פורסם 2014 בפברואר 411 שנים תחשבו על זה, מה כבר יכול להיות?כמה חבר'ה שיש להם תחומי עניין משותפים נפגשים לקפה או ארוחת צהריים.נכיר, נפטפט, ננסה לספוג קצת ויטמין D כי אני בטוח שלהרבה כאן חסר את זה, יכול להיות כיף לא?אני רק מרחם על המלצר שיצטרך לתת שרות לחבר'ה מפורום "צרכנות".
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים יש לזה גם שם - מפגשזון.היו כאלה בעבר. בדרך כלל אמנם, צריך לקבוע מה עושים במפגש זון. בבעבר מפגשזונים היו מעורבים ב-Giveaways ומשחק כדורגל עם כונן קשיח על הגג של עזריאלי.אמנם, זה היה לפני... כמה שנים.
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים בפעם האחרונה אני תרמתי את ה 10GB שלי לדיסק-רגל. אבל חוץ מזה ומקדונלדס (יאק) לא עשינו הרבה.אם יש רעיונות אני מצטרף. נערך 2014 בפברואר 511 שנים על-ידי -LosNir-
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים אם ניקח כדוגמה את האתר hometheater , אז שם יש מפגשים בחסות חברה כלשהי , ובמפגש מציגים מוצר חדש ומדברים עליו , ומגישים אוכל + פעילות כשלהי (למשל סרט).
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים אני בסך הכל נער שעדיין בבית ספר ולא ניראה לי שאני יתאים לחבר'ה פה, אבל זה נשמע כמו אחלה רעיון להכיר את החבר'ה פה.אהבתי את הרעיון של הדיסק-רגל שדיברתם עליו, דרך טובה להיפטר מדיסקים ישנים וגם להנות מזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.