עבור לתוכן

COD 2014 יפותח על ידי Sledgehammer

Featured Replies

פורסם

סוף סוף חדשות טובות מצד ACTIVISION!

מפיצת הענק הודיעה שהסדרה תעבור למחזורי פיתוח של 3 שנים מה שאומר שלכל אחת מהמפתחות יהיה שנה נוספת לסיים את הפיתוח של המשחק.

אם מתחשבים בזה ש MW3 ו GHOSTS היו אסון אין לי כל כך אמון ב IW או Sledgehammer (ניתן להם עוד הזדמנות, בכל זאת IW היו אשמים גם ב MW3) אבל לפחות ל Treyarch יהיה מספיק זמן להוציא משחק טוב ששווה קניה.

http://www.vg247.com/2014/02/06/call-of-duty-ghosts-top-seller-earner-in-na-and-eu-activision-q1/

נכון להיום יש ל ACTIVISION 3 מפתחות שמתמקדות ב COD ובנוסף עוד 2-3 מפתחות שתומכות (RAVEN, RADICAL ונראה לי שיש עוד אחת).

חדשות מאוד טובות אם מתחבים ש GHOSTS פשוט מזעזע.

פורסם

מוזר שאתה מוציא את המשחק פח מדי

אם הוא כזה עלוב ואתה מתבאס על כל קוד שיצא אתה כנראה לא אוהב קוד .

גהוסט פח , גם כשחשבתי שהוא עוד טוב וזה הבנתי שהוא עלוב. mw3 לא משחק רע בכלל ועובדה שיש בו קהילה ישראלית גבוהה וקהילה גבוה מאוד בורסוסים ובחול גם עכשיו. 100 אנשים בVS זה לא רע בכלל. [3/4 מBF4 ובגהוסט היה בתקופה החזקה שלו 40-50]

בקרוב יש WB קאפ של MW3 כדי לבדוק את כמות הקבוצות ואז אם יראו שיצליח יעשו A SERIES / LADDERS

פורסם

לפי דעתי רוב שחקני המחשב שעד עכשיו עשו Pre-Order בהתלהבות יחכו שהמשחק יצא ויחד איתו ביקורות ו GamePlays

לפחות צפייה של שעה ב GamePlays לפני שקונים...

פורסם

לגחדשךלגחלדשחלגחךלדשח COD.

פורסם

iw וslege חברות כאלה גרועות omg

אין סיכוי שאני קונה אם treyarch לא מפתחים

פורסם
  • מחבר

אין לי שום דבר נגד COD, יש לי בעיה ספציפית עם GHOSTS שממש גרוע ו MW3 שהיה בערך אותו דבר, אולי טיפה פחות גרוע.

ל Sledgehammer צריך לתת עוד הזדמנות, בכל זאת הם עבדו רק על MW3 והם רק עזרו לפיתוח. אם הם יתנהגו יותר כמו TREY ולא כמו IW יכול להיות שנראה מהם משחק טוב. מצד שני הסטודיו הזה הוקם על ידי אנשים שאין להם כל כך רקע במשחקי PC ותמיד התמקדו יותר בקונסולות והציאו פורטים צולעים למחשב.

בואו נזכור שעד לפני כמה שנים כולם התיחסו ל treyarch כמפתחת סוג ב' והיום כולם רוצים לראות מה הם יעשו עם הסדרה הזו. אני שמח לראות שעכשיו יש להם עוד שנה לפיתוח, אני חושב שהם היו צריכים את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים