עבור לתוכן

סרט שלא רוצה להמחק ):

Featured Replies

פורסם

אז ככה:

הקלטתי סרט התוכנה FRPAS, יצא 4 ג'יגה =\

עכשיו אני רוצה למחוק אותו, ניסיתי רגיל ולא היה אפשר, כי היה כתוב שאיזושהיא תוכנה משתמשת בו.

הסרתי את התוכנה שאיתה הקלטתי את הסרט מה MSCONFIG, עשיתי ריסטארט ובכל זאת אי אפשר למחוק את הקובץ.

העליתי במצב בטוח, והצלחתי למחוק את הקובץ, אבל לא מהסל מחזור, עדיין איזושהי תוכנה משתמשת בו.

מה לעשות ??

פורסם

תמחק את הסרט דרך Windows Commander.

אפשר להוריד מכאן: Total Commander 6.01

פורסם
  • מחבר

תמחק את הסרט דרך Windows Commander.

אפשר להוריד מכאן: Total Commander 6.01

תודה, אני אנסה את זה.

פורסם
  • מחבר

לא עובד.

זה תקוע בסל מחזור, אי אפשר למחוק\לשחזר [יעני restore]

פורסם

תפתח עוד תראד??

פורסם
  • מחבר

תפתח עוד תראד??

מה ??

פורסם

זה בכלל לא הוא אז מה אתה רוצה מהחיים שלו???

פורסם

תנסה לשחזר את הקובץ (להוציא מהסל לאיפה שהוא היה) ולקחת איזשהו קובץ שכן נמחק (למשל לעשות קובץ TEXT) ולנסות למחוק את הסרט ביחד עם הקובץ שכן נמחק.

פורסם

זה בכלל לא הוא אז מה אתה רוצה מהחיים שלו???

הוא פתח תראד זהה בפורום Windows והקפיץ את התראד הזה, לדעתי צריך לנעול את שניהם שילמד לפעול לפי חוקי הפורום פעם הבאה

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=63131;start=msg551193#msg551193

פורסם
  • מחבר

תנסה לשחזר את הקובץ (להוציא מהסל לאיפה שהוא היה) ולקחת איזשהו קובץ שכן נמחק (למשל לעשות קובץ TEXT) ולנסות למחוק את הסרט ביחד עם הקובץ שכן נמחק.

אני לא יכול לשחזר, כתבתי את זה כבר.

פורסם

תעלה את המחשב ב-DOS (בעזרת דיסק איתחול של WIN 98/ME) ותמחק את הקובץ

לא אמורות להיות שום בעיות.

פורסם

אז תכניס איזה קובץ שכן אפשר למחוק לתוך סל המיחזור ותנסה למחוק משם ביחד עם הקובץ (בתוך סל המיחזור). יענו תסמן את הקובץ שאי אפשר למחוק ביחד עם הקובץ שכן אפשר ותעשה לשניהם ביחד

DELETE.

פורסם

אחי עישתי ריסט בכלל

אם כן תנסה לשנות לו את השם ואז למחוק דרך windows commander

פורסם

או שתמחוק דרך דוס, או שתעלה את המחשב ב- safe mode תשחזר את הקובץ למיקום הקודם שלו, ותנסה Shift+delete או שתנסה לעשות clean-up דרך המאפיינים של כונן המערכת שלך ואם שום דבר לא עוזר אז תנסה System Restore (למרות שאני לא בטוח אם זה ימחק את הקובץ)

פורסם
  • מחבר

תעלה את המחשב ב-DOS (בעזרת דיסק איתחול של WIN 98/ME) ותמחק את הקובץ

לא אמורות להיות שום בעיות.

איך אני מעלה את המחשב בדוס ?? [אני יודע ליצור את הדיסקט, אבל איך לעלות אותו בדוס ?]

וכשאני בדוס, איך למחוק את הקובץ ? איך אני יודע איפה הוא נמצא ? [הוא תקוע בסל מחזור]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים