עבור לתוכן

עוד שאלות של טירון. אשמח לעזרתכם

Featured Replies

פורסם

שאלות לגבי המולטי-

1) בקמפיין בלחיצה על Q הייתי יכול לראות את כל האויבים שמולי. במולטי זה לא עובד. מדוע?

2)איך לעזאזל משיגים עוד תחמושת כשנגמר

3)מה המשמעות של לעבוד עם הצוות שלי? אני רץ במפה הורג את מי שאני יכול לכובש כמה שיותר או שאני צריך להצמד לחברי החוליה?

4)יש סרברים מיוחדים למתחילים?

תודה

פורסם

1. זה תלוי בשרת. בשרתי hardcore זה מבוטל, בשאר השרתים זה בדרך כלל קיים.

2. כמה אפשרויות:

א. אוספים נשק מהרצפה ממישהו שמת או אחד מהנשקים הפזורים ברחבי המפות (יש כמה נשקים מיוחדים)

ב. שחקן support נותן לך תחמושת

3. אני לא יכול לענות, אני שחקן צוות גרוע :silly:

בד"כ אתה תרצה להצמד יותר לחברי הקבוצה שלך, לחפות עליהם כשכובשים עמדות, כמובן לשחק תפקיד שיעזור לקבוצה, 5 ריקונים באותו הסקוואד לא יעזרו לאף אחד, אבל אם יש לכם לפחות מישהו אחד מכל קלאס שכולם תומכים לקבוצה, אסולט מחייה, סופורט מחלק תחמושת כשצריך, ואנג'י שמתקן את הכלי רכב שלכם, אתם מסודרים.

ריקון אגב, התפקיד שלו הוא לא רק צלף (ש-90% מהשחקנים רק עושים), אלא גם יכול לשים spawn beacon ששם חברי הקבוצה יכולים לעשות ספאון אחרי שהם מתים, לשים אחד ליד עמדה שאתם רוצים לכבוש/להגן ויש לכם יתרון מסויים. הוא יכול גם לסמן מטרות וכו'

4. תחפש שרתים שכתוב עליהם noobs welcome או דברים כאלו. בד"כ אנשים שנכנסים לשרתים כאלה יודעים שהם הולכים לשחק עם שחקנים חדשים

פורסם
  • מחבר

איך אני לקוח תחמושת משחקן סיוע? פשוט עומד ליידו?

פורסם

הוא צריך לזרוק לך חבילת תחמושת, או לזרוק ארגז תחמושת לידך שכשאתה עומד לידו יתווסף לך כל כמה שניות תחמושת.

אותו הדבר גם לגבי האסולט עם חבילות ה״חיים״

פורסם

לפעמים עוזר להצביע עליו וללחוץ Q הרבה פעמים..אם הוא לא מבין לירות כמה כדורים מסביבו...בד"כ זה עוזר :)

פורסם

למה לירות עליו ? להחזיק Q לחוץ ולבחור request AMMO.

הם בדרך כלל נותנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים