עבור לתוכן

חיבור הממיר למחשב עם איזי קאפ (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קודם כל, אם הנושא לא קשור לכאן תעבירו אותו למקום מתאים.

אז ככה: אני משתמש בeasy cap כדי לראות את הממיר (של הוט) במחשב.

מהממיר יוצא חיבור קומפוזיט (בננה צהובה לבנה ואדומה) זכר לאיזי קאפ,אני רואה את הטלוויזיה והכל בסדר.

עכשיו, רציתי לשפר את האיכות ולהשתמש בכבל s video, קניתי מebay את הכבל הזה:

http://www.ebay.com/itm/New-Black-PC-VGA-SVGA-Male-to-3-RCA-4-Pin-S-video-Female-HDTV-Cable-Cables-/171115139459?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item27d741d183

חיברתי את הצד השני של הקומפוזיט (שמחובר לאיזי קאפ) לכבל הזה ואת החלק של ה s video חיברתי לאיזי קאפ.

בהתחלה חיברתי רק את הבננה הצהובה של הוידאו אח"כ את כולן אבל בשני המצבים ראו ככה:

zzggm32jqhoi.jpgהעברתי למצב s video וככה רואים

מישהו יודע איך לתקן את זה?

פורסם

הכבל הזה הוא כבל "טיפשי" כלומר הוא מכיל רק חוטים שעוברים מתקע לתקע, אין בתוך אחד מהתקעים מעגל המרה אלקטרוני. כדיי שביציאת ה composite או s video תקבל composite או s video, הממיר שלך אמור להוציא תקשורת בפורמט של composite או s video דרך פינים מסוימים בחיבור VGA

רוב הסיכויים שהוא לא עושה את זה, אלא מוציא תקשורת בפורמט רגיל של VGA. כלומר מה שאתה מקבל בתקע ה s video אם המתאם הזה זה לא s video תקין אלא אחד מהמתחים של ה VGA, וה easy cap לא מבין מה אתה רוצה ממנו....... אז הוא מראה לך את מה שהוא מקבל "מבחינתו"

פורסם

GIGO

(Garbage in, garbage out)

אי אפשר לשפר קומפוסיט ל SVIDEO . אפשר להמיר אבל שיפור לא יהיה.

חב"לז ועל הנסיונות

פורסם

אתה מתכוון שאתה מחבר למסך. למה לא לחבר עם HDMI?

פורסם
  • מחבר
הכבל הזה הוא כבל "טיפשי" כלומר הוא מכיל רק חוטים שעוברים מתקע לתקע, אין בתוך אחד מהתקעים מעגל המרה אלקטרוני. כדיי שביציאת ה composite או s video תקבל composite או s video, הממיר שלך אמור להוציא תקשורת בפורמט של composite או s video דרך פינים מסוימים בחיבור VGA

רוב הסיכויים שהוא לא עושה את זה, אלא מוציא תקשורת בפורמט רגיל של VGA. כלומר מה שאתה מקבל בתקע ה s video אם המתאם הזה זה לא s video תקין אלא אחד מהמתחים של ה VGA, וה easy cap לא מבין מה אתה רוצה ממנו....... אז הוא מראה לך את מה שהוא מקבל "מבחינתו"

אם הממיר של הוט לא יכול להעביר בs video והחיבור הזה טיפשי, אז יש מתאם או משהו שכן יכול להעביר בs video לאיזי קאפ?

לאיזי קאפ יש יציאה של s video אבל אני צריך משהו (אם אפשר) שיהיה בין החיבור קומפוזיט לאיזי קאפ שיעביר ב s video.

פורסם

חיבור composite יכול להעביר רק composite. איזה אפשרויות אחרות יש לך ?

פורסם

אתה יכול להוציא s.video דרך ה-scart.

פורסם
  • מחבר
אתה יכול להוציא s.video דרך ה-scart.

יש לי חיבור קומפוזיט לממיר זה אפשרי להעביר איזה מתאם בין החיבור קומפיזט לחיבור scart של הממיר?

חיבור composite יכול להעביר רק composite. איזה אפשרויות אחרות יש לך ?

מתאם או משהו שיכול להמיר את הקומפוזיט לs video? יש כזה דבר?

נערך על-ידי ZeAni

פורסם

כל מה שעובר בשלב כלשהוא דרך composite מוגבל לאיכות של composite. ואם כבר, כמה שפחות מתאמים יהיו בדרך כך הוידאו יישאר שלם יותר

פורסם
יש לי חיבור קומפוזיט לממיר זה אפשרי להעביר איזה מתאם בין החיבור קומפיזט לחיבור scart של הממיר?

לא הבנתי כלום ממה שכתבת. יש לך יציאת SCART בממיר? סביר להניח שכן, קנה כבר SCART to S.VIDEO. זה הכי איכותי שתוכל

לקבל בלי לקנות ממיר אקטיבי לקומפוננט למשל.

פורסם
  • מחבר
לא הבנתי כלום ממה שכתבת. יש לך יציאת SCART בממיר? סביר להניח שכן, קנה כבר SCART to S.VIDEO. זה הכי איכותי שתוכל

לקבל בלי לקנות ממיר אקטיבי לקומפוננט למשל.

כל מה שעובר בשלב כלשהוא דרך composite מוגבל לאיכות של composite. ואם כבר, כמה שפחות מתאמים יהיו בדרך כך הוידאו יישאר שלם יותר

אוקיי, עכשיו יותר ברור. רק שאלה אחרונה: ראיתי ביוטיוב (יש הרבה מדריכים) שאנשים מחברים את הקומפזיט לs video

לפי מה שאתם אומרים זה לא אפשרי(האיכות נשארת אותו דבר). אבל אם יש לי בעיה בהוספת כבלים לממיר או להחליף כבלים,

יש דרך נוספת?

פורסם

בשביל מה? זה לא ישפר לך את האיכות.

פורסם
  • מחבר
בשביל מה? זה לא ישפר לך את האיכות.

מסובך לי להעביר עוד כבל, אם נגיד אני קונה את זה:

http://www.ebay.com/itm/2014-RGB-Scart-to-Composite-RCA-SVHS-S-Video-AV-TV-Audio-Cable-Adapter-/171212102828?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item27dd095cac

מחבר לו את הקומפוזיט ומהקופזיט שמגיע לאיזי קאפ אני מחבר את הכבל שהבאתי בהתחלה זה ישפר את האיכות?

פורסם

SVIDEO בסקרט לא תמיד קיים. תלוי במכשיר ובגיל שלו.

ואם כבר יש זאת כניסה ולא יציאה.

נערך על-ידי Ivan

פורסם
  • מחבר
SVIDEO בסקרט לא תמיד קיים. תלוי במכשיר ובגיל שלו.

לא, התכוונתי שאני לוקח את החלק הזה:

http://www.ebay.com/itm/2014-RGB-Scart-to-Composite-RCA-SVHS-S-Video-AV-TV-Audio-Cable-Adapter-/171212102828?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item27dd095cac

מחבר אותו לממיר של הוט ומוציא ממנו כבל קומפזיט שהולך לאיזי קאפ.

באיזי קאפ יש s video, אני לוקח את הכבל הזה:

http://www.ebay.com/itm/New-Black-PC-VGA-SVGA-Male-to-3-RCA-4-Pin-S-video-Female-HDTV-Cable-Cables-/171115139459?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item27d741d183

מחבר אותו לקומפוזיט (שמגיע מהממיר) ואז לs video של האיזי קאפ.

השאלה שלי אם זה אפשרי ואם זה משפר את האיכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים