עבור לתוכן

נגן vlc

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
מה עם הודע האחרונה שלי?

חיפשתי לפי התמונה בכל הכונן של c ואין לי את nvidia בתוך c, אז איפה למצוא את nvidia או את שם הספרייה כמו בתמונה?

• תגובות 334
  • צפיות 71k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב אם אין לך ספרייה של דרייברים

תוכל לחלץ מקובץ התקנה של דרייברים באמצות WINRAR

אם אין לך WINRAR תוכל להוריד מכאן: http://www.rarlab.com/rar/wrar501he.exe

כדי לחלץ צריך ללחוץ כפטור ימני ההתקנה של דרייברים ולבחור כמו בתמונה

אחרי חלוץ תיצר לך ספרייה בשם 334.89-notebook-win8-win7-32bit-international-whql

צריך לפנות לשם במקום nvidia בהתקנה ידנית של דרייברים

34ijv3b.png

35bebkj.png

פורסם
  • מחבר

יצרתי את הספרייה. מה עכשיו?

פורסם
short_attention_span_squirrel_post_card-rcba86e578fc74a58b3d416cb143e83d3_vgbaq_8byvr_512.jpg
פורסם
  • מחבר
short_attention_span_squirrel_post_card-rcba86e578fc74a58b3d416cb143e83d3_vgbaq_8byvr_512.jpg

???

פורסם

התקנה ידנית של דרייברים

1) כפטור ימני על מתאם גרפיקת vga רגיל

2) עדכון תוכנת מנהל התקן

3) אחרי זה אתר במחשב שלי תוכנת מנהל התקן

4) בחלון הבא לבחור ספרייה שיצרת בכפטור עיון... וללחוץ הבא

פורסם
  • מחבר

לאן להיכנס כדי להגיע למה שרשמת: "מתאם גרפיקת vga רגיל"? איך ודרך מה מגיעים לזה?

פורסם
לאן להיכנס כדי להגיע למה שרשמת: "מתאם גרפיקת vga רגיל"? איך ודרך מה מגיעים לזה?

תלחץ על התחל ובחיפוש תרשום: מנהל ההתקנים

ojf9tf.png

פורסם
  • מחבר
תלחץ על התחל ובחיפוש תרשום: מנהל ההתקנים

ojf9tf.png

עשיתי

פורסם
  • מחבר

???

פורסם
???

אני הבנתי שאתה עושה את עצמך לא מבין

עובדה שאתה משאיר הודעות ב 2 בלילה, זה אומר שמשהו לא בסדר אתך :)

אז אני לא יכול לעזור לך יותר

פורסם

א) זאת לא בעיה של דרייברים. למעשה, כשחושבים על זה, מעולם לא נתקלתי בבעיה כזו. זה נראה כמו פילטר שמופעל בכוונה.

ב) בזמן הכולל שבוזבז פה על מנת לפתור בעיה שלא קיימת, יכולת להתרגל לעבוד עם MPHC או לפרמט את המחשב

ג) פרמוט מחשב לאו דווקא יפתור בעיה אך לפחות נוכל למקד אותה (מקודדים / דרייברים / תוכנה בעייתית שמתנגשת)

ד) אני לא באמת מאמין שאם דיון נמשך 20+ עמודים אז בעיה באמת קיימת וזה לא משחק של אדם משועמם (AKA TROLLING) עם כל הכבוד, חברי הפורום פה עוזרים גם לאנשים שלא יודעים כלל לתפעל מחשב והבעיה נפתרת תוך מספר עמודים ומעט הודעות

ה) אם בעיה באמת קיימת והכל אמיתי אז תשקול לקחת טכנאי מחשבים. אני בטוח שהזמן שלך (ושל כולנו) שווה יותר מה-250 שקל שיעלה לך טכנאי.

פורסם
  • מחבר
אני הבנתי שאתה עושה את עצמך לא מבין

עובדה שאתה משאיר הודעות ב 2 בלילה, זה אומר שמשהו לא בסדר אתך :)

אז אני לא יכול לעזור לך יותר

מה הקשר "עושה את עצמך לא מבין" - אני באמת לא מבין מה השלב הבא שצריך לעשות אחרי מה שאמרת לי לעשות במחשב!

הייתי עסוק כל היום אתמול והעובדה שפרסמתי הודעה ב-2 היא לא עניינך(זאת זכותי לכתוב פה הודעות בכל שעה שבא לי) וזה שאתה מתערב לי בזה,אז משהו לא בסדר איתך. לא בא לך לעזור?לא צריך,יעזור לי מישהו אחר יותר מועיל מ"לא יכול לעזור לך".

א) זאת לא בעיה של דרייברים. למעשה, כשחושבים על זה, מעולם לא נתקלתי בבעיה כזו. זה נראה כמו פילטר שמופעל בכוונה.

ב) בזמן הכולל שבוזבז פה על מנת לפתור בעיה שלא קיימת, יכולת להתרגל לעבוד עם MPHC או לפרמט את המחשב

ג) פרמוט מחשב לאו דווקא יפתור בעיה אך לפחות נוכל למקד אותה (מקודדים / דרייברים / תוכנה בעייתית שמתנגשת)

ד) אני לא באמת מאמין שאם דיון נמשך 20+ עמודים אז בעיה באמת קיימת וזה לא משחק של אדם משועמם (AKA TROLLING) עם כל הכבוד, חברי הפורום פה עוזרים גם לאנשים שלא יודעים כלל לתפעל מחשב והבעיה נפתרת תוך מספר עמודים ומעט הודעות

ה) אם בעיה באמת קיימת והכל אמיתי אז תשקול לקחת טכנאי מחשבים. אני בטוח שהזמן שלך (ושל כולנו) שווה יותר מה-250 שקל שיעלה לך טכנאי.

א.לא ברור לי משהו:אחד אומר שזאת בעיה בדרייבר,אתה אומר שזה לא,מישהו אומר שזה בגלל האצת החומרה ועוד מישהו דיבר על מקודדים או בכלל על התנגשויות.כל אחד בטוח שהוא יודע.בקיצור,בלבול ענק.

ב. מדיה פלייר קלאסיק הוא לא נוח לי בכלל וזה לא קל להתרגל למשהו כזה.אם אתה התרגלת,אז תשתמש אתה במדיה פלייר קלאסיק.פרמוט לא עשיתי מ-3 סיבות:

1)אני לא יודע לעשות את זה לבד.

2)עשו לי פורמט לפני חצי שנה.

3)חשבתי שכרגע לא צריך פורמט כי חברי הפורום "יעזרו" לי.

ג.עניתי לך בסעיף הקודם,שהוא סעיף ב'.

ד.איך בעיה לא באמת קיימת אם יש בעיה בכך שאני לא מצליח לנגן סרטי HD בתוכנה vlc?זה נראה לך בסדר?לא! ולכן פניתי לכאן.

ה.הבעיה קיימת,אבל הפנו אותו קודם לכאן כדי שייתנו מענה לבעיה שלי,ועד עכשיו כל מה שניסיתי,לא עוזר.

פורסם

+1

לטרול :)

נ.ב. עיינו בדיון הנוסף למיקרופון http://hwzone.co.il/community/threads/541918.

פורסם
  • מחבר
+1

לטרול :)

נ.ב. עיינו בדיון הנוסף למיקרופון http://hwzone.co.il/community/threads/541918-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F#.UwzWuj97nPY.

1.מאוד מצחיק שמי שעונה לי פה הוא גם לא עוזר וגם משתמש במילה מטומטמת כמו "טרול"

2.אז יש לי גם בעיה במיקרופון,אז מה?????????? גם לכם יש בעיות במחשבים שלכם ואתם פונים לכאן.

3.מותר לי לפתוח דיונים עם בקשות עזרה למשהו שאני צריך כדי שיפתרו לי את הבעיה במחשב,אז......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים