עבור לתוכן

מחפש מחשב חזק לצרכים משרדיים

Featured Replies

פורסם

ביינתים בניתי את המפרט הבא, שנראה לי ממש ימלא את הדרישות שלי. השאלה היא בעיקר איך המעבד והלוח אם האלו ?

ויש אולי מארז יותר יפה. אני מבקש לא להחליש אותו, כיוון שיעשה בו שימוש לתכנות וכן גלישה מרובה. ה SSD קריטי.

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=width: 20%]קטגוריות[/TD]

[TD=width: 35%]מוצרים[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]מעבד[/TD]

[TD=width: 35%]Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]1[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪527[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD]

[TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪63[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]לוח אם[/TD]

[TD=width: 35%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪289[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]מארז[/TD]

[TD=width: 35%]באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 400W - בקניית מחשב חדש[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪335[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]זיכרון[/TD]

[TD=width: 35%]Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V Dual Rank - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]2[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪190[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]קשיח למחשב שולחני[/TD]

[TD=width: 35%]SanDisk SSD U110 128GB 2.5" SATA3[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪395[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]כונן אופטי[/TD]

[TD=width: 35%]Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪93[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]הרכבה[/TD]

[TD=width: 35%]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה[/TD]

[TD=width: 10%, align: center]₪0[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2, align: left]סה"כ:[/TD]

[TD=align: center]9[/TD]

[TD=align: center]₪2082[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בסביבות ה 300 שח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בעיקר אופיס וגלישה (עם הרבה טאבים יחסית)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין צורך

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין צורך

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?צריך התקנה, אין צורך במערכת הפעלה אלא אם יש דיל טוב על WIN 7

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.מעדיף באזור אשדוד או ת״א אבל בשביל אמינות אין לי בעיה למשלוח (לכן גם tms בא בחשבון)

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).מעדיף שלא יהיה HD רגיל ורק ssd, הנפח לא קריטי, 120 גיגה בהחלט מספיק לי

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אין צפייה לשדרוג

פורסם

אתה משלם 400 ש"ח עבור SSD בגלל המהירות נכון? אז למה לא להשקיע עוד 100 ש"ח ולקחת כבר כונן SSD מהיר ומשתלם יותר? אני מדבר על סמסונג 840 איבו.

לא ברור לי למה אתה צריך 8 ג'יגה זיכרון ראם, גם 4 יספיק לך מעל ומעבר. כך או כך, לשים 2 סטיקים על לוח שכולל רק 2 חריצים זה לא דבר חכם במיוחד, אתה מאבד את האופציה של הוספת זכרון בעתיד - קח סטיק אחד של 8 ג'יגה (דואל צ'אנל כיום יתן לך תוספת ביצועים אפסית). בנוגע למארז זה עניין אישי.

פורסם

מפרט מאוד דומה עם ssd מהיר יותר מארז יותר יפה ולוח אם אחר.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪527

קירור למעבד:

1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W

כמות: 1 - מחיר: ₪28

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-DS3H

כמות: 1 - מחיר: ₪344

מארז:

NZXT Source 210 Black

כמות: 1 - מחיר: ₪257

ספק כוח:

SeaSonic ECO 400W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 30A / 12V Single Rail 220V Only

כמות: 1 - מחיר: ₪254

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select DDR3 1333Mhz 1.5V CL9 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪183

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 128G Sata3 840 PRO Series OEM

כמות: 1 - מחיר: ₪603

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪93

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2289

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2244 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/lzs94bkn

פורסם
  • מחבר
אתה משלם 400 ש"ח עבור SSD בגלל המהירות נכון? אז למה לא להשקיע עוד 100 ש"ח ולקחת כבר כונן SSD מהיר ומשתלם יותר? אני מדבר על סמסונג 840 איבו.

לא ברור לי למה אתה צריך 8 ג'יגה זיכרון ראם, גם 4 יספיק לך מעל ומעבר. כך או כך, לשים 2 סטיקים על לוח שכולל רק 2 חריצים זה לא דבר חכם במיוחד, אתה מאבד את האופציה של הוספת זכרון בעתיד - קח סטיק אחד של 8 ג'יגה (דואל צ'אנל כיום יתן לך תוספת ביצועים אפסית). בנוגע למארז זה עניין אישי.

תודה רבה, אני באמת אקח את ה SSD של סמסונג ואשנה את הזכרון ל:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz

מה אתה אומר על המעבד והלוח אם ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

תודה רבה, אני באמת אקח את ה SSD של סמסונג ואשנה את הזכרון ל:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz

מה אתה אומר על המעבד והלוח אם ?

פורסם

fitchy השינוי של הלוח די מיותר - הוא אומנם כולל 4 סלוטים לזכרון אך מגוון היציאות שלו דל יותר. בנוסף, הקירור הזה של אינטל רועש יותר (אם כבר, לקחת את זה של 95W שכן הוא חזק יותר ולפיכך עובד לאט יותר ע"מ לקרר את המעבד). כמו כן, יש לך זכרון של קינגסטון שעולה כמה גרושים יותר אשר מהיר יותר. שים לב שיש באנדל של המארז הזה שמשתלם יותר. בכללי, היופי הוא בעיני המתבונן.

aviz אחלה זכרון, ואם אתה מדבר על המעבד ולוח האם במפרט שלך, הם בסדר גמור. בכללי לשימושים האלה גם G3220 יספיק, אבל אם אתה רוצה אקסטרה כח עיבוד (עבור תכנות). לוח האם בעל ערכת שבבים בסיסית אך כולל כל מה שאתה צריך, ככל הנראה אחד מהלוחות הכי משתלמים בדור הנוכחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים