עבור לתוכן

שאלות בקשר צריבת DVD

Featured Replies

פורסם

3 שאלות פשוטות:

-אם אני צורב דיסקDVD לדיסק DVD אחר האיכות תירד?

-נגיד שיש לי את הסרט על המחשב, האיכות עדין תהיה נמוכה יותר מDVD מקורי בחנות אם אני יצרוב את הסרט לDVD.

-האם התוכנות לצריבת DVD הם חוקיות בארץ? אני יודע שיש מדינות שכן ויש שלא.

*אני רק רוצה להבהיר כדי שלא יהיה אי הבנות שאני לא צורב DVD (חוקי ולא חוקי) ואני גם לא מוריד סרטים למחשב.

פורסם

3 שאלות פשוטות:

-אם אני צורב דיסקDVD לדיסק DVD אחר האיכות תירד?

-נגיד שיש לי את הסרט על המחשב, האיכות עדין תהיה נמוכה יותר מDVD מקורי בחנות אם אני יצרוב את הסרט לDVD.

-האם התוכנות לצריבת DVD הם חוקיות בארץ? אני יודע שיש מדינות שכן ויש שלא.

אני רק רוצה להבהיר כדי שלא יהיה אי הבנות שאין לי צורב DVD ואני גם לא מוריד סרטים למחשב (רק משחקים :D).

אם הנפח שתופס המידע על דיסק המקור זהה (או קטן) לנפח של מדיה לצריבה של DVD אז האיכות תהיה 1:1. כשמדובר בוידאו, אם המקור תופס יותר נפח מדיסק לצריבה, ניתן "לסדר" זאת על ידי תוכנה שנקראת DVD Shrink. תתכן פגיעה באיכות, לא משהו קריטי מאד.

כל עוד מדובר בקובץ וידאו דיגיטלי שלא הפעלת עליו דחיסה נוספת (של האודיו, הוידאו או שניהם יחד) אז אין הבדל בין האיכות על ההארד דיסק מול האיכות על מדיה אופטית

בינתיים תוכנות לצריבה הן חוקיות, לא ידוע לי שהולכים להוציא חוקים נגדן בארץ (נרו צורבת DVD למשל... )

נ.ב. : אני מאד שמח שאתה לא מוריד סרטים (רק משחקים :D ) ;)

פורסם

-באופן כללי, כל העתקה של דיסקים במחשב ביתי כוללת ירידה כלשהי באיכות אבל זה ממש ממש שניח ולא מורגש היום.

- האיכות של הסרט שצרבת לעולם לא תהיה טובה יותר מזה של המקור (מן הסתם). אתה יכול להעתיק את הסרט בדיוק אבל האיכות שלו תהיה קשורה אך ורק לאיכות המקור.

- התוכנות עצמן חוקיות, אבל השאלה היא מה אתה צורב. אין בעיה של חוקיות עם התוכנות אלא של התוכן שמעתיקים לדיסקים

פורסם
  • מחבר

תודה GURI .

תודה EranMor.

בקשר לאיכות- זה גם וידאו וגם סאונד? או שאיכות הסאונד בסרט תרד אחרי צריבה מדיסק לדיסק?

פורסם

אנחנו ממש גאים בך שאתה מוריד משחקים, אבל אם לא תמחק את זה הדיון ינעל.

השורה האחרונה פשוט כל כך מיותרת ולא תורמת בכלום, אני לא רואה שום סיבה לכתוב אותה שלא לדבר על להדגיש אותה.

פורסם
  • מחבר

השורה האחרונה נכתבה כדי "שלא יהיה אי הבנות". כדאי שלא יבוא איזה טיפש אחד ויתחיל להגיד שטויות בקשר לזה שאני משתמש בזה בצורה לא חוקית ואז הדיון יסטה מהכיוון ואז ינעל.

אני לא חושב שצריך לבקר כל דבר בכזאת קטנוניות.

סליחה בקשר למשחקים, צודק, ערכתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים