עבור לתוכן

מאוד מעניין אותי מה יהיה לכם לומר בעניין הטיפים...

Featured Replies

• תגובות 172
  • צפיות 31.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א) חדשות ישנות, דיברו על זה כבר (נדמה לי אפילו בשרשור הזה)

ב) מהנהלה של מלון אחד (אפילו לא בטוח שמדובר במדיניות הרשת כולה) אתה משליך על כל ישראל?

ג) אני מניח שאתה ישראלי, הלא כן? אז וודאי שאתה מבין שמה שאתה כותב/חושב על ישראל כולל גם אותך. אם כן, שלום לך, אדון שמילים "חרא וזבל" עדינות מידי לתאר אותו. :)

פורסם

^תגובת משתמש HWZONE מתחכמת וסטנדרטית לחלוטין, אתה משעמם אותי.

אם זה היה מקרה חד-פעמי הייתי טורח להתעצבן בכלל? מדובר על ההתנהלות של הכל במדינה היום ואם אתה לא רואה שהכל נרקב לך מול העיניים אז משהו לא בסדר בך.

פורסם

אני רואה הרבה דברים בעייתיים. אבל אני משתדל להתייחס בצורה עניינית ולא לצעוק "אהה!!! הכל רקוב!!! הכל מתפרק והשמיים נופלים!!!!" כמו, איך אומרים, משתמש HWZONE טיפוסי? :)

ולא, לא "הכל במדינה" מתנהל ככה.

פורסם

הלואי ו-QttP היה משתמש טיפוסי של hwzone.. כמעט ואין פה אנשים שאני מעריך אותם כפי שאני מעריך אותו..

פורסם

לא הצלחתי למצוא סמיילי מסמיק... :P

פורסם
אני רואה הרבה דברים בעייתיים. אבל אני משתדל להתייחס בצורה עניינית ולא לצעוק "אהה!!! הכל רקוב!!! הכל מתפרק והשמיים נופלים!!!!" כמו, איך אומרים, משתמש HWZONE טיפוסי? :)

ולא, לא "הכל במדינה" מתנהל ככה.

במה אתה מאכיל את הסוס שלך? איך הוא הפך להיות כ"כ גבוה?

פורסם

הרבה מתנהל ככה ..

בעוד פחות מ-18 שנה יהיה אפשר לומר שהרוב מתנהל ככה .

האמת שאם נחשוב על זה קצת לעומק אפשר לומר שהרוב מתנהל ככה ..

פורסם

זה יתרון. משלמים פחות מס.

פורסם

הם כתבו את ההסבר בכמה מילים למטה.

השכר החציוני בישראל הוא בסביבות 6500 ש"ח. ברור שכאשר מחצית העובדים משתכרים מטה מזה, הם לא ישלמו כמעט מיסים. אני לא יודע את הנתונים, אך אני דיי בטוח שבגרמניה השכר החציוני הוא הרבה הרבה יותר גבוה יחסית.

בנוסף, בישראל הדרך לכיס שלנו היא ע"י עם מיסים עקיפים מאוד גבוהים במקום על מס הכנסה.

פורסם

ממש לא נכון. כל שכר מותאם לשוק העבודה שלו. גם בגרמניה לא גומרים את החודש והמע"מ הוא 19%

עצם העובדה שנטל המס בישראל הוא הנמוך ביותר זו הצלחה.

פורסם

קודם כל, המע"מ על מוצרי מזון שזו הוצאה מרכזית, הרבה פחות מ19% - בסביבות 7% אם אני לא טועה.

בנוסף, מי מדבר בכלל רק על מע"מ. על ההוצאות הגבוהות בישראל יש לך מיסים שערורתים, לדוגמה רכב.

בנוסף לכך, יש לך מיסי קניה גבוהים על מוצרים רבים כגון סלולר. 35.7% בסה"כ, לעומת 19% בגרמניה.

פורסם

ובישראל המע"מ על ירקות ופירות שזה חלק מאוד מרכזי הוא אפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים