עבור לתוכן

התייעצות לגבי הגדרות גרפיות מומלצות מ NVIDIA ל BF4

Featured Replies

פורסם

שלום חברים !

רכשתי לפני מס' ימים מחשב נייד SLI מדגם Ideapad Y510p

צריך ייעוץ של מישהו מקצוען, אני כבר בערך שעה מנסה כל מיני דרכים לעשות את ההגדרות הכי טובות עבורי במשחק. מה שמשחק תפקיד זה ה FPS.

חשוב לציין שהרזולוציה היא =FHD 1920X1080

Resolution Scale= 100

בהגדרות HIGH ה FPS נע בין 50-60

ב MEDIUM ה FPS נע בין 60-80

אולטרה לא רלוונטי כרגע.

אני לא מבין גדול לאחרונה במשחקים ובביצועים, רציתי לדעת האם הגדרות HIGH יספיקו לי. מבחינת האיכות עצמה לא רואים הבדל משמעותי בין HIGH ל MEDIUM.

בנוסף, אני מצרף כאן תמונת מסך מתוכנת ה NVIDIA שיש לי במחשב, שבה הוא זיהה לי את המשחק והוא נתן לי את ההמלצות האופטימליות שלו, אומנם שימו לב שהרזולוציה שם נמוכה מהרגיל, ובמשחק שמים לב להבדל.

ממי שמכיר את התוכנה או את ההמלצות של NVIDIA זה משהו שהוא אופטמלי למחשב וצריך ליישם אותו או שעדיף לשים הגדרות רגילות במשחק בלי קיסטום?

תודה רבה לעוזרים

תמונה מצורפת

[ATTACH=CONFIG]5093[/ATTACH]

פורסם

אל תיגע שם בכלום, רק שים אותו על ההגדרות המומלצות לפי NVIDIA וזהו (בקיצור תעשה OPTIMIZE).

ההגדרות בתוכנה מותאמות לחומרה שלך, ואמורות לאפשר משחק על FPS שחיק (בדרך כלל 60), ולספק את ההגדרות הגרפיות הטובות ביותר עבור החומרה שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה

בעיקרון אתה צודק, אבל שים לב שכשאני מגדיר את הOPTIMIZE, במשחק אני רואה תמונה הרבה פחות טובה. אומנם ה FPS גבוה אבל הירידה ברזולוציה די מורידה מהאיכות במשחק,

בניגוד לכך כשאני מגדיר MEDIUM-HIGH אני עדיין יכול לשחק כמו שצריך רק עם FPS יותר נמוך .

בגלל זה פתחתי את האשכול...

אגב, בתוכנה, ניתן לשחק עם הסקאלה או לכיוון PERFORMENCE או לכיוון QUALITY.

פורסם

אני לא מבין גדול לאחרונה במשחקים ובביצועים, רציתי לדעת האם הגדרות HIGH יספיקו לי. מבחינת האיכות עצמה לא רואים הבדל משמעותי בין HIGH ל MEDIUM.

שאלת וענית. אם זה לא משנה לך אז עדיף FPS כמה שיותר גבוה, אז שים MEDIUM.

פורסם

נתחיל מזה שתשנה את הרזולוציה בשולחן העבודה ל-1920x1080.

אחרי זה התוכנה תתאים לך את ההגדרות לרזולוציה הזאת.

פורסם
  • מחבר
נתחיל מזה שתשנה את הרזולוציה בשולחן העבודה ל-1920x1080.

אחרי זה התוכנה תתאים לך את ההגדרות לרזולוציה הזאת.

הרזולוציה בשולחן עבודה תמיד הייתה על המקסימום.

פורסם

אז תלחץ על ההגדרות ליד ה-OPTIMIZE ותשנה את הרזולוציה ל-1920x1080.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים