עבור לתוכן

עוד פעם ההארד דיסק הלך??

Featured Replies

פורסם

זה התחיל ככה : המחשב התחיל להיות איטי קצת את עשיתי ריסטרט ע"י לחיצה על הכפתור ריסט

מערכת ההפעלה סירבה לעלות.

ככה 5 פעמים. עד שלבסוף המערכת ביקשה לבדוק את הדיסק ואז החלו הבעיות לזרום:

התחלתי לקבל הודעות RECOVERING ORPHANED FILE ואז מופיעים קבצים שונים.

אחר כך שגיאות INDEX $I30 FOR FILE 59507 (8 פעמים)

ואז נתקע ומופיעה ההודעה 696E647863686B2E DEE

שוב ריסטרט. שוב CHKDSK מגלה בעיות שונות ומנסה לתקן ואז בסוף הוא רושם CHKDSK discovered free space marked as allocated

מנסה לעלות WINDOWS REPAIR . מנסה לשחזר אין נקודות שחזור! (למרות שאני תמיד עושה9 מנסה לתקן בעיות STARTUP רשום שלא מצילח לתקן

ואז אני מוציא את הדיסק ומנסה לחבר אותו למחשב אחר עם USB (יש לי מתאםן מיוחד)

המחשב השני(מריץ ויסטה) מזה את הכונן בתור כונן שלא מאותחל! ולא מצליח לראות קבצים ואת את החלוקה שעשיתי (חילקתי ל3 כוננים)

האם גם ההארדיסק הזה מת?? יש מצב להציל את המצב איכשהן? יש לו אותו פחות משנה

מדובר בWD 1000GB GREEN EZRX

תודה

- - - תגובה אוחדה: - - -

עדכון!בפעם ה10 הרצתי CHKDSK שוב מצא מלא בעיות (לפחות 100 שורות+ הוא הריץ)ואז עכשיו המחשב עולה ועובד! מה אתם אומרים שאני צריך לעשות??

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה של WD בשם DATA LIFE GUARD הרצתי בדיקה "קלה" והיא עברה בהצלחה אבל נתוני SMART לא זמינים להצגה (ודווקא כונן נוסף שמחובר בUSB לא של WD כן יש נתוני SMART) ודווקא בביוס זה מופעל . גם תוכנת HDD HEALTH לא מצליחה לזהות נתוני סמארט.

פורסם

תריץ את הבדיקה המלאה. עשית RESET תוך כדי עבודה, ברור שהCHKDSK ימצא משהו.

פורסם

אם אין לך מידע חשוב על הדיסק (שהיית רוצה לשחזר קודם), תוכל להעביר בדיקה שכותבת וקוראת נתונים כמה פעמים לכל שטח הדיסק. אם כל מה שאמרו מעליי וגם הבדיקה הזאת עוברים בצורה תקינה, הבעיה לא בדיסק

חוצמזה, איזה ספק יש לך ? ספקים לא איכותיים או לא תקינים יכולים לשרוף חומרה

פורסם
  • מחבר

לגבי ספק יש לי SEASONIC 360W GOLD ובדיסק אכן יש לי דברים חשובים. הרצתי EXTENED טסט של WD אבל זו רק בדיקה פיזית של השטח לא? זו עברה בהצלחה. דרך HDD TUNE הצלחתי להוציא סמארט הכל תקין חוץ מC7 inter face crc count קיבלתי ערך 124994 . בהערות רשום עבור ערך זה שיש בעיות התקשרות שכנראה נובעות מכבל פגום.

פורסם

כל התופעות שהזכרת הן סימפטומים של corruption ב-file system, שנגרם ברוב המקרים בגלל כיבוי לא מסודר.

אז אם אתה אומר שהכול התחיל אחרי ריסט פיזי, הייתי אומר ב-90% שזו תקלה לוגית במערכת הקבצים ולא תקלה חומרתית (בין אם בהארד-דיסק, בספק, או משהו אחר).

כמובן שלא יזיק להריץ את בדיקות החומרה שהציעו כדי לוודא, אבל הניחוש שלי הוא שהן אכן יראו שהכול תקין חומרתית.

עכשיו, לאחר ש-chkdsk הצליח להביא את הכונן למצב עובד, הייתי ממליץ קודם כל לגבות את כל הקבצים שחשובים לך עליו.

לאחר מכן, אתה יכול להמשיך לעבוד כרגיל. אם הבעיות חוזרות, אני די בטוח שפירמוט של הכונן ויצירת מערכת הקבצים מחדש תפתור הכול.

כך או כך, תמיד כדאי להימנע מכיבויים לא מסודרים. טוב זה לא יכול לעשות...

פורסם
  • מחבר

הצדק עימך פורשר האמת עשיתי ריסרט פיזי בזמן שהרבה משימות רצו ברקע. תודה לכולכם :)

פורסם

לגבי ההודעת CRC אז ממליץ להחליף כבל נתונים של הקשיח. רק קח בחשבון שהערך לא מתאפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים