פורסם 2014 בפברואר 211 שנים אז כנראה שלא רק בישראל אוהבים תמשחק הזה ומעדיפים אותו : http://www.esl.eu/eu/forum/139/29623/1153156/?page=1
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים מחבר אירופאים מסריחים אין להם טעם-.- אם אתה לא אוהב את זה והם אוהבים את זה, אז למה הם חסרי טעם ? דרך אגב גם בארץ המון אוהבים את זה...
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים יותר מחצי שם משחקים בגהוסט בקלאנים הכי טובים והמון שחקנים משם לוקחים שחקנים בקהילה פהאיך בדיוק הם מסריחים ולמה שלא יהיה טעם ? אם יבוא יום ויהיו ורסוסים שפעילים כמו שגהוסט עכשיו אז יהיה טוב ואם יהיה לאדרים או א סיריאס אז בכלל ..
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים יותר מחצי שם משחקים בגהוסט בקלאנים הכי טובים והמון שחקנים משם לוקחים שחקנים בקהילה פהאיך בדיוק הם מסריחים ולמה שלא יהיה טעם ? אם יבוא יום ויהיו ורסוסים שפעילים כמו שגהוסט עכשיו אז יהיה טוב ואם יהיה לאדרים או א סיריאס אז בכלל ..ניסו לעשות אותו דבר לblops1-.- אם אתה לא אוהב את זה והם אוהבים את זה, אז למה הם חסרי טעם ? דרך אגב גם בארץ המון אוהבים את זה...אני יודע מה אני אומר יש לי כיפהסתם לא זאת הדעה שלי
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים מחבר ניסו לעשות אותו דבר לblops1אני יודע מה אני אומר יש לי כיפהסתם לא זאת הדעה שליאני מכיר את הדעה שלך לגבי MW3 בגלל זה היה מעצבן לקרוא את זה כי אתה מדבר כאילו זאת לא דעה וזה פשוט גרוע ואין על מה לדבר.
פורסם 2014 בפברואר 1011 שנים לפי דעתי MW3 היה מצוין , ה- COD האחרון שבאמת שיחקתי בו. זה לא MW2 אבל עדיין הוא היה די טוב.רק חבל שהסוף של הסינגל היה גרוע...
פורסם 2014 בפברואר 1011 שנים מחבר החזירו את ה VERSUSים של MW3 ב ESL אם זה מעניין מישהו... אני אישית לא שיחקתי עדיין.
פורסם 2014 בפברואר 1111 שנים החזירו את ה VERSUSים של MW3 ב ESL אם זה מעניין מישהו... אני אישית לא שיחקתי עדיין.לפני +- שבוע , יש הרבה אנשים 100 בערך בערב ו50-80 בצהריים ~ אח"צבקרוב WB CUP שבוא יבדקו את כמות הקבוצות וכך יחליטו אם לבנות מסלול A SERIES / LADDERS.
פורסם 2014 בפברואר 1111 שנים אני נהנתי מהמשחק (מפות במיוחד, אפילו מאוד אהבתי אותן)אבל אני לא מבין למה לא מנסים לשחזר את BO1... זה כבר משחק ליגה. נערך 2014 בפברואר 1111 שנים על-ידי woodk1d
פורסם 2014 בפברואר 1111 שנים אני נהנתי מהמשחק (מפות במיוחד, אפילו מאוד אהבתי אותן) אבל אני לא מבין למה לא מנסים לשחזר את BO1... זה כבר משחק ליגה.ניסינו ולא היה ביקוש..
פורסם 2014 בפברואר 1211 שנים מחבר אני נהנתי מהמשחק (מפות במיוחד, אפילו מאוד אהבתי אותן)אבל אני לא מבין למה לא מנסים לשחזר את BO1... זה כבר משחק ליגה.ניסו ולא הצליח, אני מדבר על חול לא רק בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.