עבור לתוכן

בקשה למפרט גיימינג ב 6K כולל מסך וציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

א. אז שמת לב וודאי, שאני לא המלצתי לאנשים לרכוש ספק FSP שמתפוצץ שוב, ושוב....

ב.

הסיבה לכך בשוק הזיכרון מלבד הגברת נפח האחסון פר שבב היא הקטנת צריכת החשמל

DDR3 הראשונים שיצאו (2008?) עבדו ב-1.5v, צריכת החשמל לא השתנתה. דה פקטו, עובדה שלא נמכרים דגמי 8-8-8 בלי קירור צלעות..

בכל רכיב עם mosfets הזרם לא לינארי במתח, עצוב שאתה דוחף את המילה "לינארי" כדי להשמע חכם. גם אותך מותר לשלוח למבוא?

יצרניות הזיכרון לא מפגרות ויודעות לתת אחריות על כל החיים למוצר שהם בוטחים בו.

נו באמת. גם בSSD נותנים אחריות ל5 שנים, גם ספקים, זה לא מבטיח תקינות ל-5 שנים.

ואחריות? הסתכלת פעם בפורום ספקים ומארזים? כשספק מתפוצץ שמעת מישהו (חוץ ממני) שואל "למה לא מימשת אחריות?"

אין באמת אחריות לכל דבר, הרבה חנויות יגידו שאתה הרסת.

נערך על-ידי sell_parts

פורסם

א - אם התפוצץ לך ספק FSP אני משתתף בצערך, אל תבוא ותגיד לכולם על סמך זה שהם מתפוצצים ומתפוצצים. גם אני במסגרת עבודתי הקודמת נתקלתי בספקי סיסוניק גולד ופלטינום תקולים. קורה, לך קרה ומאז שאתה סוחב את הכוויה מהפיצוץ אתה מבצע הכללה.

DDR3 הראשונים יוצרו בליטוגרפיה גבוהה משמעותית, היו בעלי דחיסות נמוכה כתוצאה מזה וכן, בין היתר גם צרכו יותר חשמל. היום אתה יכול להכניס 2TB של NAND בתוך כונן SSD קטנטנצ'יק הודות להנמכת פליטת החום הזאת.

אם אתה לא יודע מה זה לינארי אתה יכול לשאול, אשמח להסביר לך.

חנויות הם לא עסק שלי, מה שהולך בין חנות לצרכן זה עניין שלהם.

אתה בא וממליץ לאנשים לקנות זכרונות עם גוף קירור שאינם צריכים בטענה שזה יאריך חיים למוצר. צר לי לבאס אותך, אין לזכרונות עם גופי קירור שום סטטיסטיקת חזרות נמוכה מכאלו בלי.

נערך על-ידי djelectric

פורסם

א. לא התפוצץ לי ספק FSP מעולם, בניגוד לאנשים שעובדים בחנות מסויימת וממליצים רק על מוצרים ממנה, אני יודע לבחור. אם אתה "עוקב אחרי ההודעות" שלי, היית מבין את ההקשר

ב.

אין לזכרונות עם גופי קירור שום סטטיסטיקת חזרות נמוכה מכאלו בלי.

היכן הסטטיסטיקות? אפשר הפניה? אפרופו "עובדות פקקטה" שהמצאת הרגע, כמו לדחוף את המילה לינארי בלי המשך מתבקש (לינארי ב______)

תוכל באמת לתת הפניה המוכיחה כי בשוק בcpus הוספת טרנסיסטורים היא לינארית (לינארית במה?) ובזכרונות דווקא לא? אתה זורק לאוויר דברים בלי סימוכין

נערך על-ידי sell_parts

פורסם
א. לא התפוצץ לי ספק FSP מעולם, בניגוד לאנשים שעובדים בחנות מסויימת וממליצים רק על מוצרים ממנה, אני יודע לבחור. אם אתה "עוקב אחרי ההודעות" שלי, היית מבין את ההקשר

עובדים בחנות מסויימת, יש לך דוגמא למישהו כזה פה בפורום שאינו רשום כבעל עניין?

פורסם

"קח סיסוניק X-circle-jerk Edition או שהמחשב שלך יתפוצץ" היא לא עצה מועילה כל כך. ואם לא התפוצץ לך ספק FSP מעולם, זה רק יותר מראה כמה ההמלצה שלך להתרחק מהם משונה + האמרה שהם מתפוצצים ומתפוצצים.

אי אפשר הפניה, תיאלץ לקחת מילה של אדם שעבד בתחום.

לא טענתי שהוספת טרנזיסטורים היא לינארית, טענתי שהוספה שלהם מוסיפים צריכת חשמל וביצועים.

אתה יודע למה אני אוהב אנשים כמוך, sell_parts (אהבתי אותך יותר אגב בתחומי ה-Tradezone) ?

אני אוהב אנשים כמוך כי אתה נותן לי את החשק לקום בבוקר, להגיע למשרדי האתר ולבחון חומרה, לכתוב וללמד אנשים על עולם המחשבים. אתה נותן לי תקווה, בחיי.

בזכות הדעות שאתה מציג אני יודע שעבודתי לעולם לא נגמרת.

עכשיו ברשותך, ברשות כולנו, נשאיר את הדיון פתוח לפותח הדיון להחליט. החרבנו לו כאן מספיק.

נערך על-ידי djelectric

פורסם
אי אפשר הפניה, תיאלץ לקחת מילה

צפוי.. אין אתה ממש איש מדע. אני גם יודע שיש אלוהים, הרבי אמר לי והוא מומחה בזה! לוקח ת'מילה שלו

לא טענתי שהוספת טרנזיסטורים היא לינארית.

אהמ בוא נבדוק

הקטנת הליטוגרפיה במעבד נעשית על מנת לדחוס עוד טרנזיסטורים כשבשבבי זיכרון זה ממש לא לינארי

אז אם בזיכרון היא "ממש לא לינארי"ת למה ציינת את המעבד, אם אינו אנטיתזה ("כן לינארי"ת)?

דחפת את המילה לינארי כדי לצאת חכם אבל בפועל לא עומד מאחורי דבריך. תסביר לנו בבקשה (הרי הצעת), מה כן לינארי בהקשר טרנסיסטורים ומעבדים וזכרונות, מה לטענת לא לינארי,וכמובן ספק סימוכין שאינם

אי אפשר הפניה, תיאלץ לקחת מילה

אגב לא ברור איך הגעת למסקנה שאני מתנשא. בגלל שאני לא בוחר מפרטים אקסלוסיבית מהמלאי של TMS? כן, נורא לא עממי אני תכף הולך לשוק למחוק את ההרגשה

נערך על-ידי sell_parts

פורסם

אם אתה חושב שכולם כאן עובדי TMS צר לי בשבילך. זה קודם כל.

אם אתה בכח רוצה פירוש פוליטיקלי קורקט, הכוונה היא שכן, דחיסת טרנזיסטורים באותה ארכיטקטורה וליטוגרפיה בכמות מסויימת תהיה שווה גדילה של צריכת חשמל בהתאמה.

וכן, אין לי הפניה לתת לך כי אין הרבה הזויים שלוקחים סטטיסטיקות של דברים ברוריו מאליו וטורחים להשקיע זמן וכסף כדי לפרסם אותם בשביל לקבל 0 חשיפה.

אתה תמשיך לזבל פה לאנשים את השכל, וכמות אנשים גבוהה משמעותית שכן מבינים יתנו את דעתם על דעתך כדי לדאוג שמשתמשים יצרכו נכון. הגעתי ביתר קלות למסקנה שאתה מתנשא כשהחלטת לשלוח אנשים שמבינים יותר טוב ממך ללכת וללמוד.

כל כמה חודשים קופץ איזה ליצן תורן בפורום שמפזר ערימה לא מבוטלת של שטויות שאני ומשתמשי קהילה ותיקים צריכים לנקות אחריו. אתה רק עוד אחד מהם, אנחנו רגילים לתרחיש.

נערך על-ידי djelectric

פורסם

עובדה, שבפורום ספקים אנשים מתלוננים על מוצרים מתפוצצים ומקבלים המלצה חוזרת לאותו דגם.

. הגעתי ביתר קלות למסקנה שאתה מתנשא כשהחלטת לשלוח אנשים שמבינים יותר טוב ממך ללכת וללמוד.

איך הוכחת שהם מבינים? הרי לינק בודד לא הצלחת להביא לטענות בדבר "לינאריות" של כמות מוספטים, ובכלל נתון כלשהוא על כמותם בRAM.

שאני ומשתמשי קהילה ותיקים צריכים לנקות אחריו.

א. להגיד "אתה טועה" זה לא בדיוק לנקות. אין לך סימוכין רשמיים לכלום

ב. אתה לא מפריד בין טענות להוכחות, אתה וותיק באותה מידה שאסד וותיק.. גם אחמדיניג'אד היה וותיק, זה אומר שעשה עבודה טובה? אפשר לעשות משהו הרבה שנים, ולעשות אותו רע.....................

עוד דוגמא עכשווית: בפורום ניידים אדם מסכן, הקשיב לכם וכעת התלונן במועצה לצרכנות על מחשב שלא עובד בו wifi

תאשים בזה את עצמך

יצרניות הזיכרון לא מפגרות

אז למה הן שמות גופי קירור בזכרונות עם CL נמוך? הרי אין סיבה, זה "ליופי"

נערך על-ידי sell_parts

פורסם

טוב, אני מבין שיש כאן עסק עם טרול ושזה לא מגיע לשום מקום טוב. להסביר לך בנועם את הדברים לא עובד וגם לא בנועם.

אתה צודק בדברים שאתה חושב שאתה צודק, אני צודק בדברים שאני חושב שאני צודק, רק חסר לי שידלק לך איזה סוויצ' ותתחיל להתחרפן בפומבי.

מעתה ואילך לא אני ולא אתה נגיב בדיון הזה שלא נטו לבקשות פותח הדיון וכך נמנע ממני וממך כאב ראש מיותר. הספאם בדיון לא מגיע לפותח הדיון והודעות מיותרות מאילך ימחקו. במידת הצורך גם יותר מכך.

נערך על-ידי djelectric

פורסם
כל כמה חודשים קופץ איזה ליצן תורן בפורום......שאני ומשתמשי קהילה ותיקים צריכים לנקות אחריו

היטלר. אתה ממש יודע "לנקות" את "היהודונים" הסוררים, שלא יפגע ה"גזע" ה"וותיק".

בדומה לו, אתה מסמן "יהודונים" בטלאי (הם "טרולים" כי הם לא מסכימים ומבקשים לא לדבר כמו בשוק אלא לספק סימוכין עובדתיים) ע"מ להסית את תשומת הלב, מהבעיה שלך. אם אין לך לינקים לאשש טיעונים שלך, הבעיה היא שלך. אתה הטרול.

מבין, במקומך גם הייתי מובך, לינארית במספר הטיעונים שלא זכו לאף סימוכין (טענת ל"סטטיסטיקות" ולא הבאת אף גרף - שמור את זה לאקדמאים). עדיף לקרוא למישהו טרול במקום להביא הפנייה לאתר שעוסק במחשבים, יותר קל להמשיך לחפף ככה.

חשוב שתהיה אווירה טובה של סגירת פיות (ואם מישהו מביס אותך עניינית - לקרוא לו "טרול" כי זה יותר קל מלהביא לינק למאמר מדעי שמוכיח טיעונך), המעודדת טענות שלא מגובות בשום לינק. הסימוכין היותר חשוב הוא דעת ה"וותיקים" לכאורה.

אם הרבה אנשים אומרים משהו, זה כנראה נכון... אני אגב מתנצר תכף, קראתי שרוב העולם מאמין בג'יזס

http://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_by_country

"כל הפוסל במומו"

פורסם
היטלר.

ביי.

פותח הדיון, אני מתנצל, ניתן להמשיך את הדיון כרגיל.

נערך על-ידי djelectric

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים