פורסם 2014 בפברואר 1311 שנים יש לי דיסק קשיח של קרוסל דגם M4-CT128M4SSD2 שנקנה לפני שנה ו3 חודשים בערך,בחודש אפריל שנה שעברה הSSD החליט למות אז שלחתי אותו לאחריות שלו בKSP ואחרי שבוע החזירו לי את אותו הדיסק קשיח פועל עם כל המידע,היום בצהריים (בבוקר הוא עבד יפה) בפעם השניה הוא החליט למות שוב אבל בעזרת כמה מדריכים בפורום של קרוסל הצלחתי לחיות אותו בעזרת קופסה של דיסק קשיח חיצוני,מה נסגר עם הדיסק קשיח הזה?? יש מצב שנפלתי על סידרה פגומה?החלפתי כבלים של SATA וחיבור חשמל SATA אחריםהקושחה של הSSD הכי אחרונה שיש (070H)אני עובד עם לוח (G41) יחסית ישן אבל זה לא נראה לי הבעיההמחשב עובד עם ספק של סיסוניק 520W S2 ברונזה בשימוש פחות משנהאני מצרף דו"ח של SMART לפוסט הזהאחרי המוות הראשון שלו שורה C7 הראתה מספר 3עכשיו אחרי המוות השני שורה C7 מראה מספר 4תודה לעוזריםעריכה: הרצתי MHDD וגם chkdsk /f /r והכל תקין נערך 2014 בפברואר 1311 שנים על-ידי garadi_s
פורסם 2014 בפברואר 1311 שנים ל M4 היתה בעיית FIRMWARE והיא תוקנה. תבדוק באתר של קרושיאל ותעדכן (אחרי גיבוי כמובן)
פורסם 2014 בפברואר 1311 שנים צודק. פיספסתי את זה.אז למימוש אחריות (שוב)ובטח לא יהיה להם M4 כי לא מייצרים יותר אז בטח יקבל משהו יותר טרי כמו M500
פורסם 2014 בפברואר 1311 שנים מחבר צודק. פיספסתי את זה.אז למימוש אחריות (שוב)ובטח לא יהיה להם M4 כי לא מייצרים יותר אז בטח יקבל משהו יותר טרי כמו M500אני צריך לדבר עם KSP או עם היבואן?ד"א!מי היבואן של קרוסל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.