פורסם 2014 בפברואר 411 שנים היי, אחותי הקטנה עשתה סיסמה לטלפון והיא שחכה אותה אז היא ניסתה את כל האפשרויות שהיה ניראה לה עד שהטלפון ננעל . זה עכשיו רושם שצריך להכניס את השם משתמש של הגוגל ואין לי מושג איזה גמייל פתחתי לה באותה תקופה זה היה סתם משהו כדי שהיא תוכל להוריד משחקים. השאלה מה אני עושה עכשיו ואיך אני פותח את הטלפון?? תודה מראש לעוזרים נ.ב אם צריך תמונה של המסך ומה זה רושם אני יכול לעלות.
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים תלחץ על הכפתור של "שיחת חירום"ותחייג 3855#*2767*משם אתה תוכל לאפס את המכשיר שלךשים לב!!!!!!!הפעולה הזו מוחקת את כל המידע מהמכשיר (ספר טלפונים, הודעות, אפליקציות).
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים מחבר תודה רבה!! אבל הצלחתי לעשות ריסט בצורה קצת שונה,כיביתי את הטלפון וכשהדלקתי לחצתי על כפתור ההדלקה כפתור הבית ועל ההגברה ואז עשיתי לו ריסט
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים להבא אני ממליץ לך להפעיל חשבון סמסונג במכשיר כדי שתוכל לשלוט על הפלאפון במקרה והוא ננעל כמו שקרה לך הפעם או במקרה והוא יגנב (לא עלינו) תוכל לגלות את מיקומו או למחוק נתונים במידה ותרצה.
פורסם 2017 באוגוסט 148 שנים ציטוט של ברוך ויצמן קרתה לי את אותה בעייה בשיומי נוט 4. יש לך מושג איך לתקן? 1. מה הקטע של להקפיץ נושא בן 3 שנים? 2. אין שום דרך אחרת מלבד איפוס (דרך הריקוברי)
פורסם 2017 בדצמבר 207 שנים היי! יש לי בעיה עשיתי קוד לטלפון ושחכתי את הסיסמה אז היה לי קוד גיבוי שעזר לי להכנס לפלפון, עכשיו יש לי בעיה רציתי להוריד כלומר למחוק את בהקוד שאניי יוכל להחליף לקוד שאני ידע אותו אבל בישביל להחליף קוד אני צריך לעשות את הקוד שאני לא יודע אז אני מסתבך וזה מאוד מפריע לי אני יהיה מאוד השמח אם תוכלו לעזור לי אם תשובה!?
פורסם 2019 במרץ 66 שנים שלום לכם יש לי בעיה יש לי תקלה יש לי מכשיר סמסונג E5 כמה פעמים אפסתי את הסיסמא של סמסונג זה לא עזר לי ממשיך לי להופיע לי התראה לא ניתן לזהות את האימות של החשבון של סמסונג מה אני עושה למי אני פונה תחזירו לי תשובה זה חשוב לי מאוד תודה ביי
פורסם 2019 ביוני 276 שנים היי, גם לי קרתה אותה בעיה, ננעל אייפון שמונה פלוס ואין לי סיסמה ומייל.... איך אםשר לאםס בכל זאת?
פורסם 2020 באוגוסט 165 שנים שלום, יש לי מכשיר סמסונג יאנג כשר שננעל. מישהו יכול לעזור לי לשחרר את הנעילה? תודה רבה מראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.