עבור לתוכן

מבקש המלצה למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מחשב נייד שיתאים ללימודים + בעיקר משחק אחד שאני משחק שנקרא: League of Legends

בגדול המטרה היא להפיק את המיטב מהתקציב: 3.5 עם חריגה אופציונלית ל-4 אם ממש שווה את זה.

מבחינת הסטנדרט נתונים:

זמן סוללה דרוש:

משקל:

יציאות: יציאת HDMI חשוב מאוד!

סוג כונן קשיח: עדיפות ל-SSD

אחריות: כמה שיותר, יותר טוב :)

אין לי עדיפות לחברה מסויימת ואין צורך בהתקנת מערכת הפעלה,

לא עולה לי משהו נוסף שחשוב לשים עליו דגש, אם למישהו יש אשמח לקבל חידוד!

תודה מראש, אני מרגיש דיי אבוד!

פורסם

כרטיס מסך מאד חלש.

כבד יותר 2.3 ק"ג זה גבולי לסטודנט, לעומת משקל של 1.62 ק"ג למחשב.

כמו כן, זמן הסוללה של ה-DELL בערך כפול מה-ASUS הזה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, דיברתי עם החנות שהעלת פה הוא הציע שתי הצעות אחת מהן היא באמת ה-Vostro, קצת שדרג את זה במפרט ובמחיר אבל אולי שווה להשקיע עוד 400 ש"ח?

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=bgcolor: #fff7de, align: right]זיכרון DDR3 8GB 1600MHz

[TR]

[TD=bgcolor: #f8f8f8, align: right]דיסק קשיח 7 solid state 128GBמ"מ

[TR]

[TD=bgcolor: #fff7de, align: right]ספק כח 65W למחשבי Dell

[TR]

[TD=bgcolor: #f8f8f8, align: right]סוללת 3 תאים למחשב נייד

[TR]

[TD=bgcolor: #fff7de, align: right]מעבד Core i5 4200U 1.6GHz

[TR]

[TD=bgcolor: #f8f8f8, align: right]רזולוציה 1366X768

[TR]

[TD=bgcolor: #fff7de, align: right]מסך רחב "14

[TR]

[TD=bgcolor: #fff7de, align: right]כ.מסך Nvidia GeForce GT740 2GB

[TR]

[TD=bgcolor: #f8f8f8, align: right]אחריות סוללה לשנה

[TR]

[TD=bgcolor: #fff7de, align: right]אחריות DELL לשלוש שנים

[TR]

[TD=bgcolor: #f8f8f8, align: right]כרטיס רשת אלחוטי WI-FI

מחיר 4395 ש"ח[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

זו ההצעה השנייה במסגרת המחיר:

http://www.notebookclub.co.il/products/inspiron/inspiron-3537-a4500u.htm

פורסם

#1 - חורג מהתקציב משמעותית. זה לא תוספת של 400 ש"ח, זה יותר בכיוון של 710 ש"ח. (3,520 לעומת 4,230)

מה שאני הבאתי זה גם ללא מע' הפעלה, מה שחוסך לך עוד קצת מזומנים.

היתרון - כונן SSD ומע' הפעלה.

כמו כן, לא ברור לי איך הם הגיעו למחיר הזה, כאשר המחשב נמכר אצלם דרך מבצע "זאפ" ב-4,230 :

http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/vm-rd33-7217.htm

לא ממש פירטת שימושים ואני מניח שאם הם "סטודנטיאליים" קלים, אז מיותר להשקיע יותר וזה יספיק להכל.

#2 - כבד יותר.

הבעיה העיקרית זה האחריות שמוגדרת "במעבדה" וללא איסוף+החזרה מהבית, מה שיצריך ממך להגיע פיסית למעבדה בהרצליה פיתוח ולנסות למצוא חנייה במקום שאין בו חניה, לא נוח מניסיון.

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את עניין המבצע, לגבי האחריות לא כל כך הבנתי, כלומר הבנתי את הבעיה מבחינת האיסוף והחוסר נוחות אך האם זה משהו שניתן לדבר עליו בעת ביצוע העסקה, כלומר האם זה בר שינוי?

פורסם

לא יודע ואם כן אז בתוספת תשלום כנראה.

אני לא חושב שהייתי לוקח את הדגם הזה בכל מקרה.

האחריות היא גם נותנת יחסית טיפול מהיר יותר והאיסוף והחזרה זה שירות. מה גם שיש פעמים אם התקלה היא פשוטה לטיפול אז הטכנאי מגיע ומטפל בזה בבית שלך, כך שאתה לא תפסיד את המחשב למשך שבוע במעבדה בשביל טיפול פעוט.

פורסם
  • מחבר

אוקיי לקחתי שבוע כדי לחדד יותר את הבירור והבקשה,

לגבי הבהרת המטרה:

המחשב בעיקר מיועד להקרנת סרטים, חשוב שיצליח לעמוד בין שעה-לשעתיים שעות משחק רצופות, כמו כן אני מניח שאם יעמוד בכל אלו בוודאי שיספיק גם ללימודים.

לגבי מסך טאצ' אם יש אופציה לרכוש כיום מסך רגיל ולא טאצ' מה שהבחלט יוזיל את העלות אני אשמח,

חשוב לי שיהיה לפחות 8GB ראם, SSD 128 GB זה די והותר, וכרטיס מסך קצת מעלה לסטנדרט כדי שיצליח להריץ משחקים ברמה סבירה יחסית, אני חוזר שוב, המשחק העיקרי שאני משחק הוא: League of Legends, לא כבד במיוחד, זה בעיקר מה שחשוב לי,

לגבי חברה קיבלתי המון המלצות חמות על ACER ולכן אשמח אם זו תהיה החברה, לגבי גודל מסך, ממש לא קריטי לי, אוכל לעבוד עם 14 אינץ בכיף...

אגב לגבי ה-VOSTRO הבעיה שלי היא שהסוללה היא רק 3 תאים, חשבתי לכוון יותר לאיזור ה-8 תאים...

מקווה שלא שחכתי כלום, חידוד אחרון לגבי התקציב:

3500 עם חריגה ל-4000.

שוב תודה !

נערך על-ידי Aimez

פורסם

לגבי הסוללה - אתה פשוט לא מבין על מה אתה מדבר.

מה אכפת לך כמה תאים הסוללה? מה שחשוב זה הקיבולת שלה, ובווסטרו הסוללה לא רעה בכלל באספקט הזה.

היא מספיק חזקה כדי לתת לך לפי ביקורות יותר מ-3.5 שעות וידאו, וגם דיי בקלות שעה וחצי - שעתיים של משחק.

כמו שנאמר לך, מבחינת עלות-תמורה הווסטרו הוא בחירה מצויינת עבורך.

הרחבת זכרון זה משהו שלא צריך להפריע לך. להוסיף סטיק של 8gb אפשר בכל רגע, בעלות של כ-300 שח

בנוסף, אני הייתי מוותר על כונן SSD ולוקח כונן קשיח רגיל עם cache כמו במפרט ש-chevy קישר אליו

פורסם
  • מחבר

זה נכון באמת אין לי שמץ של מושג לגבי סוללות ללפטופים, העניין הוא שזה מה שהמליצו לי בחוות דעת שונות מהסתכלות על המפרט,

לא הבנתי למה כדאי לוותר על ה-SSD? הבנתי שזה הבדל משמעותי במהירות, למה לדעתך כדאי ללכת על כונן רגיל?

פורסם

מי שהמליץ לך לא ממש מבין בעצמו. זה כמו שתשווה סוללה של רכב עם 20 סוללות אצבע ותגיד ש-20 סוללות אצבע עדיפות כי זה יותר תאים.

לדעתי בהפרש מחיר של 700 שח לקחת SSD של 128gb זה טפשי.

ביצועים של כונן קשיח עם cache של 32gb SSD כמו במפרט הזול יתנו לך שילוב של ביצועים טובים יחסית עם נפח אכסון גדול.

ואם תרצה SSD אמיתי, כבר עדיף לקנות לבד ולהרכיב משהו כמו זה - http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT240M500SSD1

גם יותר גדול וגם חוסך לך כסף. (את הכונן הפנימי אתה יכול להרכיב תמיד למארז חיצוני ולקבל דיסק קשיח נייד בחינם)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז לפי מה שאני מבין הכי אופטימלי זה ללכת על המפרט של ה-4200 ש"ח כמו שהוא ולאחר מכן במידת הצורך לרכוש כונן SSD גדול ולהרכיב בעצמי,

הבנתי אותך נכון?

פורסם

מאיפה הבנת את זה??

אמרתי לך ללכת על המפרט הזול יותר ובמידה הצורך לשדרג.

פורסם

לא.

ללכת על המפרט שאני נתתי לך שעולה 3,500 ש"ח (!).

http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/vm-rd33-7319.htm

בעתיד אם תרצה להחליף ל-SSD אמיתי או להזמין מחו"ל כרטיס msata half size 120gb SSD שיחליף את הכונן cache ותוכל להתקין עליו מע' הפעלה.

ACER לא משהו בכלל וכן האחריות שנמכרת במחשבים שלהם בארץ היא לשנה בלבד.

לגבי סוללה - מסכים עם מה שנאמר וכן לא מודדים טיב של סוללה לפי "מספר התאים" שיש לה, יש הרבה מאד פרמטרים ודברים נוספים שעומדים מאחורי "זמן עבודה" של מחשב.

לכל השימושים שציינת המחשב יתאים בוודאות בלי בעיה.

בשביל מה אתה צריך 8GB ?

כמו כן מסך מט לפעמים עולה קצת יותר מאשר מסך טאצ' מבריק, אבל זה משתנה מדגם לדגם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים