עבור לתוכן

מחפש מנגנון לניהול והורדה של קבצים ע"י גולשים/תלמידים

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי קבוצה של תלמידים שלומדים על מחשב בכיתה וכחלק מהלימודים שלהם הם יוצרים תוצרים על המחשב

אני מחפש מנגנון/תוסף/כלי שיאפשר לי להעלות את אותם תוצרים לאינטרנט ולאפשר לתלמידים להוריד אותם בביתם (בקשה של המורה המלמד, למרות שהצעתי שכל אחד מהם ישתמש בדיסק און קי)

חשבתי על האפשרות של ליצור FTP ולהעלות לשם את החומרים, הבעיה היא שתמיכה בעברית גרועה.

האם יש תוסף בגומלה/וורדפרס/אחר שמאפשר ליצור נתיב לתיקיה בשרת (יש לי שרת WEB אם צריך) ושהילדים יוכלו לגשת לאותה תיקיה ולהוריד את התוצרים שלכם

רצוי שיתמוך בעברית

אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע

תודה מראש

פורסם

מה כוננתך תמיכה בעברית גרועה ?

פורסם

Dropbox / Google Drive?

פורסם
  • מחבר

עברית עם FTP גרועה, לא רואים עברית ב FTP כמו שצריך או שהעברית הפוכה שלום=םולש או שרואים סימני ג'יבריש לא ברור

פורסם

תמיכה של עברית בFTP תלויה בתמיכה של שרת הFTP. בכל מקרה, מה רע בשירות איחסון בענן לדברים כאלו?

פורסם
  • מחבר

דרופ בוקס מצריך גישה לחשבון,יצירה של לינקים, ושליחת לינקים כל פעם מחדש, זה לא גישה חופשית לכן לא חושב שכדאי ליישם

אני מחפש לתת לילדים גישה חופשית מתי שהם רוצים ובלי התעסקות מיותרת מצדי

- - - תגובה אוחדה: - - -

יש לי שרת iis7.5 הצגת עברית ב IIS גרועה, זה ידוע

פורסם

בדרופבוקס אפשר ליצור תיקיה משותפת, רק תפרסם את הקישור לתיקיה וכל מי שיש לו את הקישור יוכל לראות את כל התוכן שלה ולהוריד אותו. לא צריך ליצור קישורים עבור כל קובץ בנפרד

אותו הדבר אם אני לא טועה יש גם לגוגל דרייב

פורסם

נסה FILEZILLA FTP SERVER, ואתה יכול לתת דוגמא לבעית עברית בIIS ?

פורסם

זה לא משנה איפה הFTP מתארח. רק צריך להגדיר encoding נכון.

פורסם
  • מחבר

דרופ בוקס לא מחייב כתובת מייל?

multicore- למה כוונתך בהגדרה נכונה? כשניסיתי בזמנו הגדרתי את הקידוד על utf 8 אך בגוגל כרום העברית מוצגת כג'יבריש ובאקפלורר העברית מוצגת או הפוכה או לא לא מוצגת בכלל תלוי בגרסה על פי מה שהבנתי בזמנו (ממה שאני זוכר)

יש איזה מדריך או קישור למדריך על איך צריך/נדרש להגדיר עברית ב IIS?

פורסם

כאשר מתייחסים לcharacter encoding בFTP בבקשה צריכה לבוא מנוסחת נכון מצד הלקוח ולא רק בצד השרת. אני לא חושב שזה משהו שאתה יכול לצפות לו מהתלמידים.

ברמת השרת זה רק לאפשר allowUTF8.

לגבי שירותי איחסון בענן למיניהם - ניתן להגדיר "אזור ציבורי" עם גישה אנונימית אליו. זה יהיה הרבה יותר נוח ומהיר מאשר להרים שירות כזה אצלך.

נערך על-ידי multicore

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים