עבור לתוכן

אימולטור וינדוס 7 לוינדוס 7?

Featured Replies

פורסם

אסביר מה אני רוצה לעשות...

אני רוצה להפעיל תוכנה מסוימת מהמחשב שלי. לפתוח עוד חלון עם אימולטור נגיד, להפעיל בו תוכנה לשינוי IP ולהפעיל שם את התוכנה שוב מIP אחר.

כלומר להפעיל את אותה התוכנה מאותו המחשב עם שני IP שונים כדי שלא תזהה אותי.

פורסם

בוא נחשוב שניה האםזה בכלל אפשרי

מה זה IP ואיזה חלקים של הרשת מושפעים כשמשנים אותו ?

פורסם

אתה יכול להריץ מכונה וירטואלית (שטכנית זה שונה מאמולטור, אבל ברור למה התכוונת) בתוך מערכת ההפעלה. בתוך המכונה הוירטואלית תקבל IP פנימי שונה. אבל אם מה שחשוב לתוכנה הוא הIP החיצוני (זה שאיתו אתה מחובר לאינטרנט), זה לא יעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי... אז נראה לכם שזה אפשרי בכלל?

פורסם

רק דרך פרוקסי / VPN.

פורסם
  • מחבר
אני משתמש ב VPN: http://www.vpnbook.com/

אתה יכול להסביר מה התוכנה עושה?

פורסם

חיבור VPN מחבר אותך למחשב אחר, כך שתה יכול בין היתר לבצע פעולות דרך חיבור האינטרנט שלו. אם אתה מריץ תוכנה על VPN, התקשורת שלה עוברת דרך המחשב האחר וכך דרך ה IP שלו ולא דרך שלך

זה לא תוכנה שמנתקת ומחברת א האינטרנט שלך בשביל שינוי IP, וזה לא חייבת להיות תוכנה - יכולה להיות סתם הגדרה במערכת ההפעלה

פורסם
  • מחבר

אם אריץ מכונה וירטואלית ובתוכה את הVPN זה יעבוד?

פורסם

אני משתמש ב- PPTP VPN , אין צורך להתקין תוכנה. רק להגדיר חייגן VPN ( באתר יש הדרכה איך להגדיר). אני מעדיף את השרת הבריטי. הסיסמה משתנה כל כמה ימים, אפשר לעקוב באתר או בטוויטר. כאשר מחוברים ל VPN , רצוי לא להיכנס לדוא"ל, חשבונות בנק וכ"ד.

אני משתמש ב-VPN כדי להיכנס לאתרים החסומים בישראל(צפיה ישירה בסרטים): http://www.internet-israel.com/internet/%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%A6%D7%A0%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%9B%D7%9A-%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%A6%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%97/

אתה יכול להסביר מה התוכנה עושה?
פורסם

משהו אומר לי שאתה לא ממש מבין בתחום.

בוא תגיד מה אתה צריך בצורה ברורה, וככה אנשים יכולו לעזור לך.

כי עם לא פשוט אנשים ימשיכו לזרוק מושגים לאוויר ואתה תלך לאיבוד בין הכל.

מה אתה מנסה לעשות?

לשנות את הIP שלך?

להצפין את התקשורת?

פורסם
  • מחבר
משהו אומר לי שאתה לא ממש מבין בתחום.

בוא תגיד מה אתה צריך בצורה ברורה, וככה אנשים יכולו לעזור לך.

כי עם לא פשוט אנשים ימשיכו לזרוק מושגים לאוויר ואתה תלך לאיבוד בין הכל.

מה אתה מנסה לעשות?

לשנות את הIP שלך?

להצפין את התקשורת?

לא. אני רוצה להפעיל שתי תוכנות שונות שמחוברות לאותה הרשת. מאותו מחשב. במידה והרשת מצליבה IP הם יראו שאני אותו המשתמש רק שמפעיל תוכנה אחרת. על מנת למנוע את זה. חשבתי להפעיל אחת בצורה רגילה. ואת השניה להפעיל במכונה וירטואלית ושם להפעיל איזו חסימה על הIP או לשנות אותו כדי שלא יוכלו להצליב ולראות שאני אותו המשתמש. לא בטוח שזה אפשרי במידה וכן אני רוצה לעשות את זה

פורסם

למה אתה מתכוון מצליב IP?

אם התוכנה בודקת מול שרת חיצוני מה הIP של המחשב ממנו היא רצה אתה בבעיה, כי לרוב היא תראה את IP החיצוני שאתה מקבל מהספק רשת.

אם התוכנה סתם בודקת עם על אותו מחשב קיימות כמה כמוהה שפועלות במקביל, אז מכונה וירטואלית תעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים