עבור לתוכן

הצעות לשיפור מחשב קיים שעלה 3K

Featured Replies

פורסם

לפני כשנה קניתי מחשב לפי מפרט שהציעו לי בFXP ותכננתי אחרי כמה זמן לשדרג טיפה.

המפרט כפי שהוצע וקניתי אותו.

מעבד:

Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪858

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪46

לוח אם:

Gigabyte GA-PH67-DS3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪394

מארז:

SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪540

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 1 - מחיר: ₪103

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪444

כרטיס מסך:

SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪790

כונן אופטי:

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK

כמה שאלות:

1. מה דעתכם על המפרט שהוצע לי ? קניתי אותו בסופו של דבר, משתמש בו שנה ואין תלונות.

2. איפה אפשר לשפר בכדי להוסיף ביצועים?

חשבתי בעיקרון להוסיף זיכרון של 4GB RAM כדי למצות את הערוץ הכפול בלוח אם ובנוסף לקנות SSD של 240-250 GB. האם זה שווה את השדרוג ? אם כן איזה רכיבים אתם מציעים? מציעים משהו אחר?

3. לא עשיתי OC ואין לי מושג בזה אבל האם כדאי או שזה לא ייתן לי מספיק תמורה.

4. אני משחק לעיתים בGTA 4, ועוד כמה משחקים (שקלתי MW 3) אבל בעיקרון יש לי 2 מערכות הפעלה ואני מתקלט קצת.

תקציב: עד 800 ש"ח.

המחירים שכתובים אינם עדכניים !!!

תודה לעוזרים.

פורסם

1. היית יכול לקנות מפרט טוב יותר אם היית מבקש כאן

2. עוד 4 גיגה יעזור מאוד למשחקים כבדים ו-SSD של 128-250 תלוי כמה אתה רוצה להשקיע בהחלט יעזור להרגשה זריזה.

כרטיס מסך חזק יותר ממה שיש לך יכול לעזור כמו זה: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

850 ₪ - * מבצע * - NVIDIA Gigabyte GTX660 2GB GDDR5 WF2 OC

מחיר סופי: 850 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

3. זה לא מעבד K שאפשר לעשות לו המהרה

4. זאת לא שאלה

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה הזריזה.

כרגע אני דיי מרוצה מהכרטיס מסך ואין לי כוונה להחליף אותו. מה שאני רוצה להשיג זה את ההרגשה הזריזה בעזרת הזיכרון והSSD.

אני מוכן להשקיע עד 500 ש"ח בSSD.

4 זאת לא שאלה, צודק. התכוונתי לציין את השימושים שלי.

ד"א, המפרט הוא יציב לפחות?

פורסם

איזה ביצועים אתה רוצה לשפר בדיוק? משחקים/ עלייה של מערכת ההפעלה/ תוכנות מסויימות אחרות שאולי אתה משתמש בהן?

יש לי מחשב ששדרגתי בו את ה-RAM מ-2GB ל-4GB ומורגש שיפור בעלייה של תוכנות, מעבר בין תוכנות פתוחות ובעבודה בהן (משמש לעבודה משרדית בעיקר, אבל היה איטי באופן מעיק לפני השדרוג). אם אתה משדרג, אני חושב שלפני קניית SSD עדיף לבדוק קודם שדרוג של זכרון.

פורסם

המפרט שלך יציב,אל דאגה.לגבי השדרוג אלו אכן הדברים הנכונים לשדרג.לגבי SSD אני ממליץ על M500

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT120M500SSD1&cart=139176751620712724〈=heb

כונן טוב במחיר טוב.אמנם הEVO של סמסונג בעל ביצועים גבוהים יותר, אך מחירו בהתאם.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שהתוכנות ומערכת ההפעלה יעלו מהר.

לגבי הרחבת זיכרון, זה משנה איזה סוג של 4GB נוספים אני קונה למחשב? אם כן איזה אתם ממליצים?

לגבי הSSD, אני רואה ובצדק 240 GB יקרים כרגע ומצאתי את זה http://ksp.co.il/?uin=20108 במחיר טיפה יקר ממה שהציעו לי. השלה שלי האם זה מספיק אם אני שם עליו 2 מערכות הפעלה (לינוקס, WINDOWS 7/XP) וכמה משחקים כבדים ששוקלים ביחד עד 30 ג'גיה? אני מתכנן לשים עליו אך ורק תוכנות.

אני מריץ גם מחשב וירטואלי לפעמים.

פורסם

הייתי קודם כל משקיע בSSD איכותי בנפח קטן, ורק אם נשאר כסף מוסיף RAM. כי זיכרון וירטואלי שמאוכסן בSSD זה גם שיפור ענק. מה גם, 4GB זה לא כל כך מעט, יתכן שבמעבר ל8GB פרקטית לא תרגיש הבדל.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת לקנות 120 GB של סדרת EVO ו4GB ראם נוספים יהיה משתלם?

עוד דבר, האם שאני קונה זיכרון ראם נוסף הוא חייב להיות זהה בתדר שלו (יש לי כרגע 1333MHZ בזיכרון ומה שרציתי לקנות יש 1600MHZ) האם זה יפריע?

פורסם

אם אתה משחק רק MW וGTA4 אין סיבה להוסיף עוד 4 גיגה ואם תקנה 1600 שיש לך 1333 יהיה לך אפקטיבית 2 זיכרונות של 1333.

עדיף לך לדעתי רק 240/250 גיגה SSD בשלב זה.

פורסם

אני הייתי ממליץ גם לשדרג את זכרון הראם - בתור אחד שיש לו 4 ג'יגה, אני מרגיש מגבלה גם בשאר המשחקים המודרניים כאשר יש לי תוכניות רצות ברקע. רק דאג לחבר אותו לאותו צבע חיבור כמו שיושב הסטיק הנוכחי שלך ע"מ שיעבדו בדואל-צ'אנל על הדרך.

מבחינת כונן ה-SSD, אם אתה בוחר להשקיע את הכסף רק עליו, לך על האיבו 250 ג'יגה. במידה ואתה קונה גם ראם, לך על ה-120 ג'יגה מאותה הסדרה. דאג לחבר אותו לחיבור סאטא 3 (כמדומני החיבור הינו בצבע לבן בלוח שלך).

פורסם

מהירות כתיבה של מרבית הSSDs הקטנים (120gb) נמוכה משמעותית, בסביבות 135mb/s לעומת 480mb/s אצל intel 530. דגם הEVO לא משתלם למחירו, בנפח 120gb האינטל משאיר לו אבק עם מהירות כתיבה משולשת + חברה עם רקורד ארוך + firmwares תכופים.

פורסם

מהירות הקריאה של האיבו ו-530 היא זהה, כאשר בכתיבה האיבו כמדומני איטי באיזה 70 מגה לשניה מה-530, אך זול יותר בכמה עשרות שקלים לרוב. אף אחד לא משאיר אבק לאף אחד. גם לסמסונג יש מוניטין טוב עד כה ו-fw תכופים מעניינים 0.1% מהרוכשים. איך הגעת למסקנה שאיבו 840 ב-483 ש"ח זה לא משתלם אני לא יודע.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על הזיכרון הזה בתור הרחבה?

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=KVR16N11S8-4

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=KVR13N9S8-4G

אני לא ממש מבין בכל המאפיינים שכתובים שמה..בשורה התחתונה זה יעבוד עם המחשב שלי והזיכרון שכבר יש לי?

מה ההבדל בין CL9 לCL11? האם זה משנה ישפיע על הזיכרון שיש לי כבר? יפריע לו לדוגמא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים