פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים שלום לכולם !כל הפרקים במחשב שלי של חברים נדפקו ( אנחנו מדברים על עונה שמינית פלוס תשיעית פלוס עשירית ) . . .רואים את הוידאו כרגיל אבל השמע איטי בצורה מחרידה ...מה עושים ?נ.ב.1 : התקנתי לפני כמה שעות כמה תוכנות לקידוד סרטים ( וירטואל דאב /ג'י ספוט/ווב סאב/tmpgenc/sub2ss ) , אבל הסרתי אותן ובכול זאת הקבצים פגומים .נ.ב.2 : שאר הסרטים במחשב שלי עובדים כרגיל .תודה לכולם !!
פורסם 2004 במרץ 121 שנים כדי לדעת מהו סוג הCODEC תוריד את התכנה הזאת, ותפתח איתה את הקובץ שלא עובד ותראה לנו סקרין שוט, או שאולי תבין בעצמך מה צריך ללעשותץhttp://www.headbands.com/gspot/gspot221.exe
פורסם 2004 במרץ 121 שנים נסה את זה:StartRundxdiagsound tabHardware sound acceleration levelset it to full (if it isn't)
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מחבר פתחתי את התוכנה .... ובנוגע לקודק אני חושב שאתם מתכוונים לקודק של השמע אז זה מה שרשום שם :0x0055(mp3) ID'd as MPEG- LAYER 3מתחת לזה רשום : 3compatible codecs installed ומתחת לזה רשום : kb/s (24/ch,ch stereo) CBR בנוגע לקודק של הוידאו רשום שם : dx50/divx מתחת לזה רשום : bitrate 200 kb/s fps 30.047 qf 0.079 bits/pixelמקווה שזה עוזר לכם......בבקשה תעזרו אני אוממלל ונואש . . .
פורסם 2004 במרץ 121 שנים אם יש בעיות שונות , יש להתקין : BigFix pack 1.6bואחרי זה : K-Lite Codec Pack 2.24
פורסם 2004 במרץ 421 שנים האמת, זה די לא חוקי.אתה יכול להגיד שהוא "נגיד" קנה את הדי וי די של העונה ה8 וה9 והעביר אותם למחשב. אבל לעונה ה10 אין די וי די, וברגע שמישהו שלח לו (אם הוא יגיד חבר שלח לי) אז הוא הפיר זכויות יוצרים ברגע שהעתיק משהו מהטלוויזיה ושלח אותו למישהו שאין לו יכולת לראות את אותו שידור בעצמו.אבל נתעלם מכל זה, ופשוט תוריד את חבילת הקודאק שהוצעה למעלה.
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אז בואו נהפוך את השאלה להביאו לי קבצי סרטים שאמותה למען החיות פרסמה להורדה חינם באתר שלה וזאת הבעיה:מה הקטנוניות איזה קבצים אלה בדיוקנושא השאלה הוא לא ווארז, הנושא הוא הקבצים שנדפקואם הוא היה שואל מאיפה להוריד מחדש את הסרטים זה היה לא חוקי
פורסם 2004 במרץ 421 שנים האמת, זה די לא חוקי.אתה יכול להגיד שהוא "נגיד" קנה את הדי וי די של העונה ה8 וה9 והעביר אותם למחשב. אבל לעונה ה10 אין די וי די, וברגע שמישהו שלח לו (אם הוא יגיד חבר שלח לי) אז הוא הפיר זכויות יוצרים ברגע שהעתיק משהו מהטלוויזיה ושלח אותו למישהו שאין לו יכולת לראות את אותו שידור בעצמו.אבל נתעלם מכל זה, ופשוט תוריד את חבילת הקודאק שהוצעה למעלה.דבר ראשון, הDVD של העונה העשירית כן יצא, תחפש טוב, אני בטוח שתמצא...דבר שני, הפעילות הנ"ל היא בדיוק כמו להקליט ולווידאו. זה חוקי או לא?
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אני מציע שתצרוב את הסרטים ותבדוק במחשב אחר לראות אם הסרט נפגם או שזה משהו אצלך בתוכנהכי זה קרה לחבר שלי עם המופע של אלי ומריחואנו פשוט לא היה סאונד בלי שום סיבה נורמליתהוא בא למחוק ועצרתי אותו בשניה האחרונהבדיוק נכנסתי לדירתו כאשר לחץ על מקש ה DELETE זינקתי עליו בסלואו מואושן בצעקה ארוכה לללללללללללאאאאאאאאאאאא!!! בכל נמוך.. פגעתי עם ראשי בדיוק בידו שהיתה מעל כפתור האנטר.. שנינו נפלנו ארצה ו....טוב נסחפתי סליחה.. טעות שלי...הנקודה היא שצרבנו את הסרט לדיסק ואצלי הוא פעל עם סאונד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.