עבור לתוכן

ממה בנוי רמקול?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להתחיל להבין יותר לעומק בנושא, אני רוצה לא רק להקשיב לרמקולים אני רוצה גם להבין איך הם עובדי אולי בעתיד הלא רחוק אני יבנה לי רמקול משלי.

אני רוצה לדעת ממה מורכב רמקול סטנדרטי מה יש בתוכו שעושה רמקול אחד כל כך שונה מהשני,זה כולל אלקטרוניקה וחומרים אקוסטיים.

אני ישמח אם תסבירו לי, אם אפשר קישור למדריך שכזה זה גם טוב.

תודה רבה רבה.

פורסם

אני בניתי רמקול סנטר .......השתמשתי בסנדוויץ' לבנות אותו , את הדפנות הפנימיות ציפיתי ב ספוג בכדי שיהיה קוול יותר עמוק מהרמקול .

אחד הדברים שמשפיעים על איכות הקול הם הקופסא והאקוסטיקה שבה

פורסם

אלא אם כן אתה מתכוון לבנות Clone, אני מציע לך לוותר מעכשיו.

אם אתה מרגיש שהפירלס הנוכחי שלך לא מספק אותך (ובצדק), תגדיר תקציב ונפנה אותך למקום הנכון בו תוכל לשמוע איך רמקול אמיתי מתפקד.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מרגיש שהפירלס הנוכחי שלך לא מספק אותך (ובצדק), תגדיר תקציב ונפנה אותך למקום הנכון בו תוכל לשמוע איך רמקול אמיתי מתפקד.

הפירלס שלי הוא הרמקול הכי טוב שראיתי בארץ, ביחס למחיר שלו מן הסתם, אני מרוצה ממנו לגמרי,אני לא צריך יותר, כשאני יעזוב את הבית בעוד 6 שנים נדבר על רמקולים אמיתיים.

ששמעתי רמקולים טובים מספיק בחיי, רק לפני חודש היתי בB&O (איזה מצחיק, החנות בת"א היא 5מ' מ-B&W ) ושמעתי שם את ה-BEOLAB5, פנטסטי.

תודה מיקי ו SLIM SHADY אני קורא בינתיים את החומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים