עבור לתוכן

נגן vlc

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
^ צר לי לאכזב אותך. אף אחד מהמפתחים הראשיים איננו רוסי.. ישנם כמה בודקים שהם ממוצא רוסי..

נאט: זה כל העניין שcccp הוא פשוט מאגד לי את כל הקודקים שאני צריך עם כמה קינפוגים מינוריים. לפני כן, הייתי מגיע לקעינפוג דומה מאוד אז ccp חוסך לי עבודה.

אני לא מבין איך בהודעה אחת אתה מדבר על כך שיש בהם הרבה זבל והרבה קודקים לא רצויים כאשר החבילה כולל המדיה פלייר שוקלת 9 מגה. ה-vlc ימח שמו וזכרו כ-25 מגה וגם k lite (אשר מכיל אין ספור קודקים לא רצויים) שוקל מעל לעשרים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

^ צר לי לאכזב אותך. אף אחד מהמפתחים הראשיים איננו רוסי.. ישנם כמה בודקים שהם ממוצא רוסי..

נאט: זה כל העניין שcccp הוא פשוט מאגד לי את כל הקודקים שאני צריך עם כמה קינפוגים מינוריים. לפני כן, הייתי מגיע לקעינפוג דומה מאוד אז ccp חוסך לי עבודה.

אני לא מבין איך בהודעה אחת אתה מדבר על כך שיש בהם הרבה זבל והרבה קודקים לא רצויים כאשר החבילה כולל המדיה פלייר שוקלת 9 מגה. ה-vlc ימח שמו וזכרו כ-25 מגה וגם k lite (אשר מכיל אין ספור קודקים לא רצויים) שוקל מעל לעשרים.

לפי הפלט של הסרט הבעייתי, רשמת לי שיש בעיה בקידוד AVC1. מה לעשות עם הבעיה הזאת? ומה לגבי ה- fffdshow ?

• תגובות 334
  • צפיות 71k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"ימח שמו וזכרו", על מה ולמה?! מה אתה עובד עם דיסקטים ש-25 מגה זה פקטור בשבילך?

היתרון בקודקדים של VLC, שהם מיועדים לשימוש פנימי של התוכנה, ומבודדים משאר המערכת.

הכל מגיע בחבילה אחת קטנה קלה להתקנה והסרה.

וגודל הקובץ לא מצביע על כלום חוץ מהעובדה שהנגן מתקדם הרבה יותר, ולכן גם מובן שישקול יותר.

התוכנה עצמה מרגישה מאוד רזה, מהירה ואפקטיבית.

K-LITE בייסק זה לא יותר מ-10 מגה, וגם בה אמרתי לך שאני לא משתמש.

העובדה שחבילת קודקדים חוסכת לך היא מאוד מזערית, ויכולה לעשות הרבה יותר בעיות רציניות, שיכולים לקחת הרבה זמן לפתור ולהתחקות אחריהן, מהעבודה המינורית שהיא חוסכת בהתחלה.

תמיד עדיף ללכת על הגרסאות האחרונות של הקבצים המקוריים מאתרי האם, ולהשתמש במינימום האפשרי.

זה טוב אפילו רק בשביל שתדע מה באמת התקנת.

HWZONE, אמרו לך כבר מה לעשות, אתה מבזבז זמן.

אל תצטט אנשים אם זה לא נחוץ.

פורסם
  • מחבר
"ימח שמו וזכרו", על מה ולמה?! מה אתה עובד עם דיסקטים ש-25 מגה זה פקטור בשבילך?

היתרון בקודקדים של VLC, שהם מיועדים לשימוש פנימי של התוכנה, ומבודדים משאר המערכת.

הכל מגיע בחבילה אחת קטנה קלה להתקנה והסרה.

וגודל הקובץ לא מצביע על כלום חוץ מהעובדה שהנגן מתקדם הרבה יותר, ולכן גם מובן שישקול יותר.

התוכנה עצמה מרגישה מאוד רזה, מהירה ואפקטיבית.

K-LITE בייסק זה לא יותר מ-10 מגה, וגם בה אמרתי לך שאני לא משתמש.

העובדה שחבילת קודקדים חוסכת לך היא מאוד מזערית, ויכולה לעשות הרבה יותר בעיות רציניות, שיכולים לקחת הרבה זמן לפתור ולהתחקות אחריהן, מהעבודה המינורית שהיא חוסכת בהתחלה.

תמיד עדיף ללכת על הגרסאות האחרונות של הקבצים המקוריים מאתרי האם, ולהשתמש במינימום האפשרי.

זה טוב אפילו רק בשביל שתדע מה באמת התקנת.

HWZONE, אמרו לך כבר מה לעשות, אתה מבזבז זמן.

אל תצטט אנשים אם זה לא נחוץ.

שאלתי מה לעשות עם קידוד AVC1 וה- fffdshow כי לא הבנתי מה זה ואיך לפתור את הבעיה בשני אלה

פורסם

שום דבר. זה לא קשור לכלום.

מה שהוא מצא זה בטח פוסט ישן, על בעיה מאוד נקודתית, שבטח כבר סודרה ממזמן.

תוריד כמה סרטי HD מאתר כמו פייראט ביי, אם הבעיה חוזרת בכולם, AVC1 לא רלוונטי בשבילך.

פורסם
  • מחבר
שום דבר. זה לא קשור לכלום.

מה שהוא מצא זה בטח פוסט ישן, על בעיה מאוד נקודתית, שבטח כבר סודרה ממזמן.

תוריד כמה סרטי HD מאתר כמו פייראט ביי, אם הבעיה חוזרת בכולם, AVC1 לא רלוונטי בשבילך.

תודה,אני אנסה את מה שכתבת

פורסם

תפסיק לצטט תגובות ישירות מעליך!

אני אפשט את זה בשבילך.

חפש בגוגל את הקובץ הזה, ותוריד את התוצאה הראשונה: Pixar-The Blue Umbrella.2013.BDRip 1080p.mkv

(עדיף שנדע מראש שנינו באיזה קובץ אתה מתעסק)

פורסם

פותח הדיון. אמרתי לך מהתחלה שאני לא יודע איך לפתור לך את הבעיה ב-vlc. חוץ מזה שמבחינתי פתרתי לך: תעבור נגן או תפרמט מחשב.

נאט: אין קשר בין משקל להתקדמות. אני יכול להביא לך אין ספור תוכנות מתקדמות אשר שוקולות מעט ותוכנות לא מתקדמות ששוקולות מאות ואלפי מגה.

הכל קשור לאופטימזציה.לי זה חשוב בגלל שאינני רוצה למלאא את המחשב בבלוטינג לא רצוי. כזה אני.

cccp במתוכנות הנוכחיות מאוד ידידותי למשתמש ופשוט, במיוחד שהוא עובר טסטינג. זה שהוא מפגר בערך בשתיים שלוש גירסאות מאחור לקודקים שהוא מאכלס איננו עומד לרעתו.

פורסם
  • מחבר

תפסיק לצטט תגובות ישירות מעליך!

אני אפשט את זה בשבילך.

חפש בגוגל את הקובץ הזה, ותוריד את התוצאה הראשונה: Pixar-The Blue Umbrella.2013.BDRip 1080p.mkv

(עדיף שנדע מראש שנינו באיזה קובץ אתה מתעסק)

הורדתי את הסרט שכתבת לי והוא מוצג באיכות לא טובה כמו קודם:

http://sizmedia.com/my.php?i=iwznjqmoow2w.jpg

iwznjqmoow2w.jpg

פותח הדיון. אמרתי לך מהתחלה שאני לא יודע איך לפתור לך את הבעיה ב-vlc. חוץ מזה שמבחינתי פתרתי לך: תעבור נגן או תפרמט מחשב.

נאט: אין קשר בין משקל להתקדמות. אני יכול להביא לך אין ספור תוכנות מתקדמות אשר שוקולות מעט ותוכנות לא מתקדמות ששוקולות מאות ואלפי מגה.

הכל קשור לאופטימזציה.לי זה חשוב בגלל שאינני רוצה למלאא את המחשב בבלוטינג לא רצוי. כזה אני.

cccp במתוכנות הנוכחיות מאוד ידידותי למשתמש ופשוט, במיוחד שהוא עובר טסטינג. זה שהוא מפגר בערך בשתיים שלוש גירסאות מאחור לקודקים שהוא מאכלס איננו עומד לרעתו.

אמרת מהתחלה שאתה לא יכול לפתור את הבעיה ב-vlc אבל ביקשת שאכתוב פה את הפלט של הסרט,עשיתי את זה ועכשיו אתה לא ממשיך לעזור לי.

פירמוט עשו לי לפני חצי שנה ולעבור נגן - פניתי לפה כדי שיעזרו לי עם הבעיה ולא יגידו לי להחליף נגן. הנגן הזה הוא הכי נוח בשבילי.

חוץ מזה, עוד לא כתבת לי מה לעשות עם

קידוד AVC1 וה- fffdshow

פורסם

יפה. אצלי הסרט מוצג תקין, כך שזה לא בעיה שקשורה ל-VLC, ובנגנים אחרים אמרת שזה עובד לך, כך שזה כנראה לא בעיה שקשורה לחומרה/דרייברים שלך.

תביא צילומי מסך של רשימת כל התוכנות שמתוקנות לך במחשב ונעזור לך להסיר אותן.

פורסם
  • מחבר

הנגנים שיש לי:

מדיה פלייר (בא יחד עם ה-windows 7)

מדיה פלייר קלאסיק הום (אמרתם לי להוריד)

vlc

bs player

real player

power dvd

וזהו

פורסם

התקנת את CCCP הרי, לא?

תביא רשימה מלאה שנהיה בטוחים, אחרת קשה לדעת איזה שלב לא בדקנו כנדרש.

זה מקסימום 2~3 צילומי מסך.

אתה יכול להשתמש באתר http://imgur.com/ בשביל להעלות את תמונות.

בינתיים, תתחיל בהלסיר את כל התכונות שהזכרת חוץ מהמדיה פלייר.

פורסם
  • מחבר

התקנתי גם את cccp אבל בגלל שהוא לא השפיע,הבעיה עדיין קיימת ופה לא ממשיכים להגיד לי מה לעשות עם הקודקים האלה, אז מחקתי אותו

פורסם

אם הוא לא השפיע, אז הוא בטוח לא עוזר, ולכן צריך להסיר אותו וגם כל קודק אחר שקיים במערכת שלך (לא רק את הנגנים).

אנחנו מנסים לאפס את המצב, ולהגיע לבעיה הראשונית שגרמה לכל הבלגן הזה.

יותר מהר ממה שאני אשאל אותך מה התקנת ומה לא (ולסמוך על המידע הזה), יהיה לראות את זה בעין.

זה גם יתן לנו היכרות יותר טובה עם המערכת שלך.

- - - תגובה אוחדה: - - -

נרדמנו? כי אם נמאס לך תגיד, אני אלך לעשות דברים אחרים.

צ'אפ, צ'אפ, חביבי, אין לי את כל היום.

פורסם
  • מחבר

אז בגלל זה מחקתי כבר את cccp

לקח לי קצת זמן כי הייתה בעיה בצילום המסך(לצלם הכל ביחד)

http://sizmedia.com/my.php?i=dzn3ummmwwyj.jpg

dzn3ummmwwyj.jpg

פורסם

הייתי יכול לתת במס' צילומים נפרדים, לא היית חייב לאחד.

המחשב מפוצץ בתוכנות הקלטה, המרה וכו' לא פלא שיש לך בעיות.

תסיר את כל התוכנות האלו:

Camtasia studio 6

camtasia Studio 8

AVi Recomp

bs player

Avi Synth 2.5

AutoPlay Media Studio

Cyberlink PowerDVD 8

Boilsoft Video Joiner

Debut video Capture Software

Morphvox

Real player (פעמיים)

VLC

מדיה פלייר קלאסיק הום

Xvid video codec

Video converter

Total Recorder Editor pro

Gear driver installer

מקווה שלא פיספסתי כלום (היו הרבה).

תוכנות אודיו בלבד אתה יכול להשאיר, מכל השאר להיפטר.

אם אתה רוצה, תנקה גם את הג'אנק הזה מהמחשב שלך:

Ask Toolbar

Bonjour

50 free mp3s + 1 Free audiobook

YTD Toolbar

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים