פורסם 2014 בפברואר 1411 שנים שלום כולם,יש לי מחשב בסלון שאני מעוניין להעיר אותו ממצב שינה.WOL עובד לי אם המחשב מכובה לחלוטין, אבל לא כשהוא במצב שינה...המדריך הקצר פה מתמצת את כל מה שעשיתי.כרגע זה המצב:ההגדרות ב-BIOS מאופשרות.בחלונות (הגדרות התקן) מאופשרות.פורט 9 פתוח (UDP).Simple TCP/IP Service פעיל.אשמח לרעיונות, תודה.פרטים על המחשב:לוח Asus H81I-Plusחלונות 7 64 ביט.מחובר למחשב אחר עם כבל LAN Cat6 לא מוצלב, ללא ראוטר או סוויץ' - הוא זה שאמור להעיר אותו.
פורסם 2014 בפברואר 1411 שנים מחבר אני לא כל כך מבין את הכוונה, אם אתה מדבר על Hibernate אז בזה אני לא משתמש.כשאני מדבר על שינה, אני מדבר על:1. מצב שבו חלונות מכבה מסך וקשיחים ונכנס Sleep אחרי זמן מסוים (רק ה-RAM מקבל כוח כדי להידלק). 2 או אם אם לוחצים על כפתור שינה בתפריט ההתחלה (יש כיבוי, הדלקה מחדש ויש שינה, שוב, לא Hibernate).**נראה לי Hibernate בחלונות בעברית נקרא שנת חורף.
פורסם 2014 בפברואר 1411 שנים שעור בעברית של חלונותשינה = sleepמצב שינה = hibernate למה ? ככה !לגבי הבעיה העזר בגוגלhttps://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=wol+sleep
פורסם 2014 בפברואר 1411 שנים מחבר פתחתי טרד כי לא מצאתי את הפתרון בגוגל.אגב הפעלתי WOL sniffer וכאשר חלונות פעיל, הוא מקבל את הפקודה. נערך 2014 בפברואר 1411 שנים על-ידי Dimka
פורסם 2014 בפברואר 1411 שנים מחבר זה הדבר הראשון שבדקתי, ניסיתי גם עם האפשרות השלישית Only magic packet, אבל זה לא משפיע.עוד דבר שמעניין, אם מסתכלים על החיבור עצמו, נורה כתומה מהבהבת. לפי הספר של הלוח אם, זה אומר שהכרטיס פעיל ומחכה שיעירו אותו.
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים בדוק בלשונית advanced אם ומה שקשור להתעורררות ושינה מסומן נכון.התמונה היא רק דוגמה ההגדרות תלויות בכרטיס הרשת הספציפי שלך)
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים מחבר ההגדרות גם בדקתי, כל ה-wake-ים מאופשרים.יש לי נטיה לחשוב שמשהו עם הדרייבר לא מסתדר פה, אבל ניסיתי גם גרסאות אחרות שלו.דגם של ההתקן Realtek RTL8111G.
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים מחבר פתרתי את הבעיה.כיביתי Wifi וחיברתי את המחשבים לראוטר בצורה חוטית, וזה עבד.אני חושב שכדי ש-WOL יעבוד נכון, צריך להיות מחובר לראוטר עם IP סטאטי לכל אחד מן המחשבים. (מקודם חיברתי את המחשבים אחד לשני).
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים magic packet עובד בשכבה 1+2. אין פה שום קשר לכתובת IP.איך המחשבים היו מחוברים לפני זה?
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים מחבר המחשבים היו מחוברים עם כבל LAN אחד לשני - ברור כי ניסיתי להעיר עם כתובת MAC (אני משתמש ב- Aquila Wake on LAN ובתוכנה משלי שכתבתי עבור המטרה הזו).לפי אחד הפורום שקראתי, זה קשור איכשהו ל-ARP סטאטי שקיים בראוטר אבל במחשב הוא דינאמי, לצערי לא הצלחתי להפוך אותו לסטאטי במחשב (הפקודה לא עבדה).(תנסה להקליד ב-CMD את הפקודה "ARP -a" והוא מציג את הכתובות IP המשוייכות לכתובות ה-MAC, לידן רשום סטאטי או דינאמי).
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים או שהבנת משהו לא נכון או שאתה לא מסביר את זה נכון.גם בנתב כתובת הARP הן דימניות ותשים לב איזה כתובות מופיעות לך כסטאיטות בפלט של arp -a.
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים מחבר יכול להיות שלא הבנתי.בכל מקרה זה עובד עכשיו, הפתרון בגדול היה להשתמש בראוטר.ל-Dandy23, ניסיתי לשלוח ל-255,255,255,255, זה פשוט סירב לעבוד לי כשחיברתי את המחשבים ישירות (עבד רק אם מחשב המטרה היה מכובה אך לא עבד כשישן).
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים מחבר זו פעם ראשונה שחיברתי מחשבים ישירות אז לא יודע איך לקרוא לזה, הכבל לא מוצלב.באחד הגדרתי IP 192.168.1.1 ו-gateway של 192.168.1.2בשני עשיתי בדיוק הפוך...הכל עבד חוץ מלהתעורר משינה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.