עבור לתוכן

100 מגה הורדה ופול-דופלקס של הכרטיס רשת

Featured Replies

פורסם

לא מזמן עברתי ל100 מגה דאונלאוד של הוט (תשתית) ובזק בינלאומי (ספקית) ואני מקבל בערך 30 בבדיקות מהירות.

אחרי שהם חפרו לי בטלפון ולא מצאו כלום הם טענו שבגלל שבכרטיס רשת שלי יש עד 100 MB FULL DUPLEX אני לא יכול לקבל 100 מגה של מהירות דאונלואד של 100 מגה.

האם זה נכון?

(הלוח אם הוא p5kpl-cm של אסוס).

פורסם

מה זה "לקבל"? מי לימד אותם עברית? :)

לפי המפרט של הלוח אם שלך, יש NIC שהוא Gigabit Ethernet.

duplex בכלל מדבר על יכול של ערוץ יוצא/חוזר ובטח לא רלוונטי לערוץ חוזר בלבד.

פורסם

היי,

בשלב ראשון, נשמח אם תוודא שהמהירות מול ספק התשתית תקינה. לשם כך:

(אם לא מסתדר בכל שלב שהוא, מוזמן לשלוח פרטים ל-online@bezeqint.net ונציג שלנו יחזור אליך בכדי לסייע)

1. אנא בצע אתחול למודם ולמחשב.

2. ודא שתוכנות שיתוף קבצים, סקייפ או דפדפנים מיותרים סגורים בכל המחשבים.

3. ודא שהנך מחובר ישירות למודם (ללא ראוטר או מתאם שיחות). במידה ומדובר במודם/ראוטר משולב, ודא שאתה מחובר אליו בכבל רשת ולא באופן אלחוטי.

4.

בדוק מהירות גלישה באמצעות האתר הבא של הוט (ללא חייגן, בחיבור מחשב למודם כשאינך מחובר לאינטרנט):

http://speed.hot.net.il

(אם המהירות אינה תקינה - פנה להוט).

5. אם המהירות תקינה, התחבר שוב עם שם המשתמש שלך ובדוק מהירות בעזרת הקישור הבא:

http://speedtest.bezeqint.net/

אם המהירות אינה תקינה אנא שלח לנו שם ומס' טלפון ל-online@bezeqint.net ונציג טכני שלנו יחזור בכדי לסייע.

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי

לא מזמן עברתי ל100 מגה דאונלאוד של הוט (תשתית) ובזק בינלאומי (ספקית) ואני מקבל בערך 30 בבדיקות מהירות.

אחרי שהם חפרו לי בטלפון ולא מצאו כלום הם טענו שבגלל שבכרטיס רשת שלי יש עד 100 MB FULL DUPLEX אני לא יכול לקבל 100 מגה של מהירות דאונלואד של 100 מגה.

האם זה נכון?

(הלוח אם הוא p5kpl-cm של אסוס).

פורסם
  • מחבר

רב ליבות- הנחתי שסתם ניסו לנפנף אותי בגלל מה שראיתי באתר של אסוס, בשביל זה באתי להתייעץ פה.

מתן - כבר דיברתי עם התמיכה של בזק בינלאומי וכמובן שאת השלבים הראשונים שציינת ביצעתי לפני הבדיקות.

הם הפנו אותי להוט והוט אלה שמרחו אותי, איתם אתנגח מחר.

תודה על העזרה חברה. :]

פורסם

אז הם אומרים שכרטיס שהיכולת שלו היא 100 מגהביט לשניה לא מספיק בשביל לקבל 100 מגהביט לשניה אלא צריך כרטיס שהיכולת שלו היא פי 10?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים