עבור לתוכן

הודעה למשתמשי הקהילה

Featured Replies

פורסם

פורום יקר, משתמשים ושחקנים יקרים, בתור מנהל הפורום אני מחוייב בין אם כהוראה ובין עם כעשייה מדעתי החופשית לשאול את הפורום לדעתו האישית לגבי ההתנהלות שלי ושל שאר המנהלים בפורום\TS.

בחרתי לפתוח בנושא חוות דעתו של המשתמש על התנהלות ההנהלה, מכיוון שבתקופה האחרונה עמלה ההנהלה בכדי לספק לכם המשתמשים טורנירים, משחקים, שרתים הפתוחים לכלל הפורום 24\7 וכמות נכבדת של פרסים ומתנות המחולקים למשתמשי הפורום באירועים השונים בחתך הרבעוני האחרון.

דעתי האישית היא שאני מאוכזב מאוד מדרך הפעולה של אחוז גדול מאוד מהפורום, אנחנו פותחים דיונים ועומלים עבור טורנירים מגוונים בעלי פרסים יוקרתיים שכל מהותם היא לספק לכם המשתמשים הנאה וכיף וגם קצת מתנות על הדרך, שמתי לב כי בדיון האחרון שנפתח העוסק בטורניר הרבעוני הראשון 3 על 3, נצפה הדיון כ 400+ פעמים אף כי ישנן בו רק 4 תגובות וגם הן מציבות תיגר על הקמתו של הטורניר אם בכלל.

אנחנו המנהלים מציעים לכם לשחק בטורניר, להינות! להתנסות באתגרים משותפים בפורום ואף לזכות בפרס יוקרתי שלא עולה לכם דבר אלא מזמנכם והנאתכם, אך מה שקיים בפועל מעיד על כך שלאחוז גדול מאוד ממשתמשי הפורום כלל לא מעניין הטורניר ולא הפרס ואולי גם לא תגובה עניינית לגבי ההשקעה שהוצבה בפניכם בימים האחרונים.

אני אישית חושב שהתעלמות היא גרועה ביותר מלכתוב את דעתכם, כי ברוב המקרים פשוט צופים בדיונים אך לא מגיבים כלל, אנחנו עובדים קשה בכדי שהפורום יהיה פעיל ובעל ייצוגיות מופתית מעבר למצופה, מעבר לדיונים שאחוז גדול מהפורום לא מתייחס אליהם, ישנו שרת TS שגם הוא עובד 24\7 שבו הקהילה יכולה לשחק ביחד עם משתמשי הפורום השונים, רובכם מעלים בעיות חוזרות ונשנות מהמשחק דבר המעיד על כך שאתם משחקים במשחק אך אינכם יכולים להכנס לשרת הדיבור שלנו? לדבר על הטורנירים השונים שאנו מכינים לכם?

אני מרגיש שמופנה אל כיווני בוז גדול וחוסר איכפתיות, ודעתכם הוא הדבר החשוב ביותר כרגע העומד על הפרק.

בברכה,

מנהל פורום BF

פורסם

השקעתכם בפורום ובאתר בפרט ראויה להערכה גדולה!

אני יכול לדבר בשמי בלבד ולומר שלהשתתף בטורניר זה קצת בעייתי, אם כל הרצון שלי להיות חלק בו.

תוך כדי זה שאני כותב את ההודעה הזאת, אני נלחם עם הקטנה שלי על המקלדת..חחחחח

כמו שציינתי התנהלות ההנהלה (וחלק נכבד מהמשתמשים) היא למופת ועל כך הערכתי.

אני לא חושב שאת רוב משתמשי הפורום הטורניר לא מעניין, אלה ישנה בעיה של זמינות לפעילות שכזאת.

ואני בטח לא חושב שמופנה בוז גדול וחוסר איכפתיות להנהלה. (בכל אופן לא מבחינתי)

אני מקווה שהטורניר יצא לפועל ונקבל עידכונים מהשטח (ואולי כמה סרטונים).

בהצלחה לכולם.

יוני.

פורסם
  • מחבר

קודם כל יוני תודה רבה שהגבת, ואני שמח לדעת שיש אנשים כמוך בקהילה הזאת, אני רוצה להבהיר את זה שאני ושאר המנהלים נמצאים כאן בשבילך ובשביל האחרים ומוכנים להיות בשרתי הדיבור ואף לשחק עם כולם פה, וברור לי שכולם מנהלים אורך חיים נורמאלי וזה מה שאני גם מצפה, אבל לא כמוך חלקם פשוט מתעלמים ולא רושמים כלום וזה עוד יותר כואב.

פורסם

אהלן,

ההשקעה שלכם אכן יפה ומוערכת מאוד וממש לא מופנה (מצידי לפחות) בוז לאף אחד ממכם.

that said, אני חושב שהמצב שאתה מתאר נגרם משילוב של כמה גורמים:

1) חוסר עניין במשחק עצמו כתוצאה מבאגים שעדיין קיימים. נכון, המשחק לא "שבור" לחלוטין אבל אני יכול להעיד על עצמי שאחרי 3 חודשים פלוס שהמשחק יצא ודברים מינימלים עדיין לא תוקנו, גורמים לי לא לרצות לשחק. עדיין יש קושי להתחבר לשרתים, עדיין יש בעיות netcode קשות ועדיין יש צורך לאיזון נשקים/רכבים. יש אכזבה גדולה מאיך שDICE וEA טיפלו בהשקה של המשחק וזה מתבטא גם פה.

2) לצערי כל פורום משחקים Hwzone בקושי פעיל בימינו. לא יודע להגיד בדיוק למה זה קרה אבל זה המצב. הרבה מהותיקים כבר לא מגיבים ורוב הפוסטים שאני רואה זה כל מיני לינקים לסרטוני ווסאח או בעיות טכניות ופחות דיונים עיניניים. חבל גם לי שזה המצב כי הקהילה בעבר הייתה הטובה בארץ.

3) בקשר לטורניר, כבר הבעתי את הדיעה שלי בנושא בטורניר הקודם שהיה (ראה לינק).

אכן שינתם קצת מהטורניר הקודם שהיה מאוד מכוון infantry אבל עדיין. אי אפשר לשחק recon, כל שלבי הטורניר מתרכזים בלוחמה אישית ולא קבוצתית, אין שום כלי רכב וכ'ו.

אני מבין שיש הרבה שחקנים שרוצים בדיוק את זה אבל אותי אישית זה לא מעניין. Battlefield מבחינתי זה משחק קבוצתי שמערב לוחמה מורכבת בשטח גדול. לא הגיוני שבטורניר לא תהיה התייחסות לכל הקלאסים ולא לכלי רכב ושיהיו מקסימום 6 שחקנים כל פעם.

כבר הזכרתי בעבר טורניר מעולה שהיה פה בBC2 שהתחיל בסיבוב מאסיבי של conquest 32 ואז השחקנים שקיבלו את מרב הנקודות בסיבוב התקדמו לשלבים גבוהים שהתרכזו בלוחמה אישית יותר.

בקיצור, זה שילוב של כמה גורמים שלא בהכרח קשורים אליכם.

אני כן מאוד מעריך את הרצון שלכם לשנות ואת ההשקעה ומקווה שאכן דברים ישתנו. גם פה וגם במשחק בכללי.

נערך על-ידי Spacecowboy

פורסם
  • מחבר

קראתי את תגובתך וקראתי גם את הנאמר בדיונים קודמים ואני מבין שסגנון המשחק בקרבות הטורניר לא כל כך מתאים, ואת זה אני מוכן לקבל ואף לשנות, כי מה שחשוב לי באמת זה הקהילה ודעת הקהילה, ואם לא יהיה נוח לאנשים כמו בבית קפה הם לא ישבו פה, הם לא ירצו בכלל להיות פה, וזה לא ייתכן אני מתוקף סמכותי כמנהל צריך לדאוג שלכם יהיה את מה שאתם צריכים ואם קיימים אפילו עוד 5 אנשים כמוך אני מאמין שאני יכול לעשות את השינוי הזה גם בשבילם.

פורסם

אני פה כבר הרבה שנים כמו שאתם יכולים לראות.

אני חושב שההשקעה והנתינה שלך ושל כל שאר צוות הפורום היא מדהימה ומעט פורומים בארץ יכולים לשמור על רמה גבוהה כמו שלכם לאורך זמן.

אז קודם כל שתבינו שהבעיה היא לא בכם , אתם עושים ונותנים מעל ומעבר.

בכל אופן לענייננו , אני כרגע קניתי מחשב ( בעזרת אנשי הפורום האדיבים כמובן !!), ומתעתד לקנות את המשחק.

למרות זאת אני לא חושב שיהיה לי מספיק זמן לשחק ולהוות חלק אינטגרלי מהקהילה ( מה שבאמת הייתי רוצה שיהיה).

לפני כמה שנים שעוד שיחקתי BF3 , הייתי שותף קבוע בקהילה וכמובן שהייתי מסופק מכל רגע.

אלו הבעיות שלי בכל אופן , למרות שאני חושב שלא כך לרוב האנשים שמשחקים.

צריך פשוט לחשוב ביחד איך גורמים לאנשים להעריך את השקעתכם ( שבאמת מדהימה) .

אני מקווה שרואים את התרומה הרצינית שלכם לקהילת הגיימרים פה בפרט ובארץ בכלל!

אני רואה!

תודה על הכל!

המשיכו כך!

דניאל

נערך על-ידי blackhawk

פורסם
  • מחבר

אני מודה לך ומקווה לראותך איתנו אתה תמיד מוזמן איש יקר

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני חדש כאן ואני מעריך מאוד את הזמן שאתם מקדישים לקהילה וכד', מצד אחד.

מצד שני, אני נמנע מלהכנס ל-TS לאחרונה כי לא מצאתי פרטנרים רציניים למשחק, אלא רק קומץ קטן של ילדים שהציקו ועשו שטויות כמו TKS, קללות ילדותיות וכד', אם יש כאן חבר'ה קצת יותר בוגרים 20+ שנהנים לשחק ביחד כקבוצה אני אשמח להצטרף אליהם.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע את מי ראית או את מי שמעת אבל אני כמעט כל יום בשרת הטים ספיק ואני משחק בצורה בוגרת בכדי להתנהל כקבוצה לרוב עם חברים גם מבוגרים יותר מה 20

פורסם

אני נכנסתי בשעות מאוחרות יותר, אני חייב לציין, מה שאמרתי לא היה ביקורת על הקהילה כולה - ממש לא. זה פשוט היה הרושם הראשוני שלי כשחקן חדש ב-TS. בכל מקרה אני אשמח להצטרף אליך ולקבוצה

:)

עריכה - כבר שלחתי לך בקשת friends

נערך על-ידי Sharon Segal

פורסם
  • מחבר

שרון ידידי, אני שמח שאתה מצטרף גם כן אנחנו בשבוע הנוכחי עורכים בדיקה של הקבוצות הנוכחיות ונותנים לקהילה פוש אחרון להרשם עד תום ההרשמה ובשמחה נקבל אותך אלינו לשרתים הן במשחק והן בטים ספיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים