עבור לתוכן

נגן vlc

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
כנראה יש לו יותר מדיי שאריות וזבל של התקנות והסרה של תכניות מה שיוצר בלגן אחד גדול במערכת ההפעלה

צריך למחוק את מה שיש מותקן

כרטיס מסך נגן מקודדים ואז את הזבל שנישאר בתוכנה כמו CCleaner להתחל את המחשב ולתת לו לזהות מנהלי התקנים באופן אוטומטי

ואז לסרוק עוד פעם לראות שאין זבל מיותר או קוצים ישנים שלא בשימוש ואז להתקין נגן בברירת מחדל בלי להגדיר כלום וליראות עם יש בעיה שגיאה

אבל שהקובץ של הסרט צריך להיות אחד שעובד במחשבים אחרים שאין היותו בעיה ואז להגדיר את הכרטיס מסך ולבדוק שוב

עם גם דיפולט וגם אחרי כוון של הכרטיס מסך יש בעיה עז צריך לבדוק כרטיס אחר כדי לשלול שהבעיה בכרטיס מסך ולא במחשב

יש לי מחשב נוסף שבו הסרט הזה עובד והכרטיס מסך שם ישן מאוד(משנת 2002) לעומת המחשב הזה שהכרטיס מסך הוא של nvidia geforce 9600m gs(משנת 2009). אם במחשב ישן הסרט עובד טוב ואצלי לא ,אז זה יכול להיות שהבעיה בכרטיס מסך שלי במחשב הזה?

• תגובות 334
  • צפיות 71k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
כמה שטויות אנשים רושמים פה ועוד שהם לא מכירים את התוכנה VLC הוא נגן אחד הטובים שיש למרות העיצוב שלו הפשוט

הוא שנגנים חדשים לא תומכים בילד אין בהרבה סוגים וצריך מקודד חיצוני

VLC אחד החזקים תומך בדברים מובנה בקבצים ומקודדים גם לא שגרתיים לכן אפילו מחשבים חדשים לא תמיד תומכים בהם

וכול סימון נוסף או חסר יכול לשנות את המצב

רוב הנגנים פשוט לא יעבדו עם הם לא מזהים את קידוד הסרט או יש בעיה ה VLC יכול לשלב כמה הגדרות מבנות שיש בוא ולהצליח לנגן לך אתו

אפילו בצורה חלקית ומוזרה מה שנגנים אחרים לא עושים ואפילו יש אפשרות לפני ניגון הסרט עם הקובץ פגום או חסר או יכול לתקן את הסרט ואת הקידוד

וגם יש חוץ מהמקודדים הרבים מלא אפשריות לניהול ושיפור איכות הסרט זה כמו תוכנה לשיפור להוציא יותר איכות מהסרט ואפילו הוא תומך בניגון סרטים ישרות מהרשת

בלי להוריד את הסרט גם הוא יכול לשמש כנגן סטרימר לרשת הביתית והאינטרנט ועוד הרבה דברים שאין בנגנים אחרים

בסופו של דבר זה לא נגן סטנדרטי לכול אחד צריך ללמוד אתו וכול מה שיש בוא לכול מחשב בנפרד זה סיפור אחר בהתאם למה שיש בוא

וההגדרות שהוא מוגדר בהם

VLC זה נגן למי שמבין בקבצי סרטים ומקודדים ומי שלא לא יבין אתו לא ינצל את האיכות שלו עד הסוף

עדיף שיחפש נגן פשוט בלי הרבה תמיכה במקודדים ואפשריות ובלי כאב ראש

לרוב אני אוהב להתנצח עם אנשים אבל אתה זמן מבוזבז. אני לא יודע מי אתה ומה אתה עוסק בחיים.

אני רק יודע שאתה עילג המתבטא בצורה ובשפה של ילד בן ארבע משכונת FXP.

אין לך כלל הבנה לא במחשב ולא בתוכנות אבל עדיין אתה תדחוף את האף ואת הדעה המטומטמת, המטמטמת וחסרת כל הגיון לכל חור.

כל אדם עם קצת שכל בראשו, יתעלם ממך.

vlc לא טובה או "חזקה" יותר. למעשה, ככל הידוע לי, אין דבר שהיא יכולה לעשות ש-MP(H)C לא יודע לעשות. אם יש כזה דבר אז אני אשמח לשמוע.

הסיבה היחידה שיש אנשים שמשתמשמים בזה זה בגלל שהם רגילים לתוכנה ולא רוצים להחליף.

זוהי ההודעה האחרונה שלי אליך, אני לא אענה לך יותר, אני לא אדבר איתך ולמעשה, אני ממש מקווה שניתן להתעלם בפורום החדש מאנשים כפי שהיה אפשר בישן

לפותח הדיון ולאנשים שעוזרים לו:

פותח הדיון ניסית להתקין את מה שהבאתי לך מקודם CCCP?בדקת האם זה עושה לך בעיות?

זה לא בעיה בדרייברים של כ"מ והתקתנת דרייבים לא תפתור אותה.

הצעה שלי תתקין CCCP. אם זה עושה בעיות. הבעיה אצלך במחשב *נקודה*

תצטרך לפרמט, כן, כן לפרמט את המחשב ודבר ראשון אחרי התקנת הוינדוס זה להתקין VLC ולבדוק האם סרטי HD עושים לך בעיות

אם לא. אחרי כל תוכנה שתתקין בהמשך תבדוק האם התוכנה מתחילה לעשות בעיות. ברגע שכן, תדע מה לא להתקין.

אם ברגע שפרמטת והתקנת VLC עדיין יש בעיה בסרטים. כנראה שקידוד הסרטים נעשה על ידי מקודד (אלגוריתם) אשר VLC לא יודע להפעיל.

אולי אפשר לאפשר אותו בהגדרות, אולי לא. משם נתקדם.

כרגע אתה דורך במקום

פורסם

הסרט במחשב הישן עובד בלי תקיעות\קפיצות?

צריך להיות לך כמו בתמונה (אם לא אז לא התקנת את הדרייבר , או שיש לך בעיה כלשהי במחשב - ציינת שיש לך קריסות במדיה פלייר, ואז אני ממליץ לך לעשות פירמוט ולחזור אלינו - ולפחות תנסה להפעיל את הסרט ב mpc-hc ).

פורסם

לא תמיד הכי חדש זה יעבוד יכול להיות חוסר תאימות או אין תמיכה כי הקובץ ישן המקודד כבר הוחלף לאחר חדש יותר ורק בישן זה מנגן

- - - תגובה אוחדה: - - -

:bash:Symbore

הכי קל זה לצעוק ולהגיב באלימות מילולית של ילד בגנון ולהגיד כמו ב FXP לפרמט זה הכי קל בעולם נכון לפרמט זה לא פתרון זה להתעלם מהבעיה בדרך של אלימות כמו הכתיבה והדיבור שלך ולא לנסות לפתור אותה

פורסם

אני אגיד לך למה זה יכול להיות רעיון טוב בשבילו לפרמט:

1.הוא ציין שיש לו בעיות בכל הנגנים.

2.הוא ציין שהוא התקין כמה נגנים , שאחד מהם הוא bsplayer שמבקש להתקין קודקים.

3.סיכוי טוב שהמחשב שלו מפוצץ בשטויות.

4.הוא לא מצליח להתקין כמו שצריך את הדרייבר של הכרטיס מסך.

אז אם הממחשב שלו היה מולנו , היינו יכולים לבזבז זמן על מחיקה של כל דבר לא נחוץ , ועדיין זה היה פחות עדיף מאשר פשוט להתקין את הווינדוס מחדש (פעולה שלוקחת 20 דקות ).

פורסם

נכון אפשר להגיד ולהסביר את זה בצורה נורמלית כמו שאתה מסביר זה אין לי בעיה

הבעיה זה הגישה והכתיבה האלימה של חלק מהכותבים פה

פורסם
  • מחבר

לרוב אני אוהב להתנצח עם אנשים אבל אתה זמן מבוזבז. אני לא יודע מי אתה ומה אתה עוסק בחיים.

אני רק יודע שאתה עילג המתבטא בצורה ובשפה של ילד בן ארבע משכונת FXP.

אין לך כלל הבנה לא במחשב ולא בתוכנות אבל עדיין אתה תדחוף את האף ואת הדעה המטומטמת, המטמטמת וחסרת כל הגיון לכל חור.

כל אדם עם קצת שכל בראשו, יתעלם ממך.

vlc לא טובה או "חזקה" יותר. למעשה, ככל הידוע לי, אין דבר שהיא יכולה לעשות ש-MP(H)C לא יודע לעשות. אם יש כזה דבר אז אני אשמח לשמוע.

הסיבה היחידה שיש אנשים שמשתמשמים בזה זה בגלל שהם רגילים לתוכנה ולא רוצים להחליף.

זוהי ההודעה האחרונה שלי אליך, אני לא אענה לך יותר, אני לא אדבר איתך ולמעשה, אני ממש מקווה שניתן להתעלם בפורום החדש מאנשים כפי שהיה אפשר בישן

לפותח הדיון ולאנשים שעוזרים לו:

פותח הדיון ניסית להתקין את מה שהבאתי לך מקודם CCCP?בדקת האם זה עושה לך בעיות?

זה לא בעיה בדרייברים של כ"מ והתקתנת דרייבים לא תפתור אותה.

הצעה שלי תתקין CCCP. אם זה עושה בעיות. הבעיה אצלך במחשב *נקודה*

תצטרך לפרמט, כן, כן לפרמט את המחשב ודבר ראשון אחרי התקנת הוינדוס זה להתקין VLC ולבדוק האם סרטי HD עושים לך בעיות

אם לא. אחרי כל תוכנה שתתקין בהמשך תבדוק האם התוכנה מתחילה לעשות בעיות. ברגע שכן, תדע מה לא להתקין.

אם ברגע שפרמטת והתקנת VLC עדיין יש בעיה בסרטים. כנראה שקידוד הסרטים נעשה על ידי מקודד (אלגוריתם) אשר VLC לא יודע להפעיל.

אולי אפשר לאפשר אותו בהגדרות, אולי לא. משם נתקדם.

כרגע אתה דורך במקום

ה-cccp זה דרייבר? אם כן,התקנתי את זה

הסרט במחשב הישן עובד בלי תקיעות\קפיצות?

צריך להיות לך כמו בתמונה (אם לא אז לא התקנת את הדרייבר , או שיש לך בעיה כלשהי במחשב - ציינת שיש לך קריסות במדיה פלייר, ואז אני ממליץ לך לעשות פירמוט ולחזור אלינו - ולפחות תנסה להפעיל את הסרט ב mpc-hc ).

הסרט במחשב הישן עובד בלי תקיעות ואפילו הוא מציג סרטי HD באיכות טובה של HD ואצלי במחשב הזה זה לא ככה. בנוסף,זה לא קריסות במדיה פלייר, אלא יש סרטים(חלק) שכשהם מתחילים להתנגן אז הסרט מוצג לאט כזה כאילו זה נתקע והתמונה של הסרט זזה לאט.

וכדי להיות בטוח- mpc-hc זה סוג של מדיה פלייר קלאסיק?

לא תמיד הכי חדש זה יעבוד יכול להיות חוסר תאימות או אין תמיכה כי הקובץ ישן המקודד כבר הוחלף לאחר חדש יותר ורק בישן זה מנגן

מה זה חוסר תאימות? ועוד משהו- אתה מתכוון שהקובץ של הסרט ישן? אז זה לא קובץ ישן

אני אגיד לך למה זה יכול להיות רעיון טוב בשבילו לפרמט:

1.הוא ציין שיש לו בעיות בכל הנגנים.

2.הוא ציין שהוא התקין כמה נגנים , שאחד מהם הוא bsplayer שמבקש להתקין קודקים.

3.סיכוי טוב שהמחשב שלו מפוצץ בשטויות.

4.הוא לא מצליח להתקין כמו שצריך את הדרייבר של הכרטיס מסך.

אז אם הממחשב שלו היה מולנו , היינו יכולים לבזבז זמן על מחיקה של כל דבר לא נחוץ , ועדיין זה היה פחות עדיף מאשר פשוט להתקין את הווינדוס מחדש (פעולה שלוקחת 20 דקות ).

עשו לי פורמט לפני חצי שנה ויש לי רק כמה נגנים חוץ מ-vlc.אני לא זוכר ש-bs player מבקש להתקין מקודדים. בהתקנת התוכנה הזאת יש שאלה כזאת ששואלת אם להתקין מקודדים?אז יכול להיות שהבעיה היא רק בגלל bs player

*אני אנסה להתקין שוב את הדרייבר

פורסם

הפסיקו לעדכן את מדיה פלייר קלסיק לפני יותר מעשור. כיום יש מדיה פלייר קלסיק הום סינמה או בקיצור MPHC שזה עדכון ושיפור של מדיה פליייר קלסיק.

באחת מההודעות הראשונות שלי בדיון הזה הבאתי לך קישור ואמרתי לך מה להתקין. זה התקין לך את MPHC שזה עדכון של מדיה פלייר קלאסיק בשונה ממדיה פלייר קלסיק שאתה מוריד מהאתר הרשמי אשר מגיע לא מקונפג. הוא מגיע מקונפנג.

תפעיל בו את הסרט, אם שם גם הסרט עושה בעיות אז אני ממליץ בחום לפרמט וזה יהיה יותר מהיר משאר התפלפלות. אם כי אני מתחיל לחשוב שאת הסרטים שלך אתה מוריד ממקור אחד ואותם קידד אותו אדם ויכול להיות שהוא קודד בקידוד לא פופלרי בשביל לשלול את זה אני צריך לראות את הפלט של הסרט (כפי שהצגתי אותו מקודם) ואותו ניתן לראות דרך MPHC.

לכן הדבר הראשון שאני רוצה לעשות זה שתפעיל כבר סרט בתוכנה של מדיה פלייר קלסיק. במידה ויש בעיה אני רוצה שתעשה צילום מסך ותעלה לפה כדי שאני אראה באמת שהפעלת את זה בתוכנה הנכונה. לאחר מכן אני רוצה לראות פלט (אני אסיבר לך בהמשך כיצד עושים זאת)

פורסם
  • מחבר
הפסיקו לעדכן את מדיה פלייר קלסיק לפני יותר מעשור. כיום יש מדיה פלייר קלסיק הום סינמה או בקיצור MPHC שזה עדכון ושיפור של מדיה פליייר קלסיק.

באחת מההודעות הראשונות שלי בדיון הזה הבאתי לך קישור ואמרתי לך מה להתקין. זה התקין לך את MPHC שזה עדכון של מדיה פלייר קלאסיק בשונה ממדיה פלייר קלסיק שאתה מוריד מהאתר הרשמי אשר מגיע לא מקונפג. הוא מגיע מקונפנג.

תפעיל בו את הסרט, אם שם גם הסרט עושה בעיות אז אני ממליץ בחום לפרמט וזה יהיה יותר מהיר משאר התפלפלות. אם כי אני מתחיל לחשוב שאת הסרטים שלך אתה מוריד ממקור אחד ואותם קידד אותו אדם ויכול להיות שהוא קודד בקידוד לא פופלרי בשביל לשלול את זה אני צריך לראות את הפלט של הסרט (כפי שהצגתי אותו מקודם) ואותו ניתן לראות דרך MPHC.

לכן הדבר הראשון שאני רוצה לעשות זה שתפעיל כבר סרט בתוכנה של מדיה פלייר קלסיק. במידה ויש בעיה אני רוצה שתעשה צילום מסך ותעלה לפה כדי שאני אראה באמת שהפעלת את זה בתוכנה הנכונה. לאחר מכן אני רוצה לראות פלט (אני אסיבר לך בהמשך כיצד עושים זאת)

לפי המדיה פלייר קלאסיק הום:

סרטי HD עובדים מצוין. עכשיו אפשר שתראה את הפלט

http://sizmedia.com/my.php?i=wmf32mhnyzmr.jpg

wmf32mhnyzmr.jpg

זה באיכות HD

פורסם

לך לfile > properties< media info תעתיק את כל מה שרשום שם להודעה.

פורסם
  • מחבר
לך לfile > properties< media info תעתיק את כל מה שרשום שם להודעה.

General

Complete name : C:\Users\user\Desktop\Bodybangers - Pump Up The Jam (Official Video HD).mp4

Format : MPEG-4

Format profile : Base Media

Codec ID : isom

File size : 78.1 MiB

Duration : 3mn 10s

Overall bit rate : 3 444 Kbps

Writing application : Lavf54.63.104

Video

ID : 1

Format : AVC

Format/Info : Advanced Video Codec

Format profile : High@L4.0

Format settings, CABAC : Yes

Format settings, ReFrames : 3 frames

Codec ID : avc1

Codec ID/Info : Advanced Video Coding

Bit rate : 3 314 Kbps

Width : 1 920 pixels

Height : 1 080 pixels

Display aspect ratio : 16:9

Frame rate mode : Constant

Frame rate : 25.000 fps

Color space : YUV

Chroma subsampling : 4:2:0

Bit depth : 8 bits

Scan type : Progressive

Bits/(Pixel*Frame) : 0.064

Stream size : 75.1 MiB (96%)

Audio

ID : 2

Format : AAC

Format/Info : Advanced Audio Codec

Format profile : LC

Codec ID : 40

Bit rate mode : Constant

Bit rate : 126 Kbps

Channel(s) : 2 channels

Channel positions : Front: L R

Sampling rate : 44.1 KHz

Compression mode : Lossy

Stream size : 2.85 MiB (4%)

פורסם

כל הסרטים עם סיומת mp4 עושים לך בעיות ב-VLC?

טוב אני חושב שהבעיה נמצאה. על פי הקישורים הנ"ל יש בעיה בקידוד AVC1. העצה שניתנת היא לבטל hardware acceleratin (אינני יודע איך לעשות את זה בVLC:

https://forum.videolan.org/viewtopic.php?f=14&t=114655

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1266536

http://forum.videohelp.com/threads/230999-Where-to-get-the-AVC1-codec-to-play-mp4-videos

אחת מהקודקים שהותקנו בחבילת CCCP היה fffdshow כמדומני הוא זה שאחראי על הקידוד הנ"ל. תנסה להפעיל עכשיו סרט ב-vlc. אולי עכשיו זה יהיה סבבה.

אם לא, תנסה לבטל את hardware acceklration בvlc. אם גם לא עוזר.

העצה היחידה שלי היא להחליף נגן או להשתמש בשניים במקביל..

פורסם

אני ממליץ בכל זאת לנסות להישאר עם MPHC. נגן פשוט, נוח ומצוין.

פורסם
  • מחבר

כל הסרטים עם סיומת mp4 עושים לך בעיות ב-VLC?

טוב אני חושב שהבעיה נמצאה. על פי הקישורים הנ"ל יש בעיה בקידוד AVC1. העצה שניתנת היא לבטל hardware acceleratin (אינני יודע איך לעשות את זה בVLC:

https://forum.videolan.org/viewtopic.php?f=14&t=114655

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1266536

http://forum.videohelp.com/threads/2...lay-mp4-videos

אחת מהקודקים שהותקנו בחבילת CCCP היה fffdshow כמדומני הוא זה שאחראי על הקידוד הנ"ל. תנסה להפעיל עכשיו סרט ב-vlc. אולי עכשיו זה יהיה סבבה.

אם לא, תנסה לבטל את hardware acceklration בvlc. אם גם לא עוזר.

העצה היחידה שלי היא להחליף נגן או להשתמש בשניים במקביל..

לא כל הסרטים בסיומת של mp4 עושים לי בעיות ב-vlc.יש לי סרטים בסיומת של mp4 (סרטים לא באיכות HD) והם עובדים רגיל בלי בעיית האיכות שיש לי בסרטים שבאיכות HD.

בדקתי גם בסרט עם סיומת לא של mp4, אלא של avi (לקחתי סרט באיכות HD ושיניתי את הסיומת שלו בעזרת תוכנה) וגם בסיומת הזאת יש אותה איכות גרועה כמו ב-mp4.

כל זה אומר שרק בסרטי HD יש לי בעיה ולא נראה לי שזה קשור לסיומת, אלא קשור לאיכות הסרט.

בנוסף, רשמת שאחת מהקודקים שהותקנו בחבילת CCCP היה fffdshow אז כדי להפעיל את הסרט ב-vlc צריך שפשוט יהיה לי את cccp על המחשב?ואם כן,אז יש לי את cccp אז מה הסיבה שזה לא עבד לי עד עכשיו?

ועוד משהו- איפה נמצא ה-

hardware acceklration ב-vlc?מה זה בכלל?

אני ממליץ בכל זאת לנסות להישאר עם MPHC. נגן פשוט, נוח ומצוין.

העניין הוא שהוא לא כזה נוח כמו vlc.למשל מפריע לי שבמדיה פלייר קלאסיק כשלוחצים על המסך באמצע בזמן הסרט אז הוא מפסיק את הסרט ואז כשרוצים להפעיל אותו שוב ולבטל את השהיית הסרט צריך ללחוץ עוד הפעם באמצע וזה קורה מהר גם לפעמים בלי שלחצתי על זה.

פורסם

*זאת* הבעיה שלך? כיצד להפסיק סרט? אתה יודע שהתוכנה הזאת ניתנת לקינפוג מלא החל מהפעלה / ביטול של מקודדים וכלה בשינוי כפתורים מלא? אני לתומי חשבתי שאתה באמת משתמש בvlc בגלל שיש בו אופציה כלשהי שלא קיימת או לא ברורה במדיה פלייר. למה זה לא עובד לך בVLC? אין לי שמץ. בעצם יש, כי זאת חרא של תוכנה. תנסה למצוא את האופציה הזאת בהגדרות, לחפש ברשת או שאולי מישהו פה עם התוכנה יעזור לך. אינני מתכוון להוריד את התועבה הזאת למחשב שלי גם אם ישלמו לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים