עבור לתוכן

מסך 24" 1920X1200 עדיף על ה2412M?

Featured Replies

פורסם

אולי מישהו מכיר כזו מציאה?

ספציפית עם ציפוי AG פחות מלוכלך ובלי PWM, ורמת דיוק צבע וקונרטסט דומה.

באותה רמת מחיר, עם חריגה אפשרית לסביבות ה1500ש"ח. וזמין בארץ כמובן.

בחו"ל הBenQ PL2411pt עונה להגדרה אבל להביא אותו עולה קרוב מדי למחיר של ה2413 כרגע.

פורסם

ה-2412M כזה גרוע מבחינתך?

לא מכיר משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

אמנם לא מניסיון בפועל אבל אני נוטה לפדנטיות לגבי ציוד האלק' שלי וע"ס מה שקראתי והמרחק שלי מהמסך (~60ס"מ) אני מאמין שהציפוי המנצנץ ביום והפאנל המרצד בלילה יפריעו לי.

פורסם
אמנם לא מניסיון בפועל אבל אני נוטה לפדנטיות לגבי ציוד האלק' שלי וע"ס מה שקראתי והמרחק שלי מהמסך (~60ס"מ) אני מאמין שהציפוי המנצנץ ביום והפאנל המרצד בלילה יפריעו לי.

זה מסוג הדברים שמפריעים בפועל למספר קטן מאוד של אנשים, לכן לא הייתי מפתח תאוריות בלי להתנסות אישית עם מסך כזה.

פורסם
  • מחבר
מנצנץ? מרצד? על מה אתה מדבר?

המינוח באנגלית הוא Shimmer, ראיתי את זה בכמה דיונים, בעיקר זה היה בהקשר של רקע לבן. בכל אופן התיאור המרכזי זה שהציפוי יותר מלוכלכך וכבד מהמסכים האחרונים כגון U2413, P2414H, אפילו ה2713HM הוותיק יחסית. והריצוד הכוונה לתדר הPWM כמובן...

כן, אני יודע שזה מאוד סובייקטיבי אבל קראתי יותר מדי ביקורות כדי להתעלם מזה. בכל אופן, יש חנות בארץ שאתם יכולים להמליץ עם מדיניות החזרה טובה?

פורסם

את האחריות אתה מקבל מ-DELL ישירות.

פורסם
  • מחבר

אבל האחריות כוללת החזרות בגלל חוסר-שביעות?

פורסם

זה נשמע לך "כחלק ממסגרת האחריות"? שביעות רצון היא לא אחריות.

זה כבר עניין של החנות.

פורסם
  • מחבר

נו אז זה בדיוק מה ששאלתי מלכתחילה, האם יש *חנות* עם מדיניות החזרה טובה, כלומר שמאפשרת החזרה עקב ניסיון (כמובן עם ניכוי מסויים, אנחנו לא בארה"ב).

פורסם

למה לא לראות את המסך בעיניים לפני שאתה קונה?

פורסם
  • מחבר

הנחתי שזה לא ממש נגיש. מכיר מקום עם תצוגה טובה של DELLים ושאר ירקות?

פורסם

בעבר - NotebookClub בפ"ת. יכול להיות שגם היום.

http://www.notebookclub.co.il/

פורסם

כמו כן חפש כאן אנשים בפורום. אני בטוח שתמצא ועוד יותר בטוח שהם ישמחו להזמין אותך לחוות.

פורסם
  • מחבר

תודה QttP על ההפניה, כמובן אני אשמח גם להזמנה מחבר פורום צדיק, אפתח שרשור נפרד לצורך העניין.

בינתיים חשבתי בכל זאת ללכת על 2713hm למרות המרחק ישיבה הנורמלי הגבולי שלי, להבנתי, ~60ס"מ. מכיוון שאת רוב הצפייה והגיימינג שלי אני אעשה דרך הps4 ב1080p, ממרחק של כמטר-מטר וחצי מקס', רציתי לשאול האם לדעתכם תהיה הנחתה מובחנת עם האינטרפולציה, ממרחק כזה, לעומת מסך 1080p טבעי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים