עבור לתוכן

חיבור ממיר יס לwifi

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סיטואציה כזאת,

כרגע יש לי ממיר יס HD רגיל (לא טוטאל) שמחובר אצלי בחדר דרך כבל ישירות לראוטר (מתאם HPNA), המתאם הזה מחובר גם כן לממיר בחדר של ההורים שלי זאת אומרת שאם אני מנתק את הכבל מהראוטר אצלי בחדר גם להם אין VOD.

מה שאני רוצה לעשות זה להעביר את הראוטר לחדר אחר ולחבק אליו מחשב נייח בעזרת כבל (אין לי טלוויזיה, ממיר ובכלל שקע לוויני באותו החדר), עכשיו יוצא מצב שאין לי VOD לא אתלי ולא אצל ההורים שלי בגלל שהממיר לא מחובר קווית לראוטר, השאלה איך אני עושה שהממיר יקלוט את הראוטר בעזרת וייפיי? ויהיה לי ולהורים שלי VOD בלי לחבר את הממיר ישירות לראוטר.

או שעדיף פשוט לקנות מתאם wifi USB ולחבר אותו למחשב הנייח כדי לפתור את כל התסבוכת הזאתי? (מחשב של אחותי הקטנה לא צריכה יותר מדי).

תודה לעוזרים!

פורסם

לא מניח שזה ניתן. הממיר צריך לתמוך בדונגל WIFI והוא לא.

אין להם ממיר כזה (עדיין ? ) בשוק. גם לא TOTAL

פורסם
  • מחבר
לא מניח שזה ניתן. הממיר צריך לתמוך בדונגל WIFI והוא לא.

אין להם ממיר כזה (עדיין ? ) בשוק. גם לא TOTAL

אז פשוט לקנות מתאם wifi USB וזהו?

אם כן אז יש מצב לדגם טוב?

קישור לזרם משהו..

צריך לקחת בחשבון שהניח נמצא בממד והראוטר בדיוק חדר ליד אבל עדיין .. ממד

תודה

פורסם

לא הייתי ברור ?

אי אפשר לעשות את זה !!

פורסם
  • מחבר
לא הייתי ברור ?

אי אפשר לעשות את זה !!

התכוונתי למחשב הנייח לא ליס.......

תלמד לקרוא לפני שאתה מגיב.

אני יודע שיש מתאמים כאלה אני פשוט צריך חוות דעת כי בחיים לא השתמשתי באחד כזה.

פורסם

מה המרחק בין הנתב לבין החדר שלך ולחדר של ההורים שלך ?

תמיד אפשר לנסות להשחיל בצינורות בבית או בדרך חיצונית כבל אינטרנט וכל הבעייה תפתר ולא תצטרך עוד מכשיר אחרי הנתב חוץ ממה שהוא אמור להתחבר אליו.

פורסם

ומי זה שכתב בשאלה

"השאלה איך אני עושה שהממיר יקלוט את הראוטר בעזרת וייפיי?"

אני ?

פורסם
  • מחבר
ומי זה שכתב בשאלה

"השאלה איך אני עושה שהממיר יקלוט את הראוטר בעזרת וייפיי?"

אני ?

״או שעדיף פשוט לקנות מתאם wifi USB ולחבר אותו למחשב הנייח כדי לפתור את כל התסבוכת הזאתי? (מחשב של אחותי הקטנה לא צריכה יותר מדי).״

בקיצור עזוב, יש מצב לחוות דעת על מתאם?

וNatgun,

אלה הפ חדרים סמוכים הבעיה שהדירה לא שלנו וגם אנחנו עוברים דירה בקרוב אז אני מעדיף להמנע מקשיחות וכל התסבוכת הזאת,

אסתפק במתאם לא?

פורסם

לדעתי עדיף לך להישאר עם ה HPNA שלך לבינתיים כי מתאם wifi לא יעזור לך כמו ש IVAN אמר לך.

המלצה שלי היא לחשוב על זה בזמן שאתה עובר דירה ובדירה אליה אתה תעבור לנסות למצוא פיתרון כך שלא תיהיה זקוק למתאמים (שברוב המקרים רק מסבכים את העניין ומורידים את איכות האינטרנט ).

פורסם
  • מחבר
לדעתי עדיף לך להישאר עם ה HPNA שלך לבינתיים כי מתאם wifi לא יעזור לך כמו ש IVAN אמר לך.

המלצה שלי היא לחשוב על זה בזמן שאתה עובר דירה ובדירה אליה אתה תעבור לנסות למצוא פיתרון כך שלא תיהיה זקוק למתאמים (שברוב המקרים רק מסבכים את העניין ומורידים את איכות האינטרנט ).

נו סבבה אבל מה אני יעשה עכשיו עפ המחשב נייח? יהיה בלי אינטרנט?

אני מחפש

פיתרון עכשווי זה למה שאלתי לגבי הקטע עפ הממיר ואם לא ילך אז ללכת על המתאם wifi פשוט לחבר לנייח ולגלוש.

כי להיות בלי אינטרנט זה לא פיתרון וכבר בדירה החדשה מתי שנעבור אז כבר נחשוב על משהו .

פורסם

אם אתה רוצה רק לנייח בלי שום קשר לממיר אז כן אתה יכול או לקנות דונגל USB שיתן לך wifi או כבל rj45 מהנתב עצמו.

לגבי דגם ספציפי תחכה שמישהו שיותר מבין יעזור לך :D

פורסם
  • מחבר
אם אתה רוצה רק לנייח בלי שום קשר לממיר אז כן אתה יכול או לקנות דונגל USB שיתן לך wifi או כבל rj45 מהנתב עצמו.

לגבי דגם ספציפי תחכה שמישהו שיותר מבין יעזור לך :D

הדונגל הזה, זה המתאם שאני מדבר עליו כן?

ומה זה הכבל הזה?

פשוט כבל ארוך שלחבר את המחשב לראוטר ישירות?(כי זה יהיה ממש לא נוח בגלל שצריך מתחת למיטות מעל הדלתות להעביר את הכבל וזה לא בא בחשבון).

פורסם

אם לא נוח להעביר כבל, תקנה מתאמי רשת על חשמל או על טלפון, ותחבר באמצעותם.

פורסם
  • מחבר
אם לא נוח להעביר כבל, תקנה מתאמי רשת על חשמל או על טלפון, ותחבר באמצעותם.

מה מה ההבדל בין על חשמל לבין על טלפון?

ויש דגם ספציפי שאתה ממליץ עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים