עבור לתוכן

בקשה למפרט גיימינג ב 6K כולל מסך וציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

שלום לכם פורום המושיעים שלי, הפעם מרכיב מחשב לאחיין שלי שהוא סטודנט מצטיין אז מבקש ממכם לפרגן במפרט מכל הלב :)

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 ושאר ה- FPS-ים. AC4

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24" תלוי מה נכנס בתקציב

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך, רצוי זול וטוב שלא יבוא על חשבון דברים אחרים במפרט, הוא משתמש לרוב באוזניות אז רמקולים פשוטים יחסית יספקו את הסחורה.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7 או 8 הוא לא סגור על זה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור נתניה \ שרון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). SSD יהיה להיט

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

פורסם

הצעה אפשרית:

מעבד חזק לגיימינג i5, קירור מעבד שקט ויעיל, לוח אם מעולה ומפוצ'ר, באנדל מארז וספק מעולים ומשתלמים, ספק חזק ואמין, מארז יפיפה עם דגש עם סירקולצית אוויר טובה,

8 גיגה זיכרון(די והותר לגיימינג), כרטיס מסך חזק ושקט, כונן SSD שנחשב מהחמש המהירים ביותר שקיימים בשוק במחיר אטרקטיבי במיוחד(דגם ה-EVO ככל הנראה חסר), קיח 1 טרה, צורב סטנדרטי ומערכת הפעלה חלונות 8.1 64 סיביות באנגלית.

בקשר לציוד הקפי תוכל להתייעץ בפורום ציוד הקפי, בקשר לרמקולים תוכל לשאול בפורום אאודיו.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪905

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪124

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪468

מארז:

באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪729

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪330

כרטיס מסך:

MSI GTX780 3G DDR5 GAMING Twin Frozr - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪2250

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 128G Sata3 840 PRO Series OEM

כמות: 1 - מחיר: ₪565

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪304

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪94

תוכנות:

Windows 8.1 Premium English 64bit - בקניית מחשב בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪329

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6098

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5977 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/t9a4hngl

פורסם

בגדול אהבתי חוץ מ:

* זיכרון CL11 1600MHz? קצת ימי הביניים. פנק אותו בg.skill ripaws-x 9-9-9 נורמלי.. מילא אם התקציב היה לחוץ, אבל הוא לא

* בחריגה של 500, כדאי לקחת SSD עם יותר נפח. 240GB זה גבולי, אבל intel 530 180GB נכנס. ולא פחות עדיף in terms of reliablity

פורסם

אין כיום הבדל בביצועים בין ה-CL של הזיכרונות וההבדל זניח בין התדרים, אולי כמה FPS בודדים(2-3 FPS) בזכרונות שיעשו לך חור בכיס, כאלו בתדרים של 2133 mhz ומעלה.

זכרונות יפים ו-"מקוררים" עם צלעות קירור זה לא יותר מגימיק יפה ושיווקי.

בחריגה של כ-300 שקלים ניתן לקחת את הEVO 250 גיגה המעולה שמציג ביצועים טובים, השתדלתי לא לחרוג מהתקציב(ללא החריגה), נתון לשיקולו של פותח הדיון.

פורסם

הקצנת, לא אמרתי כלום על 2133mhz.

המבחן הוא מבחן הזמן, ועד לפני שנה כשעוד התעסקתי במחשב ישן עם DDR2 בנסיון להתאים זכרון שאינו תקול, רק OCZ עם גוף קירור מובנה כסוף היו תקינים בmemtest ואילו corsair פשוטים וגם kingstone העלו מלא שגיאות. מדובר במעגלים חשמליים, התפקוד שלהם נפגע מחום. קירור RAM זה לא המקום להתקמצן, אפשר לחשוב מה כבר הצעתי: להשאר עם תדר נורמלי 1600, אבל לקחת סטיקים מקוררים כהלכה וכבונוס לקבל גם תזמונים נמוכים. התוספת מינורית, יש לו 500 ש"ח חריגה אז אני לא חושב שזה המקום לחסוך. היצע הRAM של TMS די מאכזב, האופציה הראויה היחידה שאני רואה ל8gb סטנדרטיים היא

http://www.tms.co.il/product/10466

בSSD, למה אתה מעדיף את סמסונג ע"פ אינטל 530? אפשר לקחת 180gb בלי לחרוג מהתקציב. אנחנו בכלל יודעים מי יבואן הSSD של סמסונג? מי נותן עליהם אחריות? אצל אינטל זה די ברור.

פורסם

במקרה של TMS, זה CD-LOG לשניהם.

פורסם
אפשר לחשוב מה כבר הצעתי: להשאר עם תדר נורמלי 1600, אבל לקחת סטיקים מקוררים כהלכה וכבונוס לקבל גם תזמונים נמוכים. התוספת מינורית, יש לו 500 ש"ח חריגה אז אני לא חושב שזה המקום לחסוך. היצע הRAM של TMS די מאכזב, האופציה הראויה היחידה שאני רואה ל8gb סטנדרטיים היא

http://www.tms.co.il/product/10466

אתה מבין שאתה משלם פה על יופי ולא באמת על קירור, זה לא שאתה מחשמל אותם באוברקלוק ומביא אותם לטמפרטורות קיצוניות, היום אנשים כבר לא עושים

אוברקלוק לזיכרונות כמו פעם שזה היה ממש מועיל, זה שתעלה את התדר מ-1600 ל-1866 לא יתן לך כלום.

כמו שקלייטון רשם CD-LOG לשנייהם.

פורסם
  • מחבר

היי עידן תודה על המפרט,

מה ההבדל בין הדגם הזה של ה SSD ל- EVO ? האם שווה להמתין לכך ?

נ.ב. אף אחד לא שם לב שרשמתי שצריך מסך, אבל המפרט שלך יצא כלכך עגול שממש יטריד אותי להחליף בו לרכיבים זולים יותר. אז בנתיים נשאיר את זה כך. (אחרי הכל ההורים שלו משלמים).

פורסם

כמו שכבר רשמתי, הדגם הזה של ה-SSD הוא אחד מהטופ 5 העולמי, מהיר ביותר ועכשיו במחיר אטרקטיבי, ה-EVO נמכר ב-TMS באיזור ה-470-480 שקלים.

לא שמנו לב שאתה צריך מסך כי לא ממש רשמת את זה, לא מספיק מובן, בכל אופן מסך מומלץ יהיה זה:

http://www.tms.co.il/product/10845

פורסם
  • מחבר

היי עידן אתה צודק זה לא היה ברור, אני אשתדל יותר פעם הבאה :)

בכל אופן אני צריך להוזיל את המפרט ב 500 שקל כי אני צריך שהמחשב כולל מסך יגיע ל 6.5 אלף גג.

מה האופציות לקצץ ?

תודה!

פורסם
אתה מבין שאתה משלם פה על יופי ולא באמת על קירור, זה לא שאתה מחשמל אותם באוברקלוק

א. לא שמים גוף מתכת על זכרון ליופי. זה "ליופי" בדיוק כמו שheat pipes בגוף קירור של מעבד זה "ליופי"

ב. גם בלי אוברקלוק זיכרון זה דבר שמתחמם מאוד. פעם תנסה לגעת בזיכרון אחרי כיבוי מחשב שדלק שעתיים, ותווכח. מעגלים חשמליים מאריכים חיים כתוצאה מטמפ' קרירה בלי קשר לאוברקלוק, קח "מבוא לתורת המעגלים"

ג. אתה בקשר עבודה עם TMS? לא ברור למה עולה לך הסעיף כשאני מציע מוצר ממקום אחר

פורסם

^אתה כנראה תקוע בעידן בו שבבי זיכרון מיוצרים ב-40 ננומטרים ופועלים ב-1.65 וולט ולא 19 ננומטרים ו-1.5 וולט.

פליטת חום של שבבי זיכרון מודרניים היא כל כך נמוכה שגם לאחר מאמץ מירבי היא לא יותר מפושרת. תמו הימים שגוף קירור הוא מאסט לאריכות ימי זיכרון.

פורסם

א. דה פקטו זה לא נכון, כשנוגעים בזיכרון 1.5v אחרי כמה שעות עבודה הוא עדיין חם

ב. גם לך לא יזיק לקחת מבוא, עם הגיון כזה מעבדים לא צריכים בכלל קירור - מיוצרים ב-22m עם vcore נמוך מ-1.5v

ג. אתה לא יכול להגיד "תמו הימים" כי אין לזכרונות DDR3 מספיק קילומטראג', לבדוק אם הטענה נכונה

פורסם

ההשוואה שלך למעבדים רק מוכיחה שאין לך מושג על מה אתה מדבר. הקטנת הליטוגרפיה במעבד נעשית על מנת לדחוס עוד טרנזיסטורים כשבשבבי זיכרון זה ממש לא לינארי. הסיבה לכך בשוק הזיכרון מלבד הגברת נפח האחסון פר שבב היא הקטנת צריכת החשמל וחסכון בחומר ובמשאבים. היום לייצר זיכרון עולה פחות ממה שעלה לפני 5 שנים.

מר מתנשא יקר, בדוק את עובדות הפקקטה שלך לפני שאתה בא לזבל לאנשים את המח בפומבי. אני עוקב אחרי ההודעות שלך כבר תקופת זמן לא מבוטלת.

עריכה: אוסיף וארחיב. צריכת חשמל נמוכה היא לא סתם תופעת לוואי בשוק הזיכרון במעבר ליטוגרפיות אלא דגש מספר אחת שהם שמים. דה פקטו זיכרון אחרי עבודה יתחמם, בודאי שיתחמם, אבל רחוק שנות אור מחום שמזיק לשבבים. יצרניות הזיכרון לא מפגרות ויודעות לתת אחריות על כל החיים למוצר שהם בוטחים בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים