פורסם 2014 בפברואר 111 שנים אהלן חבריםההודעה פורסמה גם באשכול טכנייש לי בעיה בשעות האחרונות בשרתים מסויימים, אני מנסה לבדוק למה זה קורה.במהלך משחק במולטיפלייר אני מרגיש תקיעות של העכבר לסירוגין, לפעמים יותר לפעמים פחות וזה ממש מרגיזהמקלדת באותו זמן עובדת כרגיל, בדקתי את כל ההגדרות של העכבר הכל תקין ואפילו עשיתי שחזור להגדרות המקוריות ועדיין לא עובד.יש מצב שזה פינג ?? (120 בשרת כשהיה לי, די גבוה אבל לא ברמה קטסטרופלית) ובכלל, התקיעה הייתה במפה ספציפית לעומת מפה אחרת שלא היו לי בה תקיעותיש לציין שה FPS בסדר גמור ולא יורד מ 70, המחשב חזק מאוד. לא מאמין שזה בעיות גרפיות.מבחינת סוללות החלפתי ועדיין יש את הבעיה.מדובר על עכבר Logitech MX ANYWHEREמחשב Y510P SLIתודה רבה לכולם נערך 2014 בפברואר 111 שנים על-ידי henshimoni1
פורסם 2014 בפברואר 111 שנים מחבר עדכון- מדובר על בעיית PACKET LOSSלמישהו יש דרך איך לפתור את הבעיה הזו?? המון לאגים
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים אני אתמול התחלתי ROUND פתאום אני קולט שהעכבר לא עובד בכלל. לחצתי ESC בשביל התפריט ושם העכבר עבד לחצתי עוד ESC בשביל לחזור למשחק והעכבר התחיל לעבוד.
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים לי יש את הבעיה הזאתי גם כבר הרבה זמן בדיוק כמו שאתה אומר...גם בבאטלפילד 3 זה קרה....איך הגעת לזה שזה פאקט לוס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.