עבור לתוכן

מת לי הכונן החיצוני אחרי יום אחד

Featured Replies

פורסם

אז פתחתי חיברתי העברתי והכל הלך חלק, אחד WD אחד SEAGATE, שם במגירה בעדינות הכל טוב ויפה.

(המוצר היה 13 יום סגור בקופסא)

מחבר היום לשנייה, בום אי אפשר לעשות עם ה WD כלום! הכל נתקע בפנים עד שבסוף ניסיתי לפרמט אותו הוא אמר שלא ניתן ומאז הוא

תקוע במצב צמח והאור מהבהב במקום להיות קבוע.

השני SEAGATE עובד כמו שצריך בלי בעיות כרגע, החזרתי את ה WD ל KSP הם אמרו שעם התוכנה זאוס הם הצליחו לפרמט אותו

והם יריצו עליו במשך היום בדיקת סקטורים של שעתיים-שלוש.

עכשיו אני די לא רגוע, כל המידע שלי נמצא בכוננים, ואם לא המזל שלי של להתעקש על אחסון כפול הייתי נשאר עכשיו בלי כלום.

אני חושב שאני אקח את המוצר אחרי שהם "יתקנו" אותו (כן ממש) ואמכור אותו יחד עם ה SEAGATE ביד 2 בחצי מחיר ואקנה במקום

שני דיסק און קי, כי עד היום הם ודיסקים הם שני המוצרים היחידים שלא אכזבו אותי.

יש למשהו עצות? אני נחרד רק מלחשוב על זה שמוצר כזה ישמור לי על המידע.

ולמען הסר ספק שמרתי היטב על הכוננים ולא נגרם להם נזק פיזי.

פורסם

אני לא מבין ממה אתה מופתע? מוצרים שהם DOA זה לא משהו חדש ולא משהו שיחלוף מהעולם.

תמיד צריך לדאוג לגיבוי (הכינוי שלך יוצא אירוני במקרה הזה :)). מדיה אופטית וזכרון מבוסס פלאש הם לא תמיד פתרון שהוא יותר טוב מדיסק קשיח.

פורסם
  • מחבר
אני לא מבין ממה אתה מופתע? מוצרים שהם DOA זה לא משהו חדש ולא משהו שיחלוף מהעולם.

תמיד צריך לדאוג לגיבוי (הכינוי שלך יוצא אירוני במקרה הזהז :)). מדיה אופטית וזכרון מבוסס פלאש הם לא תמיד פתרון שהוא יותר טוב מדיסק קשיח.

כי אין לי אמון יותר בכוננים חיצוניים, שמעתי עליהם הרבה דברים רעים ואין ספק שהסבירות שלהם לתקלות הרבה יותר גבוה מאלה של

דיסק און קי כי הם משתמשים ברכיבים מכניים ולא בשבבים אלקטרוניים, יש לי דיסק או קי ודיסקים כבר 5-10 שנים ומעולם לא הלך לי

1, כונן חיצוני לעומת זאת מת תוך יום אחד, זה פשוט בזיון.

האם זה כדאי לקנות שני דיסק און קי sandisk extereme 32gb usb?

אין לי עניין יותר בכונן חיצוני אני סיימתי עם זה, עכשיו אני מחפש שני דיסק און קי במקום.

גם ככה כל המידע שלי מסתכם במוזיקה ותוכנות במשקל 2.5GB

פורסם

למה בזיון? זה DOA לכל דבר.

זה שאין רכיבים מכאניים בזכון פלאש לא אומר שהוא חסין מתקלות.

דיסק קשיח חיצוני הוא לא יותר מאותו דיסק קשיח "פנימי", רק במארז.

פורסם
  • מחבר
למה בזיון? זה DOA לכל דבר.

זה שאין רכיבים מכאניים בזכון פלאש לא אומר שהוא חסין מתקלות.

דיסק קשיח חיצוני הוא לא יותר מאותו דיסק קשיח "פנימי", רק במארז.

דיסק קשיח חיצוני ידוע בזה שהוא רגיש מאוד ומכה או תזוזה חדה עלולה להזיז את הרכיבים ולגרום לו למות במקום.

צריך להיות מוכשר מאוד בשביל להרוס דיסק און קי, יש לי 4 בבית בשימוש כבר 5-6 שנים ועד היום עובדים חלק.

בכל מקרה האם כדאי לי לקחת 2 כאלה:

sandisk extereme 32gb

?

400 שקל KSP

אני מוכר את 2 הכוננים

פורסם

אם הם הצליחו לפרמט על ידי תוכנה יכול להיות שכל הבעיה מהתחלה היא ברמת תוכנה (טבלת מחיצות שלא היתה מחולקת כמו שצריך) ולא ברמת חומרה ?

כי אם כך יכול להיות שהבעיה בכלל לא בדיסק עצמו.....

פורסם
  • מחבר

הם ניסו לאתחל אותו דרך ווינדוס וזה לא הצליח כמו אצלי, אז הם השתמשו בזאוס והם טוענים (אני עוד לא זכיתי לראות את זה בכלל) שהמכשיר עובד כרגע, אבל שוב אני לא

חושב שהם בדקו אותו לעומק עם write/read.

בכל מקרה הם לא אמרו שהוא תקין חומרתית והם שמו אותו בבדיקת סקטורים.

אני מתלבט אם למכור את שני הכוננים ולקנות שני דיסק און קי של סנדיסק או לקנות כונן seagate נוסף ולמכור את ה WD הזה וככה יהיה לי 2 seagate כגיבוי בלי

להתעסק בכלל עם WD.

ל 110100 זה לא ענייני אם המכשיר לא תקין ברמה תוכנתית או חומרתית כך או כך זאת אשמתם, אני כולה חיברתי את המכשיר למחשב שמתי כמה קבצים ניתקתי ומאז המכשיר הפסיק לתפקד כליל, אם היה משהו לא נכון שעשיתי גם הסיגייט לא היה מתפקד, למרות שאני 99% משוכנע שהמכשיר לא תקין חומרתית, אעדכן אתכם מחר.

העניין הוא שאני עכשיו כמו חיה שנבהלה ממשהו ורצה לאחור וחוששת לחזור, כי נסיון ראשון עם כונן חיצוני וזה נגמר ממש רע, במידה ואני מביא seagate נוסף הסבירות

ששניהם ימותו לי תוך שבוע באותו רגע נמוך? אני כבר לא יודע למה לצפות מכוננים קשיחים, וככה אני רואה אותם, כמו משהו שתוך 10 דקות מת.

להסיר מכל ספק שאני שם את הכוננים במקום ראוי, בתוך מגירה מובדדת עם מקום משלהם, אחד ליד השני ולא על, לא קיבלו מכה לא נפלו נראים כמו חדשים.

אם אני מביא סיגייט נוסף אני יכול להיות רגוע?

פורסם

אני לא חושב שאם הוא לא תקין תוכנתית זאת אשמתם. גם אם הם/חברת המשלוחים (אם הוא הגיע אליך במשלוח) הפילו אותו, זה בטוח לא אמור תוכנתית להשפיע עליו......

כלומר, אם הוא היה דורש פרמוט וכן היית מצליח ללפרמט אותו מתוך הוינדוס, לא היית פותח עיניים נכון ? אז מה זה משנה אם הוא פורמט מהוינדוס או מתוכנה אחרת - אם פרמוט כן סידר אותו ?

פורסם
  • מחבר
אני לא חושב שאם הוא לא תקין תוכנתית זאת אשמתם. גם אם הם/חברת המשלוחים (אם הוא הגיע אליך במשלוח) הפילו אותו, זה בטוח לא אמור תוכנתית להשפיע עליו......

כלומר, אם הוא היה דורש פרמוט וכן היית מצליח ללפרמט אותו מתוך הוינדוס, לא היית פותח עיניים נכון ? אז מה זה משנה אם הוא פורמט מהוינדוס או מתוכנה אחרת - אם פרמוט כן סידר אותו ?

העובדה שזה הוביל לאיבוד מידע כולל.

העובדה שלא ניתן היה להעביר מידע אל המכשיר ומהמכשיר למחשב.

העובדה שהמכשיר נפתח לפני יום אחד.

העובדה שאפילו לא ראיתי בעיניים שלי שהוא עובד, הם רק אמרו שהם הצליחו לבצע את האתחול.

העובדה שחלק מהפעמים שהכנסתי את המכשיר הוא לא זוהה והיה צורך לחבר מחדש למרות שסיגייט זוהה תמיד כמו כל התקן אחר

וכמה שעות לאחר מכן הפסיק לעבוד (WD לא סיגייט).

הפרמוט עצמו לא מעניין אותי, גם אם היה צריך לפרמט מהמחשב זה לא תקין כי כל המידע עליו אבד, אז אני צריך להתייחס לזה

כאל מכשיר מיוחד? מה קרה פרמוט של KSP יעזור? אם המכשיר מפסיק לתפקד כמו שצריך והם טוענים שהוא עובד אחרי

פירמוט זה עניין של שעות/ימים עד שאני אחזור אליהם שוב.

קיצור קקדו מה אתה אומר, להביא סיגייט נוסף ולמכור את ה WD? כי נראה לי שיעופו חזירים בירח לפני שאני אראה שקל

או כונן חדש מ KSP.

אין לי את האמת כבר עניין בכונן חיצוני של WD, אין לי אמון בכוננים החיצוניים שלהם יותר.

אם משהו יתן לי 150 על זה מיד 2 אני מוכן לספוג 100 שקל ולברוח מהצרה הזאת.

השאלה אם 2 סיגייט יכסו אותי, כל מה שרציתי זה 2 כוננים חיצוניים שרוצים חיים שקטים של חיבור פעם בחודשיים שלושה

עם מקום יציב וסה"כ 2.5 ג'יגה, למה 500 שקל לא מספיקים בשביל זה אני לא מבין.

פורסם
  • מחבר

קניתי בסוף כונן חיצוני סיגייט חצי טרה שיהיה עם הסיגייט חצי טרה שעובד כמו שצריך עד עכשיו, את ה WD

אני אמכור, הם טוענים שהוא "עובד" אז שמשהו אחר יהנה עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים