פורסם 2002 במרץ 2723 שנים יש לי פחות ממאה מגה פנויים בכל אחד משלושת המחיצות במחשב וכל הזמן קופצים לי חלונות בשורת משימות המודיעים לי על כך, זה כבר בלתי נסבל, כיצד אני מבטל את קפיצת החלונות המודיעים על חוסר מקום?(אני משתמש ב-windows xp)תודה מראש.
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים תפתח את regedit ותלך אל HKEY_CURRENT_USER\ Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer תוסיף שם את NoLowDiskSpaceChecks שהוא מסוג DWORD ותתן לו את הערך 1.
פורסם 2002 באפריל 123 שנים יש לי פחות ממאה מגה פנויים בכל אחד משלושת המחיצות במחשב וכל הזמן קופצים לי חלונות בשורת משימות המודיעים לי על כך, זה כבר בלתי נסבל, כיצד אני מבטל את קפיצת החלונות המודיעים על חוסר מקום?(אני משתמש ב-windows xp)תודה מראש. נשלח על ידי: GuY94 נשלח ב: 27.03.2002 בשעה 15:32:55 איזה מערכת הפעלה יש לך ?! @#$$
פורסם 2002 באפריל 223 שנים יש לי פחות ממאה מגה פנויים בכל אחד משלושת המחיצות במחשב וכל הזמן קופצים לי חלונות בשורת משימות המודיעים לי על כך, זה כבר בלתי נסבל, כיצד אני מבטל את קפיצת החלונות המודיעים על חוסר מקום?(אני משתמש ב-windows xp)תודה מראש. נשלח על ידי: GuY94 נשלח ב: 27.03.2002 בשעה 15:32:55 איזה מערכת הפעלה יש לך ?! @#$$WTF??????
פורסם 2002 באפריל 223 שנים הוא אמר איזה מערכת הפעלה יש לו אבל בכל זאת התגובה היחידה של גיא הייתה: איזה מערכת הפעלת יש לך!?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.