פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים מצאתי ב"מתאמי תצוגה" את "מתאם גרפיקת vga רגיל"זו הוכחה חותכת לכך שהדרייבר שלך לא מותקן.אנגלית זה דבר בסיסי מאוד. כדאי לך ללמוד.
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים מחבר זו הוכחה חותכת לכך שהדרייבר שלך לא מותקן.אנגלית זה דבר בסיסי מאוד. כדאי לך ללמוד.1.איך הדרייבר לא מותקן אם התקנתי אותו כשנתנו לי פה?2.אני יודע אנגלית,אבל המדריך לא מובן כי הוא יותר מדי "בשפת המחשבים"
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים כן יש בעברית: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=9883082 זה מתחיל אמצע דף, מתמונה זאת : נערך 2014 בפברואר 2111 שנים על-ידי ROMA_T
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים אין פה שום "שפת מחשבים". זה לא יותר מלעקוב אחרי התמונות. "מתאם גרפיקת vga רגיל" אתה יכול לוותר על ההסרה שלו. זה דריבר בסיסי של מערכת ההפעלה.
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים כלום. רק תתקין את הדריבר מחדש, ואז כדי לוודא שהדריבר הותקן, תלך לשם שוב ותראה שהכיתוב ישתנה לסדרה של הכרטיס מסך שלך. נערך 2014 בפברואר 2111 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים בסוף ההתקנה היה V גדול ירוק (אולי זה ב-AMD לא בטוח)? היו שגיאות? קיבלת הודעה שההתקנה התבצעה בהצלחה? הדרייבר לא הותקן. אתה צריך למצוא מה הייתה הבעיה (צרף צילום מסך של הדף האחרון בהתקנה). נערך 2014 בפברואר 2111 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים מחבר לא שמתי לב לשום וי ושגיאות לא היו. היה רשום פשוט שזה סיים את ההתקנה.
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים הדגם כרגע לא משנה, כי הפרטים שהוא מוסר לא הגיוניים. שיעבור שוב על ההתקנה וינסה להבחין במשהו חריג. וצרף צילום מסך של סוף ההתקנה!אם ההתקנה מבקשת ריסטרט, תדחה את הבקשה, ותבדוק שוב במנהל ההתקנים. נערך 2014 בפברואר 2111 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים הדריברים האלה בדרך כלל לא מתקינים את עצמם, אם הם לא מזהים מראש כרטיס נתמך במערכת. בכל מקרה, כבר הדרכתם אותו על ההתקנה הזאת ממקודם, ואין שום זכר ל NVIDIA במערכת שלו.
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים מחבר מאיפה אתה יודע ש יש לך nvidia geforce 9600m gs?זה רשום על המדבקה שנמצאת אצלי בצד על המחשב. יש לי 3 מדבקות: דגם כרטיס המסך,מדבקה שאומרת שיש לי בלוטוס ועוד מדבקה שרשום בה שזה מחשב עם חיבור HDMI.הדגם כרגע לא משנה, כי הפרטים שהוא מוסר לא הגיוניים. שיעבור שוב על ההתקנה וינסה להבחין במשהו חריג. וצרף צילום מסך של סוף ההתקנה!אם ההתקנה מבקשת ריסטרט, תדחה את הבקשה, ותבדוק שוב במנהל ההתקנים.1.התקנתי את הדרייבר ואחרי ההתקנה מחקתי את קובץ ההתקנה.2.יש פעמים שהמחשב עושה ריסטרט בעצמו אחרי התקנות מסויימות, אז מה לעשות?אולי אין לו בכלל NVIDIA?יש לי. זה רשום על המדבקה שעל המחשב שלי. נערך 2014 בפברואר 2111 שנים על-ידי hwzone
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.