עבור לתוכן

מחשב חדש שהורכב לבד לא עולה.

Featured Replies

פורסם

תיתכן גם בעיה בלוח. יתכן ויש סדק במעגל המודפס והידוק הלוח גורמת לסדק להתרחב.

• תגובות 34
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש מקום בארץ שמוכר טבעות כאלו או ספייסרים מפלסטיק ?

אם לא, ממי מומלץ להזמין?

תגובה לאיון: במידה וכן מה יש לעשות? זה תקלה של הלוח או שיאשימו אותי. ובכלל יש כזה דבר תיקון לוח פגום?

פורסם

חנות ברגים...הום סנטר ace

לא חסר.

פורסם

החומרה שלך חדשה לגמרי - תפנה לחנות ותבקש שיחליפו לך את הלוח באחד חדש. אם הוא לא יסכים - תבקש לבטל את העיסקה ותקנה לוח ממקום אחר (כל זה בהנחה שקנית בארץ, שכן פה יש חוקים להגנת הצרכן, אבל אני לא בטוח שהם תקפים לגבי קנייה מחו"ל).

אתה יכול גם לנסות לפנות ישירות ליצרן ולשאול אותו מה לעשות - אולי הוא יסכים להחליף את הלוח.

פורסם

^^ זה גם פיתרון הבעיה שקשה להחזיר מוצר כזה לאחר שפתחתה אותו. מכיוון שהרכבתה את המארז בחוץ והמחשב כן עלה לך הבעיה ללא ספק קצר

יש משהו שאתה מפספס פה, תבדוק טוב את ההברגות של הלוח אמור להיות מסביב "עיגול כסף" במידה והוא לא פגום.

תראה שהוא לא עובר אותו מבחינת גודל או כל דבר אחר תקנה ספייסרים חדשים אפילו כמו שהמליצו מפלסטיק אם עדיין יש בעיה

אני עדיין בכיוון של קצר אבל שונה אולי אחד מהכרטיסי הרחבה שהתקנתה בחוץ בדקתה את התקינות של כל הכרטיסים?

(אולי אחד מהם מקצר).

כבל SATA יכול לקצר תרכיב את המפרט בדיוק כמו שעשיתה בחוץ רק בפנים המארז, תכנס טוב עם פנס ותבדוק טוב טוב

לאן הולך כל דבר לפעמים קשה לשים לב לדברים הקטנים מניסיון.

דבר נוסף שעלה לי סוג הבורג שאתה משתמש בו תשים לב יש ברגים בעיקר לחלקים חיצוניים שהם גודלים יותר

אתה יכול להרוס את ההברגה ללוח ויש ברגים עם ראש עגול למעלה ומעט קטנים יותר איתם אתה מחבר את הלוח אם לתושבות.

- - - תגובה אוחדה: - - -

החומרה שלך חדשה לגמרי - תפנה לחנות ותבקש שיחליפו לך את הלוח באחד חדש. אם הוא לא יסכים - תבקש לבטל את העיסקה ותקנה לוח ממקום אחר (כל זה בהנחה שקנית בארץ, שכן פה יש חוקים להגנת הצרכן, אבל אני לא בטוח שהם תקפים לגבי קנייה מחו"ל).

אתה יכול גם לנסות לפנות ישירות ליצרן ולשאול אותו מה לעשות - אולי הוא יסכים להחליף את הלוח.

אתה יכול ללכת עם הלוח לחנות ולהגיד שיבדקו אותו בתוך מארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים