עבור לתוכן

האם לשדרג / למכור..או רק חלקים מסויימים ...כמה שווה

Featured Replies

פורסם

690 זה כבר sli של 2 680 (פחות 10 אחוז).

קודם כל , אל תקנה כרטיס מסך כרגע לא משנה מה , תחכה לפחות עוד כמה חודשים שיצא הדור החדש של nvidia , שאמור להביא תוספת ביצועים משמעותית מאד.

שנית , בשביל להריץ משחק כמו שצריך ב4k אתה תצטרך כח עיבוד חזק משמעותית ממה שיכול כרטיס אחד היום לספק.

היום אתה תצטרך sli של 2 780 ti , וזה לבד עולה המון כסף , וגם זה בקושי יספיק.

דרך אגב , הציון בווינדוס 7 מוגבל ל7.9.

ווינדוס 8.1 מנצל יותר טוב את החומרה שיש לך.

נערך על-ידי quantum03

פורסם

רק לפני כמה חודשים יצא GTX 780 Ti, לא כל כך מהר יצא דור ה800. אפילו GTX 750 Ti לא יצא עדיין.

אם כיום הוא רוצה לשחק יפה ב4K, שיוסיף GTX 790 בSLI יחד עם ה690 הקיים.

פורסם

אתה בטוח שה-690 יכול לעבוד עם 790 ב-sli?

פורסם

תגגל sli different cards

פורסם

^אתה שואל ברצינות?

ברור ש690 ו790 לא יוכלו לעבוד במקביל בsli , אין להם אפילו אותה ליבה , וגם אם הייתה להם אותה ליבה הם לא היו יכולים לעבוד ביחד , הם חייבים להיות אותו כרטיס.

פורסם

זה מה שחשבתי, אבל הבחור הגיב בלי היסוס... :)

פורסם

"הם חייבים להיות אותו כרטיס" - ע"ס מה אתה אומר?

כמו שאמרתי, תגגל.....

פורסם

Can I mix and match graphics cards that have different GPUs?

No. For example, an XXXGT cannot be paired with a XXXGTX in an SLI configuration.

From GeForce.com

פורסם

לא יכלת להביא לינק ספציפי?

פורסם
  • מחבר

אני התכוונתי SLI לקנות עוד 690GTX או להחליף ל 2 יחידות של 780TI או משהו כזה...לא לערבב כרטיסים גם אם אפשר...ה SLI הקודמים שהיו לי על אותו מערכת בזמנו הם 2 יחידות של 285GTX ולאחרי הוחלף ב 2 יחידות של 580GTX שהוחלפו לאחרי ב 690GTX בודד שיש לי היום...קר לו והוא לבד...אולי נקנה לו אח ( יצא לי חרוז )

- - - תגובה אוחדה: - - -

CAPTENCAVEMAN שמת קישור להסברים על SLI ורשום שם שמערכות הפעלה תומכות SLI הם WIN7 64BIT למה לא רשום WIN8? האם יש בעייה עם זה? כי רשמו לי פה לפני שהמערכת שלי תעבוד ותתמוך יותר טוב על WIN8.1 אז לא אוכל לקנות כרטיס נוסף אם ירצה? או שפשוט זה לא מעודכן באתר של NVIDEA?

נערך על-ידי shay_55

פורסם

http://www.techpowerup.com/forums/threads/sli-with-different-cards.158907/

What it can do :

Pair up different GPUs of similar generation/architecture to work together in SLI.

בהנחה שtitan עדיין מבוסס קפלר, יעבוד.

מכ"מ לפתוח השרשור לא חסר ממון אז, SLI של שני titan black או GTX 790 יתאים לדרישות ההזויות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים