עבור לתוכן

נגן vlc

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Camtasia studio - תוכנת צילום

AVi Recomp - הדבקת כתוביות לסרט

Boilsoft Video Joiner - עריכת סרטים

Video converter- המרת פורמט אחד לפורמט אחר

Total Recorder Editor pro- מקליט אודיו

למה למחוק את כל אלה?

• תגובות 334
  • צפיות 71k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל תוכנות העריכה, המרה, לכידה וכו' של וידיאו משחקות תפקיד עם הקודקים, ומשפיעות גם על תוכנות אחרות.

לאחר שנסדר את הבעיה תוכל לחזור ולהתקין את התוכנות שהסרת בצורה מדורגת, ולוודא בכל שלב שהבעיה לא חוזרת.

את Total Recorder Editor pro אתה יכול להשאיר.

פורסם
  • מחבר

יכול לקרות מצב שבו כשאני אסיר את התוכנות האלה ואז אנסה שוב את vlc,הכל יעבוד ואז כשאני אתקין אותן שוב אז עוד הפעם תהיה בעיה כזאת כמו עכשיו?

פורסם

כמובן. תצטרך לבדוק בכל שלב מה בדיוק היה הגורם, ואז לטפל ספציפית בבעיה שמצאת.

כשיש כל כך הרבה תוכנות מותקנות ביחד שעוסקות באותם תחום, יש התנגשויות, וזה דבר מובן.

פורסם
  • מחבר

ויכול להיות שתהיה תוכנה שתפריע ל-vlc ויהיה אסור להחזיר אותה למחשב אחרי ההסרה כי היא תגרום שוב לבעיה?

פורסם

כן, אבל ברגע שאתה יודע מה ההתנגשות הספציפית שנגרמה, ואילו תכנות היו מעורבות בדבר, אתה בדרך כלל יכול לחפש מידע נוסף בגוגל על דרכים לעקוף את הבעיה, או אפילו רק לשנות את סדר ההתקנה, דבר שיכול להביא לתוצאה שונה.

גם הרבה פעמים במהלך ההתקנה התוכנה נותנת לך את האופצייה באמצעות תיבות סימון לבטל את ההתקנה של כל מיני קודקים/דריברים למיניהם במערכת, שהם לא בהכרך נחוצים, ואפשר לבטל אותם ולראות מה תהיה ההשפעה.

פורסם
  • מחבר

טוב,אני אנסה

פורסם

מה שחשוב לזכור שעד שאתה פותר את הבעיה, אל תוסיף שום דבר נוסף מעבר ל-VLC שזה הדבר היחיד שאתה צריך כרגע.

קודם תוודא שזה עובד, זאת ההתמקדות שלך עכשיו. כל דבר נוסף רק יסבך.

אל תשכח גם לעשות איזה ריבוט אחד לאחר שהסרת את כולן.

VLC תוריד מחדש בלינק הזה: http://get.videolan.org/vlc/2.1.3/win32/vlc-2.1.3-win32.exe

חשוב שההתקנה של VLC תעשה תמיד כפעולה האחרונה, כך שהיא תעשה OVERWRITE לקבצים אם צריך.

במידה ושינת הגדרות כלשהן בתכנה, אני מציע שתלך לתיקית ההתקנה שלה ב program files ותוודא שאין שם שאריות של קבצי פרפרנס לדוגמה (תמחק הכל).

פורסם
  • מחבר

מה זה קבצי

פרפרנס ואיך מוודאים שלא נשארו שאריות?

פורסם

לפעמים תוכנות משאירות קבצי הגדרות אחריהן, ולא מנקות טוב אחרי עצמן (Uninstall זה לא מושלם)

התוצאה שיוצאת מזה, שלמרות שאתה מתקין התקנה חדשה לגמרי, אתה עדיין משתמש בהגדרות הבעייתיות.

פורסם
  • מחבר

אז כדי למחוק בלי שאריות צריך להיכנס ללוח בקרה ואז לתוכניות ותוכנות ולעשות הסרה?

פורסם

איך מוודאים? אתה יכול להתחיל בהסרה של תיקיות של תוכנות שכבר הסרת מה Program files (אל תחשוב שגם זה מושלם, תוכנות מפזרות קבצים בהרבה מקומות שונים). בדרך כלל, כדי להמשיך מעבר, אתה צריך להשתמש בתוכנות מיוחדות לנקיון שנועדו להתחקות אחרי העקבות שלהן ולהסיר אותן.

עוד מקום ששאריות של תוכנות אוהבות להתחבא זה בתיקייה בשם AppData שהיא תיקייה מוסתרת בתיקיית המשתמש שלך.

אבל אנחנו קופצים קדימה יותר מדי. בדרך כלל הסרה פשוטה זה מספיק.

זה גם פחות רלוונטי לבעיה שלך, כי אנחנו מחפשים להסיר קודקים במערכת שלך, ולקבצים האלה יש פחות רלוונטיות לנושא.

פורסם
  • מחבר

אז להתחיל להסיר את התוכנות האלה או שאת vlc?

פורסם

את הכל להסיר. הכל. עדיין לא הבנו? BURN IT ALL!

סדר ההסרה לא משנה (תעשה אבל UNINSTALL קודם, כן? :P).

פורסם
  • מחבר

אז זה מה ששאלתי - מה קודם

אז אם הסדר לא חשוב,אני אסיר סתם באקראיות

לא נראה לי שבכולן יש uninstall בתיקיה,אז לפעמים כשאין את האפשרות הזאת אני מוחק דרך לוח הבקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים