פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים אז ככה:הקלטתי סרט התוכנה FRPAS, יצא 4 ג'יגה =\עכשיו אני רוצה למחוק אותו, ניסיתי רגיל ולא היה אפשר, כי היה כתוב שאיזושהיא תוכנה משתמשת בו.הסרתי את התוכנה שאיתה הקלטתי את הסרט מה MSCONFIG, עשיתי ריסטארט ובכל זאת אי אפשר למחוק את הקובץ.העליתי במצב בטוח, והצלחתי למחוק את הקובץ, אבל לא מהסל מחזור, עדיין איזושהי תוכנה משתמשת בו.מה לעשות ??
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים תמחק את הסרט דרך Windows Commander.אפשר להוריד מכאן: Total Commander 6.01
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מחבר תמחק את הסרט דרך Windows Commander.אפשר להוריד מכאן: Total Commander 6.01תודה, אני אנסה את זה.
פורסם 2004 במרץ 121 שנים תנסה לשחזר את הקובץ (להוציא מהסל לאיפה שהוא היה) ולקחת איזשהו קובץ שכן נמחק (למשל לעשות קובץ TEXT) ולנסות למחוק את הסרט ביחד עם הקובץ שכן נמחק.
פורסם 2004 במרץ 121 שנים זה בכלל לא הוא אז מה אתה רוצה מהחיים שלו???הוא פתח תראד זהה בפורום Windows והקפיץ את התראד הזה, לדעתי צריך לנעול את שניהם שילמד לפעול לפי חוקי הפורום פעם הבאהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=63131;start=msg551193#msg551193
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מחבר תנסה לשחזר את הקובץ (להוציא מהסל לאיפה שהוא היה) ולקחת איזשהו קובץ שכן נמחק (למשל לעשות קובץ TEXT) ולנסות למחוק את הסרט ביחד עם הקובץ שכן נמחק.אני לא יכול לשחזר, כתבתי את זה כבר.
פורסם 2004 במרץ 121 שנים תעלה את המחשב ב-DOS (בעזרת דיסק איתחול של WIN 98/ME) ותמחק את הקובץלא אמורות להיות שום בעיות.
פורסם 2004 במרץ 121 שנים אז תכניס איזה קובץ שכן אפשר למחוק לתוך סל המיחזור ותנסה למחוק משם ביחד עם הקובץ (בתוך סל המיחזור). יענו תסמן את הקובץ שאי אפשר למחוק ביחד עם הקובץ שכן אפשר ותעשה לשניהם ביחדDELETE.
פורסם 2004 במרץ 121 שנים אחי עישתי ריסט בכלל אם כן תנסה לשנות לו את השם ואז למחוק דרך windows commander
פורסם 2004 במרץ 121 שנים או שתמחוק דרך דוס, או שתעלה את המחשב ב- safe mode תשחזר את הקובץ למיקום הקודם שלו, ותנסה Shift+delete או שתנסה לעשות clean-up דרך המאפיינים של כונן המערכת שלך ואם שום דבר לא עוזר אז תנסה System Restore (למרות שאני לא בטוח אם זה ימחק את הקובץ)
פורסם 2004 במרץ 221 שנים מחבר תעלה את המחשב ב-DOS (בעזרת דיסק איתחול של WIN 98/ME) ותמחק את הקובץלא אמורות להיות שום בעיות.איך אני מעלה את המחשב בדוס ?? [אני יודע ליצור את הדיסקט, אבל איך לעלות אותו בדוס ?]וכשאני בדוס, איך למחוק את הקובץ ? איך אני יודע איפה הוא נמצא ? [הוא תקוע בסל מחזור]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.