עבור לתוכן

נגן vlc

Featured Replies

פורסם

מה שדפוק בכל הסיפור הזה, שאם זה הדרייברים גם בכל התוכנות האחרות צריכות להיות בעיות.

כל הסיפור הזה מסריח.

• תגובות 334
  • צפיות 71k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נראה לך שאין לי מדיה פלייר הום קלאסיק? פעם לא היה לי,אבל פה בפורום אמרו לי שכדאי להוריד,הורדתי והתוכנה הזאת לא נוחה לי כמו שהיא אולי נוחה בשבילך.

מה שדפוק בכל הסיפור הזה, שאם זה הדרייברים גם בכל התוכנות האחרות צריכות להיות בעיות.

כל הסיפור הזה מסריח.

למרות שאמרת שאתה לא תגיב פה,אתה מגיב. אין לי מושג למה אני עונה לך,אבל למרות זאת אני אענה לך: באמת שאני לא יודע מה הבעיה עם התוכנה הזאת .וכן,אין לי בעיות בתוכנות אחרות - אז אולי העניין הוא לא בדרייברים.

פורסם

אין שאלה שזה הדרייברים כי לא מותקן לך הדרייבר.

זה או שאתה לא יודע להבחין מתי יש לך בעיות ומתי אין, או שאתה עושה טרול עלינו.

אני בכל אופן לא מנסה לעזור לך יותר, כי התייאשתי ממך, ואני באמת לא סומך על האינפוט שאתה מוסר.

מה שכן, אני מנסה לחסוך למשתמשים אחרים זמן מיותר כי הייתי איתך במשך רוב הדרך, אז אני קצת מכוון אותם למצב הנוכחי.

והסרתי את הדיון הזה מהמועדפים שלי, אבל מה נעשה אתה מקפיץ אותו כל יום, אז קשה להתעלם.

פורסם
  • מחבר
אין שאלה שזה הדרייברים כי לא מותקן לך הדרייבר.

זה או שאתה לא יודע להבחין מתי יש לך בעיות ומתי אין, או שאתה עושה טרול עלינו.

אני בכל אופן לא מנסה לעזור לך יותר, כי התייאשתי ממך, ואני באמת לא סומך על האינפוט שאתה מוסר.

מה שכן, אני מנסה לחסוך למשתמשים אחרים זמן מיותר כי הייתי איתך במשך רוב הדרך, אז אני קצת מכוון אותם למצב הנוכחי.

והסרתי את הדיון הזה מהמועדפים שלי, אבל מה נעשה אתה מקפיץ אותו כל יום, אז קשה להתעלם.

1. אתם בפורום נתתם לי להתקין דרייבר.אז יכול להיות שהוא לא הצליח להיות מותקן,אני לא יודע. אין לי מושג איך יודעים אם הוא הותקן במחשב או שלא,אבל מה שכן - ניסיתי.

2. אני יודע להבחין שיש בעיות: עובדה שהבחנתי שהנגן vlc לא מנגן טוב סרטי HD ׁ(כמו שכל אחד יכול להבחין את זה,אז גם אני הבחנתי וזה אומר שאני יודע להבחין אם יש בעיות או לא).

3. אתה לא רוצה לעזור לי,לא צריך.

4. מה יש לא לסמוך על המידע שאני מוסר?אני רושם פה כל מה שהצליח לי עם התוכנה וכל מה שלא(מידע מלא).

5. אני באמת לא חושב שיש לך מה להגיב פה אם אתה לא עוזר,כי מה שאנחנו רושמים עכשיו זה סתם דיון שלא מוביל לשום מקום ובטח שלא פותר לי את הבעיה עם ה-vlc.

פורסם

כל הדיון הזה כבר 32 עמודים לא מוביל לשום מקום.

תפסיק בבקשה לצטט תגובות מעליך, אנחנו מבינים למי אתה מתכוון/עונה.

פורסם

אתה חושב שזה יעזור לך? כבר הערתי לו על זה לפחות 3 פעמים, ואפילו שם אין התקדמות חח.

פורסם
  • מחבר

אין התקדמות בגלל שהפסיקו לעזור ולתת רעיונות

וחוץ מזה,אם לא שמתם לב אז : אתם אלה שגורמים לזה שאין התקדמות להימשך

פורסם

אם אתה לא מבין שאתה הוא זה שלא משתף פעולה ומנדב מידע/עושה מה שאומרים לו אז כדאי שתפנים.

קיבלת כל עצה אפשרית, כל המשתמשים, המומחים והמנהלים כבר קראו את הדיון שלך, כך שאם אף אחד לא הצליח לעזור לך בפורום המקצועי שלנו אז הבעיה היא בך.

קח את המחשב למישהו שמבין ושיסדר לך את הבעיה או לחלופין יפרמט.

אל תצפה שיבא עכשיו איזה מומחה vlc ויתן לך פתרון.

פורסם
  • מחבר

1.איך אני זה שלא משתף פעולה אם אני זה שפתחתי את הדיון,אני יוזם את הדיונים פה,מנסה לעשות מה שאומרים לי למרות שזה לא מצליח ומקפיץ את האשכול כדי שינסו לתת עוד רעיונות?

2.אני נותן את כל המידע שאתם מבקשים. לדוגמא: מישהו בהתחלה ביקש ממני שאני אכתוב משהו ארוך ממה מורכב הסרט שלא עובד ואפילו בשביל זה הייתי צריך להוריד תוכנה למחשב שלי רק בשביל שהוא יעזור לי עם המידע שהוא היה צריך שאני אתן לו מהתוכנה על הסרטים שלא מתנגנים טוב.

3.איך בדיוק הבעיה היא בי? ניסיתי! לא אשמתי שלא הצליח לי.

4.אני לא מחכה למומחה vlc,אלא למישהו פשוט שיש לו את התוכנה הזאת ובטוח יודע איך לפתור את הבעיה הזאת.

פורסם

שלח לי הודעה פרטית

על ידי לחיצה על שם שלי ולבחור הודעה פרטית

אני אנסה לעזור דרך שליטה מרחוק

פורסם
  • מחבר

אני יודע איך לשלוח הודעות פרטיות.

שלחתי לך

פורסם

איך דיון על vlc מגיע ל33 עמודים? תוותר על התוכנה כבר.

פורסם
  • מחבר

למה קשה להבין שזאת התוכנה שהכי נוחה בשבילי?

אם הייתי רוצה לוותר על התוכנה הזאת,לא הייתי פותח דיון שיעזרו לי וכבר מהתחלה מוותר עליה

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור פה???????????????????????????

פורסם

הזוי . תעבור ל bs-player ותעזוב אותנו כבר בשקט . הוא אפילו יוריד לך כתוביות לבד .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים