עבור לתוכן

ושוב שגיאות בהארד דיסק

Featured Replies

פורסם

היום לאחר שהרצתי משחק,פתאום הוא קרס לשולחן העבודה. אמרתי אם כבר נעשה בדיקת שגיאות לכונן D. (הכונן שלי מחולק ל3 כאשר D זה כונן ששם אני מאחסן את רוב הנתונים) . אחר כמה דקות המחשב נתקע והבדיקה נעלמה פתאום. המחשב התחיל להיות מאוד איטי עד כדי אי יכולת לפתוח תוכנית כלשהי. ריסטרט-ווידוס לא עולה. ריסטרט נוסף המערכת עולה מאוד מאוד איטית ,ניסיתי לקבוע בדיקת דיסק נוספת לכונן מערכת (Cׂ ללא הצלחה הבדיקה יוצאת לבד אחרי כמה דקות מבלי לבדוק. שוב ריסטרט-ווידוס לא עולה שוב ריסטרט בSAFEMODE לא עולה. עשיתי REPAIR . הוא עשה סריקה אוטומטית לבדיקת שגיאות ואז נתן הודעה שהשגיאות תוקנו. עשיתי ריסטרט ועכשיו הכל בינתיים רץ חלק. עשייתי ERROR SCAN מלא ולא מהיר בHD TUNE PRO ולא גילה שום שגיאה. הרציתי WD SCAN הכל תקין . SMART תקין . ממה יכולה לנבוע הבעיה? כבר הפסקתי לכבות את המחשב ידנית אלא רק דרך כיבוי מסודר. למה הדיסק פשוט מתחרפן מידי פעם וכיצד ניתן למנוע זאת?

פורסם

עשיתה סריקה מלאה או קצרה עם הכלי של WD ?

אם יש לך חשדות לגבי הכונן הקשיח מציע לגבות אותו בהקדם האפשרי

פורסם
  • מחבר

עשיתי סריקה קצרה בWD וסריקה מלאה בHD TUNE PRO שמן הסתם בודקת רק סרפס טסט? . הם יש עוד בדיקות יותר יסודיות?

פורסם

צריך לעשות בדיקה מלאה עם התוכנה של היצרן (יכול לקחת כמה שעות)

פורסם
צריך לעשות בדיקה מלאה עם התוכנה של היצרן (יכול לקחת כמה שעות)

גם אז לא בטוח ב 100% שתמצא כשל בדיסק גם אם יש כזה.

פורסם
  • מחבר

מה אני אגיד לכם. שוב התופעה עכשיו קרתה,והחלטתי להחליף כבל וחיבור SATA אחר. שוב המערכת הריצה CHKDSK תיקנה 3-4 קבצים והמערכת הפעלה שוב חיה ובועטת. עדיין יש שגיאה בC7 (צירפתי תמונה) שגם לאחר החלפת הכבל נשארה המערכת לא מזהה את זה כתקלה אלה "כמשוה שמצריך תשומת לב" אולי זה גורם לי לבעיות אני לא יודע אבל שורה תחתונה התוכנה מזהה את הדיסק כתקין השאלה מה היצרן היה אומר על דבר כזה?

פורסם

המונה של C7 לא יתאפס אף פעם גם אם כרגע אין תקלת תקשורת בין הלוח אם לדיסק הקשיח

פורסם
  • מחבר

תודה אבל מזה המונה הזה ומזה נותן לי אינדקציה על הבריאות של ההארד דיסק? (אגב הוא רק עולה...אתמול זה היה בערך 420000)

פורסם

זה מראה על שגיאות תקשורת בין הקשיח ללוח האם ככה שזה טוב שהחלפתה את הכבל DATA.

חוזר ואומר תעשה בדיקה מלאה לקשיח באמצעות התוכנה של היצרן

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה רבה. בגדול אחרי החלפת כבל כמות השגיאות אמורה להשאר כמו שהיא במצב תקין?

פורסם

נכון !

היא לא תתאפס אבל לא תגדל.

פורסם

HDD Regenerator גם תריץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים