פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים שאתה מתקין דרייבר של NVIDIA צריך לבחור Custom כמו בתמונה ראשונה וללחוץ על Nextאחרי זה צריך לסמן V על Perform clean install כמו בתמונה שניה
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים תוכל להוציא תמונה מSpeccy בקטגוריה Graphics? כמו כאן לדוגמה: - נערך 2014 בפברואר 2111 שנים על-ידי ROMA_T
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים מחבר מה שהבנתי לפי התמונה: יש לי כרטיס מסך של nvidia ,אבל משום מה רואים שהדרייבר שהורדתי והתקנתי כנראה לא מתאפשר להיות מותקן כי הגרסה הקודמת שלי עדיין מותקנת ולא הגרסה החדשה. אני מתקין את הדרייבר,הבעיה היא שכאילו הוא לא מותקן והמחשב לא רואה אותו,אבל בהתקנה זה רושם לי "הותקן". אמרו פה שהדרייבר לא מותקן,אז הוא מותקן איכשהו בלי שייראו אותו וזה מוזר. התמונה: http://sizmedia.com/my.php?i=nznkqznj0m0q.jpg
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים לא הבנתי מה נתקעתם עם ההתקנה הידנית. אתה צריך לקחת את הקובץ ה-EXE של התקנת הדרייבר ללחוץ עליו כפתור ימני ולעשות חילוץ לתיקייה עם WINRAR, כמו שאתה מחלץ קובץ דחוס. אחר כך כשהוא מבקש ממך בהתקנה הידנית לבחור תיקיה, לנווט לתיקיה הזאת שחילצת, ולבחור אותה או תת תיקיה שמכילה קובץ עם סיומת INF בפנים (ווינדוס 7 מחפש אוטומטית גם בתת תיקיות ממה שאני זוכר, כך שכנראה מספיק לבחור את התיקייה הראשית).תוך כדי שאתה מתקין את הדרייבר בהתקנה רגילה, תשאיר את מנהל ההתקנים פתוח לך מול העיניים. במהלך ההתקנה הרשימה אמורה להיות מרועננת אוטומטית כשהדרייבר החדש נכנס. תבדוק שזה באמת קורה. מה עם המסך? הוא משחיר וחוזר במהלך ההתקנה? התצוגה משתנה?ההתקנה עושה ריבוט רק כשאתה לוחץ על REBOOT NOW, או כשיש תיבת סימון לחוצה שאומרת דבר דומה. זה אף פעם לא אוטומטי.הווינדוס שלך 32 או 64 סיביות? הדרייבר שנתנו לך הוא ל-32 סיביות. אם מותקן לך ווינדוס 64 סיביות אתה צריך קובץ התקנה אחר. אתה יכול לבדוק כמה סיביות ע"י הליכה ללוח הבקרה -> המחשב שלי או המערכת שלי (לא זוכר את הניסוח המדוייק בעברית).בעיקרון, הרצת העידכונים האוטומטים של הווינדוס בלבדה אמורה בעצמה לבחור בשבילך את הדרייבר המתאים ולעשות התקנה אוטומטית. נערך 2014 בפברואר 2211 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים nat64x צודק היה לך חלון הזה בהתקנה הידנית, שצריך לבחור ספרייה ב עיון...? בדרך כלל ספרייה עם הדרייברים נמצאים ב C:\NVIDIA\DisplayDriver\GeForce334.89Driver\Display.Driver אצלך אולי השם ספרייה תהיה קצת שונה
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים מחבר אתה יודע אך להכנס למצב בטוח בווינדוס?לא. מה זה ומה זה עושה?לא הבנתי מה נתקעתם עם ההתקנה הידנית. אתה צריך לקחת את הקובץ ה-EXE של התקנת הדרייבר ללחוץ עליו כפתור ימני ולעשות חילוץ לתיקייה עם WINRAR, כמו שאתה מחלץ קובץ דחוס. אחר כך כשהוא מבקש ממך בהתקנה הידנית לבחור תיקיה, לנווט לתיקיה הזאת שחילצת, ולבחור אותה או תת תיקיה שמכילה קובץ עם סיומת INF בפנים (ווינדוס 7 מחפש אוטומטית גם בתת תיקיות ממה שאני זוכר, כך שכנראה מספיק לבחור את התיקייה הראשית).תוך כדי שאתה מתקין את הדרייבר בהתקנה רגילה, תשאיר את מנהל ההתקנים פתוח לך מול העיניים. במהלך ההתקנה הרשימה אמורה להיות מרועננת אוטומטית כשהדרייבר החדש נכנס. תבדוק שזה באמת קורה. מה עם המסך? הוא משחיר וחוזר במהלך ההתקנה? התצוגה משתנה?ההתקנה עושה ריבוט רק כשאתה לוחץ על REBOOT NOW, או כשיש תיבת סימון לחוצה שאומרת דבר דומה. זה אף פעם לא אוטומטי.הווינדוס שלך 32 או 64 סיביות? הדרייבר שנתנו לך הוא ל-32 סיביות. אם מותקן לך ווינדוס 64 סיביות אתה צריך קובץ התקנה אחר. אתה יכול לבדוק כמה סיביות ע"י הליכה ללוח הבקרה -> המחשב שלי או המערכת שלי (לא זוכר את הניסוח המדוייק בעברית).בעיקרון, הרצת העידכונים האוטומטים של הווינדוס בלבדה אמורה בעצמה לבחור בשבילך את הדרייבר המתאים ולעשות התקנה אוטומטית.יש לי 32 סיביות. ולא הבנתי מה זה קובץ inf
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים מה עם הודע האחרונה שלי? nat64x צודק היה לך חלון הזה בהתקנה הידנית, שצריך לבחור ספרייה ב עיון...?בדרך כלל ספרייה עם הדרייברים נמצאים ב C:\NVIDIA\DisplayDriver\GeForce334.89Driver\Display.Driver אצלך אולי השם ספרייה תהיה קצת שונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.