עבור לתוכן

נגן vlc

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
אם אני מניח שיש לך VLC בעברית (לפי תמונות המסך למעלה), אז:

בתפריט כלים>העדפות>וידאו, נסה לשנות את המצב של תיבות הסימון "פלט וידאו מואץ (שכבת על)", "שימוש בהמרות באמצעות חומרה" (כמובן נסה כל אחת בנפרד, כדי לזהות אם זה מה שעזר). אם לא עזר, בתיבת הגלילה "פלט" (באותו מסך הגדרות) נסה את כל אחת מ5 האופציות הראשונות.

אחרי כל שינוי כנ"ל, סגור את הנגן לגמרי והפעל אותו מחדש, כדי לוודא שההגדרות החדשות בשימוש.

איפה שיש תצוגה, יש שם 5 תיבות סימון

מה שמסומן בוי זה:

פלט וידאו מואץ

קישוטי חלון

שימוש בהמרת yuv rgb באמצעות חומרה

ומה שלא מסומן זה:

מסך מלא

תמיד עליון

אז צריך להפוך את זה ממסומן ללא מסומן כל אחד בנפרד? נגיד "תמיד עליון" שהיה לא מסומן לעשות אותו מסומן? הבנתי נכון?

בנוסף,מצאתי רק "קלט" ולא "פלט" - איפה "פלט"?

• תגובות 334
  • צפיות 71.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק תיבות הסימון שציינתי רלוונטיות (שכבת על, המרה באמצעות חומרה), אין לך מה לגעת בשאר.

תיבת הגלילה "פלט" נמצאת ממש באותו מקום, מתחת לתיבות הסימון הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך תוכנה נוספת, אתה יכול לבדוק בVLC עצמו. פתח קובץ בעייתי, כנס בתפריט: כלים>פרטי המקודד (קיצור: Ctrl+J) וספר לנו מה כתוב שם (או צילומסך).

http://sizmedia.com/my.php?i=mijnntwdzjlz.jpg

mijnntwdzjlz.jpg

רק תיבות הסימון שציינתי רלוונטיות (שכבת על, המרה באמצעות חומרה), אין לך מה לגעת בשאר.

תיבת הגלילה "פלט" נמצאת ממש באותו מקום, מתחת לתיבות הסימון הנ"ל.

אז פשוט צריך לבטל את הסימון בתיבות הסימון(כל אחד בנפרד ולבדוק אחרי כל ביטול של סימון)?

בנוסף, מצאתי את "פלט" והוא על "אוטומטית" - זה בסדר ואם לא,אז מה צריך לעשות עם ה"פלט"?

פורסם

לא ידעתי שvlc מציג פלט. כבוד.

- - - תגובה אוחדה: - - -

הבעיה אגב לא דומה לבעיה של מחשב חלש אלא למקודד לא טוב

פורסם
  • מחבר
לא ידעתי שvlc מציג פלט. כבוד.

- - - תגובה אוחדה: - - -

הבעיה אגב לא דומה לבעיה של מחשב חלש אלא למקודד לא טוב

זה מה שאמרתי - מחשב שקניתי ב-2009 (די חזק) מנגן סרטי HD באיכות גרועה ומחשב שקניתי ב-2002(ישן וחלש) מנגן סרטי HD בצורה מצוינת. זה אומר כנראה שהבעיה היא לא בנתוני המפרט של מחשב עצמו

פורסם

אז פשוט צריך לבטל את הסימון בתיבות הסימון(כל אחד בנפרד ולבדוק אחרי כל ביטול של סימון)?

בנוסף, מצאתי את "פלט" והוא על "אוטומטית" - זה בסדר ואם לא,אז מה צריך לעשות עם ה"פלט"?

לבטל תיבת סימון, לסגור את הנגן, לפתוח מחדש ולבדוק. אותו דבר עם הגדרות פלט.

ההגדרה "אוטומטית" בדרך כלל תשתמש בdirectx. אין הגדרה שהיא "בסדר" בדווקא, במצב תקין כולן צריכות לעבוד. ההנחה היא שכשמשהו לא בסדר, יכול להיות שאחת ההגדרות תתן תוצאות טובות יותר מהאחרת, ואי אפשר לדעת איזו בלי לבדוק (לכן יש כמה מלכתחילה).

פורסם
  • מחבר

לבטל תיבת סימון, לסגור את הנגן, לפתוח מחדש ולבדוק. אותו דבר עם הגדרות פלט.

ההגדרה "אוטומטית" בדרך כלל תשתמש בdirectx. אין הגדרה שהיא "בסדר" בדווקא, במצב תקין כולן צריכות לעבוד. ההנחה היא שכשמשהו לא בסדר, יכול להיות שאחת ההגדרות תתן תוצאות טובות יותר מהאחרת, ואי אפשר לדעת איזו בלי לבדוק (לכן יש כמה מלכתחילה).

ומה עם "פלט" צריך לשנות את "אוטומטית" ל-5 האפשרויות הבאות הראשונות שיש אחריה?

וגם-צריך לבצע את זה עם ביטול הסימון מקודם או להשאיר את הסימון?

פורסם

שתי תיבות הסימון הנ"ל משפיעות רק במצב פלט directx בכל מקרה. ברגע שאתה משנה "פלט" אתה יכול להתעלם מהן (אם כי רעיון טוב להחזיר למה שהיה אחרי שבדקת ולא עזר).

אופן הבדיקה - אותו דבר. נסה אופציה אחת אחרי השניה, אחרי כל שינוי סגור את הנגן והפעל מחדש, ותבדוק אם יש שינוי לטובה (או להיפך).

פורסם
  • מחבר
שתי תיבות הסימון הנ"ל משפיעות רק במצב פלט directx בכל מקרה. ברגע שאתה משנה "פלט" אתה יכול להתעלם מהן (אם כי רעיון טוב להחזיר למה שהיה אחרי שבדקת ולא עזר).

אופן הבדיקה - אותו דבר. נסה אופציה אחת אחרי השניה, אחרי כל שינוי סגור את הנגן והפעל מחדש, ותבדוק אם יש שינוי לטובה (או להיפך).

הבנתי נכון ש"פלט" יכול לבוא במקום תיבות הסימון ואפשר רק לשנות את ה"פלט" ואז לא יהיה צריך לגעת ולשנות את תיבות הסימון?

פורסם

אין בזה פלט יותר מפורט? אני חושב שהוא פשוט מוריד סרטים מאותו מקודד המקודד בקידוד שלא פועל היטב ב-VKC לשחק בהגדרות יכול רק להזיק במיוחד אם הוא לא יודע מה הוא עושה. ככה צריך להראות פלט על מנת להבין היטב מה הבעיה:

General

Unique ID : ***********************************************************)

Complete name : *********\City Lights. BDRip1080p.mkv

Format : Matroska

Format version : Version 2

File size : 6.56 GiB

Duration : 1h 27mn

Overall bit rate : 10.8 Mbps

Movie name : /\ SASHA FIL /\

Encoded date : UTC 2010-05-14 16:08:47

Writing application : mkvmerge v3.2.0 ('Beginnings') built on Feb 12 2010 16:46:17

Writing library : libebml v0.7.9 + libmatroska v0.8.1

Video

ID : 1

Format : AVC

Format/Info : Advanced Video Codec

Format profile : High@L4.1

Format settings, CABAC : Yes

Format settings, ReFrames : 4 frames

Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC

Bit rate : 9 284 Kbps

Width : 1 440 pixels

Height : 1 080 pixels

Display aspect ratio : 4:3

Frame rate mode : Variable

Original frame rate : 23.976 fps

Color space : YUV

Chroma subsampling : 4:2:0

Bit depth : 8 bits

Scan type : Progressive

Bits/(Pixel*Frame) : 0.249

Writing library : x264 core 94 r1583 7608d73

Encoding settings : cabac=1 / ref=4 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=9 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=0 / chroma_qp_offset=-2 / threads=12 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=1 / weightb=1 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=40 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=9284 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00

Language : English

Default : Yes

Forced : No

Audio

ID : 2

Format : DTS

Format/Info : Digital Theater Systems

Mode : 16

Format settings, Endianness : Big

Codec ID : A_DTS

Bit rate mode : Constant

Bit rate : 1 509 Kbps

Channel count : 2 channels

Channel positions : Front: L R

Sampling rate : 48.0 KHz

Bit depth : 16 bits

Compression mode : Lossy

Stream size : 939 MiB (14%)

Text

ID : 3

Format : UTF-8

Codec ID : S_TEXT/UTF8

Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text

Language : Russian

פורסם
  • מחבר
אין בזה פלט יותר מפורט? אני חושב שהוא פשוט מוריד סרטים מאותו מקודד המקודד בקידוד שלא פועל היטב ב-VKC לשחק בהגדרות יכול רק להזיק במיוחד אם הוא לא יודע מה הוא עושה. ככה צריך להראות פלט על מנת להבין היטב מה הבעיה:

General

Unique ID : ***********************************************************)

Complete name : *********\City Lights. BDRip1080p.mkv

Format : Matroska

Format version : Version 2

File size : 6.56 GiB

Overall bit rate : 10.8 Mbps

Movie name : /\ SASHA FIL /\

Encoded date : UTC 2010-05-14 16:08:47

Writing application : mkvmerge v3.2.0 ('Beginnings') built on Feb 12 2010 16:46:17

Writing library : libebml v0.7.9 + libmatroska v0.8.1

Video

ID : 1

Format : AVC

Format/Info : Advanced Video Codec

Format profile : High@L4.1

Format settings, CABAC : Yes

Format settings, ReFrames : 4 frames

Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC

Bit rate : 9 284 Kbps

Width : 1 440 pixels

Height : 1 080 pixels

Display aspect ratio : 4:3

Frame rate mode : Variable

Original frame rate : 23.976 fps

Color space : YUV

Chroma subsampling : 4:2:0

Bit depth : 8 bits

Scan type : Progressive

Bits/(Pixel*Frame) : 0.249

Writing library : x264 core 94 r1583 7608d73

Encoding settings : cabac=1 / ref=4 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=9 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=0 / chroma_qp_offset=-2 / threads=12 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=1 / weightb=1 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=40 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=9284 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00

Audio

ID : 2

Format : DTS

Format/Info : Digital Theater Systems

Mode : 16

Format settings, Endianness : Big

Codec ID : A_DTS

Bit rate mode : Constant

Bit rate : 1 509 Kbps

Channel count : 2 channels

Channel positions : Front: L R

Sampling rate : 48.0 KHz

Bit depth : 16 bits

Compression mode : Lossy

Stream size : 939 MiB (14%)

Text

ID : 3

Format : UTF-8

Codec ID : S_TEXT/UTF8

Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text

Language : Russian

אני לא ממש מבין בזה. פירטת על איך פלט צריך להיראות - אז לא הבנתי פלט של מה(סרט או התוכנה vlc) ומה זה אומר?

וגם לפי מה שאתה אומר, מה צריך לעשות?

(ניסיתי לעשות דברים בהגדרות)

פורסם

ככה פלט של סרט אמור להראות.

אם אראה פלט כזה או דומה (חשוב בעיקר החלק של הוידאו בפלט) אוכל לכוון כיצד לפתור את הבעיה.

אינני מכיר את התוכנה מספיק בשביל לדעת האם היא מראה פלט כזה.

בשביל להוציא את הפלט הזה, תצטרך להתקין mphc (הנגן אשר מותקן בקישור שהבאתי מקודם)

אותו נגן גם יפעיל את הקובץ שלך כראוי.

אתה מבין את האבסרוד?

אנחנו נשתמש בתוכנה עדיפה יותר בכל אספקט על מנת לנתר בעיה בתוכנה גרועה.

הצעה שלי? אם אתה באמת נעול רק על VLC. תחפש בגוגל את השם ותכנס לאתר הרשמי שלהם, כנס לפורום ותכתוב מה הבעיה שלך.

הם יוכלו לעזור לך יותר טוב מאיתנו

פורסם
  • מחבר
ככה פלט של סרט אמור להראות.

אם אראה פלט כזה או דומה (חשוב בעיקר החלק של הוידאו בפלט) אוכל לכוון כיצד לפתור את הבעיה.

אינני מכיר את התוכנה מספיק בשביל לדעת האם היא מראה פלט כזה.

בשביל להוציא את הפלט הזה, תצטרך להתקין mphc (הנגן אשר מותקן בקישור שהבאתי מקודם)

אותו נגן גם יפעיל את הקובץ שלך כראוי.

אתה מבין את האבסרוד?

אנחנו נשתמש בתוכנה עדיפה יותר בכל אספקט על מנת לנתר בעיה בתוכנה גרועה.

הצעה שלי? אם אתה באמת נעול רק על VLC. תחפש בגוגל את השם ותכנס לאתר הרשמי שלהם, כנס לפורום ותכתוב מה הבעיה שלך.

הם יוכלו לעזור לך יותר טוב מאיתנו

1.אם אני אתקין את mphc אז הוא יהיה הנגן שלי ואני צריך את vlc.אפשר דרך הנגן שהצעת לפתור את הבעיה שלי על ידי כך שהוא יוציא את הפלט ואז נטפל ב-vlc?

2.יש פורום vlc בעברית?

3.גם פה יכולים לעזור לי

פורסם

1) אפשר לנסות, אני אוכל לעזור לבודד את הבעיה. לא יודע להשתמש כלל ב-VLC. ההיכרות שלי שיטחית מאוד עם התוכנה.

2) לא

3) זה לא תכנות או משהו תמטי, זה רק מי שמשתמש וחקר את השימוש בתוכנה באופן סדיר יכול לעזור לך. את התשובה הכי טובה יתנו לך, אלה שבנו את התוכנה (בפורום של התוכנה).

בכל מקרה, נתן לאנשים יותר מבינים ממני לעזור לך,

שיהיה בהצלחה

פורסם

אם תתקין נגן נוסף,אפ אחד לא מכריח אותך להשתמש בו בתור ברירת מחדל.פשוט אל תתן לא הרשאה לפתוח קבצים אוטומטית בעת ההתקנה.במקרה הכי גרוע תשנה את תוכנית ברירת מחדל שלך בחזרה לVLC עבור הסיומות הרלוונטיות.כאמור הייתי משתמש לסרטים בעייתים בנגן אחר ואת כל השאר תפתח בVLC כשהוא ישאר הנגן הראשי ,אם זאת בחירתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים