עבור לתוכן

נגן vlc

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי את הנגן vlc ורק סרטים באיכות של HD הוא מנגן לי באיכות גרועה וזה לא צריך להיות ככה.

תמונות של סרטי HD שאמורים להתנגן ב-vlc באיכות HD,אבל הם לא:

http://sizmedia.com/my.php?i=n2ziyzm0mjj3.jpg

n2ziyzm0mjj3.jpg

http://www.siz.co.il/my.php?i=zznyitiytx3y.jpg

zznyitiytx3y.jpg

http://www.siz.co.il/my.php?i=3mdmvumkd5in.jpg

3mdmvumkd5in.jpg

• תגובות 334
  • צפיות 71k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ומה עם נגנים אחרים?

פורסם
  • מחבר

יש לי כמה נגנים והכל טוב בהם: הם מנגנים את כל האיכויות ורק vlc לא מנגן טוב סרטי HD

פורסם

אז אל תשתמש בנגן הזה.

פורסם
  • מחבר

הנגן הזה הוא הכי נוח בשבילי מאשר כל הנגנים שיש לי. בנוסף,יש לי גם מדיה פלייר אבל הוא כל הזמן נתקע.

פניתי לפורום הזה כדי לפתור את הבעיה עם הנגן vlc ולא כדי להפסיק להשתמש בו.

למישהו יש פתרון?

פורסם

דברים שתוכל לעשות:

- לבדוק שVLC מעודכן לגרסה האחרונה

- לשנות הגדרות "פלט וידאו" בVLC (למשל: להפעיל/לבטל overlay או hardware conversion, לנסות להשתמש ב output module אחרים)

- לעדכן/להחליף דרייבר לכרטיס מסך

- לספר לנו עוד פרטים (אם הבעיה היתה תמיד או התחילה מתישהו, איזו חומרה יש לך וכו')

פורסם

תמחק את הגרסא הנוכחית של VLC ותתקין את הגרסא העדכנית ביותר מאתר היצרן.במהלך ההתקנה תשים וי על המקודדים אם תישאל על כך.

פורסם

מה זה "וי על המקודדים"? בהתקנה של VLC עדכני אין שום דבר כזה. הנגן מגיע עם מקודדים מובנים (שבלעדיהם הוא חסר תועלת לחלוטין) ואין לו אפשרות להשתמש בחיצוניים. מה תיבת סימון כזו היתה עושה, לו היתה קיימת?

פורסם
  • מחבר

הגרסה של התוכנה אצלי היא העדכנית ביותר והיא : 2.1.3

דרייברים כבר עדכנתי.

פרטים נוספים: הבעיה הייתה תמיד וכל הזמן רק סרטי HD לא עבדו באיכות טובה,אלא באיכות גרועה.

לא בוצעו שינויים במחשב לפני שהבעיה הופיעה.

יש לי מחשב נייד,מערכת הפעלה windows 7,קצב הביט הוא 32 סיביות

לא הבנתי איך עושים את זה:

"- לשנות הגדרות "פלט וידאו" בVLC (למשל: להפעיל/לבטל overlay או hardware conversion, לנסות להשתמש ב output module אחרים)"

פורסם

מאמין שהבעיה היכן שהוא בקידוד של קבצי mkw (לא חושב ש-ts היה יוצר בעיות כאלו)

בשביל לפתור את הבעיה מהר וכדי שלא תחזור על עצמה אני ושב אגיד (מה שאני אומר בכל דיון דומה) אל תשתמש ב-vlc

התוכנה גרועה ואתה מאבד על הדרך גם איכות צפיה.

תמחוק את כל המקודדים ואת כל נגני הוידאו אצלך במחשב (עדיפף אפילו שתפרמט את המחשב במידה ויש לך שעה פנויה)

תעשה ריסט

כנס ל:

http://www.cccp-project.net/

תוריד את האופציה השמאלית ותלחץ כל הזמן המשך עד שיותקן (אל תוריד V, אתה יכול גם להוסיף אם אתה מזהה משהו שאתה צריך)

וזהו, לא תדע עוד צרות.

רוצה להשאר עם VLC?

זבש"ך

פורסם
  • מחבר

אני אגיד שוב:

הנגן vlc הכי טוב,מהיר,איכותי ונוח ​בשבילי כמשתמש בו.

לא פניתי לפה כדי לשמוע שאתם לא אוהבים את הנגן הזה,אלא כדי שתעזרו לי.

אז מה אפשר לעשות בקשר לנגן vlc כדי שיעבדו בו סרטים באיכות HD?

פורסם

כדי להגיע להגדרות בVLC תלחץ CTRL P.

יכול להיות שהמחשב נייד שלך "חלש מדיי לHD" ? יש נגנים שמתקשים על חומרה ישנה ויש לשחק לא מעט בהגדרות.

לשם כך הייתי פונה לפורום VLC.

פורסם

תלך לאתר הרשמי ותכתוב שם הודעה בפורום.

אי אפשר לעזור לך כי אנחנו לא יודעים איזה קבצים מופעלים (לא "HD" זה לא מספיק)

באיזה קידוד בדיוק הם נוצרו

מה הדברים המותקנים אצלך אשר יכולים ליצור את הבעיה הזו (כי עד כמה שהנגן גרוע [ותאמין לי שהוא גרוע] הוא לא צריך לעשות את זה

פורסם
  • מחבר

"

כדי להגיע להגדרות בVLC תלחץ CTRL P.

יכול להיות שהמחשב נייד שלך "חלש מדיי לHD" ? יש נגנים שמתקשים על חומרה ישנה ויש לשחק לא מעט בהגדרות.

לשם כך הייתי פונה לפורום VLC."

לחצתי ומה לעשות עכשיו אחרי שאני כבר בהגדרות?

*המחשב שלי לא חלש מדי כי המחשב הזה הוא די חזק וקניתי אותו ב-2009 וה-HD לא עובד בו טוב. לעומת זאת, יש לי מחשב נוסף (שלא עובד כרגע) והוא משנת 2002 וה-vlc עובד שם בסרטי HD.

"תלך לאתר הרשמי ותכתוב שם הודעה בפורום.

אי אפשר לעזור לך כי אנחנו לא יודעים איזה קבצים מופעלים (לא "HD" זה לא מספיק)

באיזה קידוד בדיוק הם נוצרו

מה הדברים המותקנים אצלך אשר יכולים ליצור את הבעיה הזו (כי עד כמה שהנגן גרוע [ותאמין לי שהוא גרוע] הוא לא צריך לעשות את זה"

אתר רשמי של מה?

אם לא יודעים פה איזה קבצים מופעלים ובאיזה קידוד,אז שמישהו פה ייתן לי תוכנה שבודקת את הדברים האלה - אני אבדוק ואכתוב פה את הפרטים שאתם צריכים לדעת על הסרט

פורסם
לא הבנתי איך עושים את זה:

"- לשנות הגדרות "פלט וידאו" בVLC (למשל: להפעיל/לבטל overlay או hardware conversion, לנסות להשתמש ב output module אחרים)"

אם אני מניח שיש לך VLC בעברית (לפי תמונות המסך למעלה), אז:

בתפריט כלים>העדפות>וידאו, נסה לשנות את המצב של תיבות הסימון "פלט וידאו מואץ (שכבת על)", "שימוש בהמרות באמצעות חומרה" (כמובן נסה כל אחת בנפרד, כדי לזהות אם זה מה שעזר). אם לא עזר, בתיבת הגלילה "פלט" (באותו מסך הגדרות) נסה את כל אחת מ5 האופציות הראשונות.

אחרי כל שינוי כנ"ל, סגור את הנגן לגמרי והפעל אותו מחדש, כדי לוודא שההגדרות החדשות בשימוש.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם לא יודעים פה איזה קבצים מופעלים ובאיזה קידוד,אז שמישהו פה ייתן לי תוכנה שבודקת את הדברים האלה - אני אבדוק ואכתוב פה את הפרטים שאתם צריכים לדעת על הסרט

אתה לא צריך תוכנה נוספת, אתה יכול לבדוק בVLC עצמו. פתח קובץ בעייתי, כנס בתפריט: כלים>פרטי המקודד (קיצור: Ctrl+J) וספר לנו מה כתוב שם (או צילומסך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים