עבור לתוכן

נגן vlc

Featured Replies

פורסם

תנסה להתקין דרייבר עם ניקוי:

2yl1w28.jpg

106ejht.jpg

• תגובות 334
  • צפיות 71k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חיפשתי במחשב שלי ולא מצאתי איפה רשום: דרייבר עם ניקוי

פורסם

שאתה מתקין דרייבר של NVIDIA צריך לבחור Custom כמו בתמונה ראשונה וללחוץ על Next

אחרי זה צריך לסמן V על Perform clean install כמו בתמונה שניה

פורסם
  • מחבר

הדרייבר שבתמונה זה הדרייבר שנתת לי קודם?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

זה אותו דבר עדיין

פורסם

תוכל להוציא תמונה מSpeccy בקטגוריה Graphics?

כמו כאן לדוגמה:

2zs6zxf.png

-

פורסם
  • מחבר

איפה נמצא ה-speccy במחשב שלי? כאילו,לאן צריך להיכנס כדי להגיע לזה?

פורסם
  • מחבר

מה שהבנתי לפי התמונה: יש לי כרטיס מסך של nvidia ,אבל משום מה רואים שהדרייבר שהורדתי והתקנתי כנראה לא מתאפשר להיות מותקן כי הגרסה הקודמת שלי עדיין מותקנת ולא הגרסה החדשה.

אני מתקין את הדרייבר,הבעיה היא שכאילו הוא לא מותקן והמחשב לא רואה אותו,אבל בהתקנה זה רושם לי "הותקן".

אמרו פה שהדרייבר לא מותקן,אז הוא מותקן איכשהו בלי שייראו אותו וזה מוזר.

התמונה:

http://sizmedia.com/my.php?i=nznkqznj0m0q.jpg

nznkqznj0m0q.jpg

פורסם

אתה יודע אך להכנס למצב בטוח בווינדוס?

פורסם

לא הבנתי מה נתקעתם עם ההתקנה הידנית.

אתה צריך לקחת את הקובץ ה-EXE של התקנת הדרייבר ללחוץ עליו כפתור ימני ולעשות חילוץ לתיקייה עם WINRAR, כמו שאתה מחלץ קובץ דחוס.

אחר כך כשהוא מבקש ממך בהתקנה הידנית לבחור תיקיה, לנווט לתיקיה הזאת שחילצת, ולבחור אותה או תת תיקיה שמכילה קובץ עם סיומת INF בפנים (ווינדוס 7 מחפש אוטומטית גם בתת תיקיות ממה שאני זוכר, כך שכנראה מספיק לבחור את התיקייה הראשית).

תוך כדי שאתה מתקין את הדרייבר בהתקנה רגילה, תשאיר את מנהל ההתקנים פתוח לך מול העיניים.

במהלך ההתקנה הרשימה אמורה להיות מרועננת אוטומטית כשהדרייבר החדש נכנס. תבדוק שזה באמת קורה.

מה עם המסך? הוא משחיר וחוזר במהלך ההתקנה? התצוגה משתנה?

ההתקנה עושה ריבוט רק כשאתה לוחץ על REBOOT NOW, או כשיש תיבת סימון לחוצה שאומרת דבר דומה. זה אף פעם לא אוטומטי.

הווינדוס שלך 32 או 64 סיביות?

הדרייבר שנתנו לך הוא ל-32 סיביות. אם מותקן לך ווינדוס 64 סיביות אתה צריך קובץ התקנה אחר.

אתה יכול לבדוק כמה סיביות ע"י הליכה ללוח הבקרה -> המחשב שלי או המערכת שלי (לא זוכר את הניסוח המדוייק בעברית).

בעיקרון, הרצת העידכונים האוטומטים של הווינדוס בלבדה אמורה בעצמה לבחור בשבילך את הדרייבר המתאים ולעשות התקנה אוטומטית.

פורסם

nat64x צודק היה לך חלון הזה בהתקנה הידנית, שצריך לבחור ספרייה ב עיון...?

בדרך כלל ספרייה עם הדרייברים נמצאים ב C:\NVIDIA\DisplayDriver\GeForce334.89Driver\Display.Driver

אצלך אולי השם ספרייה תהיה קצת שונה

27zk76v.png

פורסם
  • מחבר
אתה יודע אך להכנס למצב בטוח בווינדוס?

לא. מה זה ומה זה עושה?

לא הבנתי מה נתקעתם עם ההתקנה הידנית.

אתה צריך לקחת את הקובץ ה-EXE של התקנת הדרייבר ללחוץ עליו כפתור ימני ולעשות חילוץ לתיקייה עם WINRAR, כמו שאתה מחלץ קובץ דחוס.

אחר כך כשהוא מבקש ממך בהתקנה הידנית לבחור תיקיה, לנווט לתיקיה הזאת שחילצת, ולבחור אותה או תת תיקיה שמכילה קובץ עם סיומת INF בפנים (ווינדוס 7 מחפש אוטומטית גם בתת תיקיות ממה שאני זוכר, כך שכנראה מספיק לבחור את התיקייה הראשית).

תוך כדי שאתה מתקין את הדרייבר בהתקנה רגילה, תשאיר את מנהל ההתקנים פתוח לך מול העיניים.

במהלך ההתקנה הרשימה אמורה להיות מרועננת אוטומטית כשהדרייבר החדש נכנס. תבדוק שזה באמת קורה.

מה עם המסך? הוא משחיר וחוזר במהלך ההתקנה? התצוגה משתנה?

ההתקנה עושה ריבוט רק כשאתה לוחץ על REBOOT NOW, או כשיש תיבת סימון לחוצה שאומרת דבר דומה. זה אף פעם לא אוטומטי.

הווינדוס שלך 32 או 64 סיביות?

הדרייבר שנתנו לך הוא ל-32 סיביות. אם מותקן לך ווינדוס 64 סיביות אתה צריך קובץ התקנה אחר.

אתה יכול לבדוק כמה סיביות ע"י הליכה ללוח הבקרה -> המחשב שלי או המערכת שלי (לא זוכר את הניסוח המדוייק בעברית).

בעיקרון, הרצת העידכונים האוטומטים של הווינדוס בלבדה אמורה בעצמה לבחור בשבילך את הדרייבר המתאים ולעשות התקנה אוטומטית.

יש לי 32 סיביות. ולא הבנתי מה זה קובץ inf

פורסם

מה עם הודע האחרונה שלי?

nat64x צודק היה לך חלון הזה בהתקנה הידנית, שצריך לבחור ספרייה ב עיון...?

בדרך כלל ספרייה עם הדרייברים נמצאים ב C:\NVIDIA\DisplayDriver\GeForce334.89Driver\Display.Driver

אצלך אולי השם ספרייה תהיה קצת שונה

27zk76v.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים