עבור לתוכן

מספר שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום רב

שוב סליחה על ריבוי השאלות.....ותודה מראש על ההתייחסות

כמה שאלות לי אליכם:

1.יש לי מחשב נייד מסוג SONY VAIO בערך 5 שנים. בחודשים האחרונים משהו נדפק בו ונראה שיוצר כפילות בקבצים או שיוצר קיצורי דרך באוטומט, כאילו נוצרו לי שולחנות עבודה נוספים או משתמשים נוספים. כמו כן, ישנם קבצים שאני לא מוצאת בכלל או שאני מוצאת גרסה ישנה שלהם ובמיקום אחר מזה שהיו בו. הבנתי מאיש מחשבים שכנראה שהמחשב יצר שגיאה ולכן אני רואה גם קבצים שאיני אמורה לראות ושאולי מדובר בוירוס שהמחשב חטף.

האם כדאי לקנות מחשב חדש במקום להתעסק עם טיפול במחשב בן 5 שנים (מה גם שבמקלדת שלו יצאו שני מקשים מהמקום אז אמנם עדיין אפשר לעבוד איתם תוך לחיצה חזקה אבל זה פחות נוח).

2.יש לי מחשב נייח נוסף בן 3 בערך.

2. השימושים שלי הם כמעט רק בoffice. האמת שכמעט כול ספק שנגשתי אליו הציע לי את Lenovo לאור זאת שלטענתם, השימוש שלי אינו מצריך השקעה במחשב יקר יותר מLenovo. לא נעים לי לומר אבל גם המראה של המחשב חשוב לי והמחשבים של Lenovo מאוד מכוערים לטעמי.

על איזו חברה הייתם ממליצים בהתייחס לשימוש שלי ולחשיבות המראה של המחשב? (בעבר היה לי HP והאחרון היה של Sony Vaio, כאמור. (מחשב פצצה!!! )

הוצע לי גם HP אבל אני זוכרת שהייתה לחברה זו בעייתיות מסוימת בדגמים מסוימים ואני לא כול כך זוכרת אבל נראה לי שלא הייתי מרוצה מהשירות שלהם. נאמר לי לא לקנות Acer וASUS ועל DELL נאמר שמדובר בעיקר על מותג, לאו דווקא מוצר שהוא מומלץ יותר.

כמו כן, לגבי התקנת Office: עלות התוכנה מאוד גבוהה.הוצע לי להזמין טכנאי שיתקין לי את התוכנה באמצעות מספר סריאלי (בכ150 ₪ במקום ב800 ₪). מה דעתכם והאם יש לכם המלצות אחרות להתקנת תוכנה זו (לא ראה לי שהתוכנה שקיימת במחשב שלי נקנתה. סביר שהותקנה 'פיראטית')

3. האם כדאי לגבות במקביל לגיבוי על דיסק חיצוני גם בשרותי ענן? אם כן, איך עושים זאת?

4.האם זה נכון לכול קובץ שכדי לגבות אותו עלי להגיע למקום בו הוא נמצא במחשב שלי ולעשות העתק הדבק או שקובץ מסוג ONENOTE צריך לגבות אחרת? אני שואלת כי היו פעמים שגיביתי והקובץ לא נפתח לי במחשב אחר: האם הסיבה לכך הייתה שלמשל גיביתי קובץ מסוג ONENOTE ובמחשב בו ניסיתי לפתוח אותו לא הותקנה תוכנה זו?

האם חוץ מאשר גיבוי הקבצים שאני יצרתי אני צריכה לגבות גם תוכנות הפעלה?

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים