עבור לתוכן

נגן vlc

Featured Replies

פורסם

תמחוק כרגע רק תוכנות שיש להם UNINSTALL, כי אם לא אתה משאיר קבצים יתומים.

לפעמים אין לינק הסרה בלוח הבקרה, אבל יש קובץ הסרה בתיקיית ההתקנה (לכן, גם שם כדאי לעבור על התיקיות ולראות שאין תוכנות שפיספסנו, כי הם לא היו ברשימה של הסרת התוכנות).

כשאין אפשרות להסרה תקינה בשום מקום, רק אז, צריך לפעמים למחוק את הקבצים בגסות.

• תגובות 334
  • צפיות 71k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ומה לעשות עם תוכנות שצריך להסיר אותן ואין להן uninstall בתיקיית ההתקנה?

פורסם

כבר ערכתי את ההודעה ורשמתי (תמיד תן לי כמה רגעים כי אני מוסיף מידע).

בכל מקרה, מספיק עם התאוריה והשאלות, גש לפעולה, ותקווה לטוב.

פורסם
  • מחבר

טוב,אבל זה לוקח זמן

פורסם

אני רק אוסיף שני דברים, לפני שאני זז.

בעיקרון גם תוכנות אודיו שיש להם אפשרות לטעון קבצי וידאו יכולים להיות הבעיה, כי הם צריכים קודקים בשביל לקרוא את הקובץ, אבל לא רציתי להעמיס עליך יותר מדי (שמור את זה לשלב ב' או ג').

בנוסף, יש תוכנה בשם Codec sniper שיכולה תאורטית לחסוך ממך את כל ההסרות האלה, ולטפל ישר במוקד הבעיה.

היא תציג לך רשימה של הקודקים שמותקנים במחשב שלך עם הנתיב שלהם ותאפשר לך להסיר אותם (אם זאת רשימה מלאה איני יודע, אני לא מומחה בנושא).

אתה יכול לחפש קודקים עם שמות לדוגמה כמו MPEG4, H.264 ולהסיר אותם (שנוגעים לבעיית הקידוד שלך בסרטי HD).

במיוחד אם הם בתיקיות שבנתיב שלהן יש COMMON FILES ו-Windows (צריך להיות זהירים יותר עם התיקייה הזאת, אל תסיר אם יש SYS - סיסטם), שהן תיקיות משותפות עבור מס' תוכנות.

אין לי נסיון עם התוכנה, כך שאני לא יודע עד כמה היא אפקטיבית, וזה כלי מתקדם שדורש הבנה ועלול להזיק למחשב שלך (אני מציע אותו רק כי מותקנות לך הרבה תוכנות), אבל זה שווה נסיון אם אמרת נואש.

כל קובץ שאתה מוחק, לך לנתיב שלו וצור גיבוי לפני כן. אם אין השפעה, תחזיר את הקובץ בחזרה. את VLC יש לסגור ולהפעיל מחדש את התכנה בכל בדיקה ואף להתקין מחדש.

בהצלחה. אני אחזור מחר לראות איך התקדמת, בינתיים תמשיך כמו שהתקדמנו עד עכשיו. אני חושב שהבנת את הרעיון,

פורסם

בשביל להשמיד תוכנות, עם כל השאריות אני משתמש בתוכנה יעודית.

[h=3]Revo Uninstaller [/h]ממליץ בחום.כמובן שלפני כל פעולה כזאת כדאי לעשות גיבוי.

פורסם

צריך לציין שיש סיכוי (גם אם קטן) שהסרה של שאריות ( או דברים שהתוכנה 'חושבת' כשאריות) יפגעו בתקינות מערכת ההפעלה.

פורסם

התייאשתי בעמוד 7. ועוד טוענים שאני סבלני.

פורסם
  • מחבר

מחקתי את התוכנות וגם את vlc והתקנתי שוב.לאחר כל הסרה בדקתי ולא היה שום שינוי

פורסם

תסיר גם את Total Recorder Editor pro, התוכנה קוראת גם קבצי וידאו.

תביא צילומי מסך עדכניים (אין צורך לאחד, תביא מס' צילומים של כל החלון) של התוכנות להסרה, שנעבור עליהם שוב.

תביא צילום גם של החלון DEVICE MANAGER (לוח הבקרה, מנהל ההתקנים בעברית) כשה-DISPLAY ADAPTERS מסומן.

לחץ WIN+R, הקש msconfig, ותכנס ללשונית STARTUP. הסר את כל תיבות הסימון ותעשה ריסטרט.

VLC - אם אתה מסיבה כלשהי לא בטוח שההגדרות בברירת המחדל, אתה יכול גם לשנות את נתיב ההתקנה בשעת ההתקנה.

אם עדיין לא עובד, והסרנו כל מה שכבר אפשר להסיר, נוודא שהדריבר מותקן כמו שצריך, ואז נעבור בשלב הבא ל-CODEC SNIPER.

ורק לוודא.. MPCHC אמרת שהקבצים בה כן עבדו, כן?

פורסם
  • מחבר

ב- MPCHC עובד הכל

פורסם

זה למה מפרמטים.

איזו עבודה שחורה ומיותרת.

פורסם

אם הייתי מול המחשב שלו הייתי פותר את זה תוך שעה מקס' חח. זאת לא בעיה מסובכת במיוחד.

לא נורא, מעבודה שחורה גם לומדים. אם תמיד רק מפרמטים, גם נשארים באותו מקום.

ואל תחשוב שלהתקין ווינדוס זה רק 20 דקות... צריך גם להתקין דריברים ותוכנות, להחזיר הגדרות וקבצים, גם לא פיקניק... במיוחד במערכת מסואבת כמו שלו, ולאחד שלא מורגל בזה.

יש לו שם תוכנות טובות בסה"כ. אני אקח חלק מהם לשימושי האישי. :)

מה שצריך לעשות זה להכין דיסק אימג' למחשב ברגע שהוא מוגדר כמו שצריך, כך שקל לחזור לגיבוי, או להכין דיסק התקנה עם קסטומיזציה אישית שעושה בשבילך את העבודה.

אחי עד היום נשאר עם ויסטה במחשב הראשי, כי יקח לו שעות עד שישחזר את כל הדברים שמותקנים שם חח.

פורסם

wow, windows peasantry at work

please continue

פורסם
  • מחבר

עשיתי וכרגע זה עדיין ככה.

מה עכשיו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים