עבור לתוכן

כרטיס מסך לגיימינג - עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הבנתי את הנקודה.

אוקיי, אם מבחינתכם אין עוד מה להוסיף בנושא, אז מבחינתי הוא סגור.

תודה לכל העונים והעוזרים!

פורסם

לא מסכים בכלל. אנשים פה נסחפים ומגזימים לגמרי, אחיין שלי משחק במחשב עם E8500 וGT 640 על הגדרות נמוכות והכל רץ חלק לגמרי (הכל).

יהיה שיפור עצום מחינתו במעבר ל-GTX 760 או GTX 770, אם יש לו כרגע 2000 ש"ח הייתי משקיע אותם בכרטיס מסך+ספק (כי הספק הנוכחי גנרי). אם הוא עוד שנה קונה מחשב, זה מספיק קרוב. ע"פ נסיון עבר, nvidia לא מתקתקת דור חדש כל שנה, כך שגם בראייה עתידית שנה קדימה GTX 760\770 יתפקד מצוין

פורסם

יהיה הבדל כן, אבל גם עם כרטיס חלש משעמותי הוא יקבל את אותם הביצעוים כי המעבד יגביל.

פורסם

פתרון אופטימלי צריך לתת שיפור בהווה וגם בעתיד.

כרטיס מסך חלש- שיפור בהווה ולא בעתיד. יצריך שדרוג כרטיס בשנית כדי להנות מביצועים טובים עוד שנה במערכת החדשה

כרטיס מסך חזק + ספק - עונה על צרכים גם בהווה וגם בעתיד

פורסם

לדעתי, לקנות כרטיס מסך מתוך מחשבה ליותר משנתיים קדימה זו טעות. כרטיס מסך קונים לטווח הזמן הקרוב יחסית.

לשלם היום 2000 ש"ח על כרטיס שיוגבל מאוד על ידי שאר החומרה, זו עצה לא מוצלחת. עד שהוא ישדרג את שאר המחשב כך שיוכל לנצל את הכרטיס, הכרטיס יהיה שווה שליש ממה שעלה ולא יוכל להריץ את משחקי העתיד על הגדרות גבוהות.

במלים פשוטות יותר, אתה בעצם מציע לו לשלם על כרטיס היי אנד, מבלי שהוא אי פעם יוכל להנות מביצועי היי אנד.

פורסם
לדעתי, לקנות כרטיס מסך מתוך מחשבה ליותר משנתיים קדימה זו טעות

הוא כתב עד שנה, לא שנתיים.

ע"פ נסיון העבר, קיים הפרש של שנה וחצי (לפחות) בין דור לדור. השמועות גם רומזות שmaxwell יפתח בכרטיסי הפלח התקציבי ולא הגיימרי, הגיוני כי למעשה אין GT 740 \ 730 לשוק הנייח. אז גם בעוד שנה, GTX760\770 רלוונטים מאוד

פורסם
  • מחבר

אוקיי לא ציפיתי לפתוח מערכה כלשהי, לא ביני ובין מישהו כאן, ובטח שלא בין שני משתמשים שונים בפורום.

על פי דעת הרוב אני מבין שלצערי אין לי טעם להשקיע יותר מדי בכרטיס מסך. מה שכן הייתי מעוניין לדעת איזה כרטיס יהווה את התמורה המשתלמת ביותר למערכת שלי. האם זהו ה-7870 כפי שהוצע קודם? או שכדאי להתקדם דור או שניים קדימה?

פורסם

איזו מערכה...? הגזמת קצת. יש כאן דיון ודיעות שונות.

בסופו של דבר זה הכסף שלך ואתה תחליט מה לעשות איתו ומתי.

פורסם
  • מחבר
איזו מערכה...? הגזמת קצת. יש כאן דיון ודיעות שונות.

בסופו של דבר זה הכסף שלך ואתה תחליט מה לעשות איתו ומתי.

קצת היה נשמע לי שיש ביניהם ויכוח עקרוני, אבל אם זה נובע מדעות שונות אז אני לא מודאג.

בכל אופן, זה נכון שהכסף שלי ואני מחליט מה לעשות איתו, אבל ההחלטה צריכה להיות נכונה, ובגלל זה הגעתי לכאן...

פורסם

שוב, המעבד יגביל אותך גם עם כרטיסים בינוניים, אם אתה בכל זאת רוצה להנות קצת ולקנות כרטיס, הכי משתלם כמו שכבר הציעו:

http://www.tms.co.il/product/11941

פורסם

מפרט ממש דומה לשלי :)

אני החלטתי לשדרג!

http://hwzone.co.il/community/threads/541470-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%95-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A2%D7%93-3000-%D7%A9-%D7%97-i5-4670k-%D7%90%D7%95-fx-8350?p=4862151#post4862151

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים