עבור לתוכן

שאלות בנוגע לתפעול 2 כרטיסי מסך SLI במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לפני מס' ימים רכשתי את המחשב נייד Lenovo IdeaPad Y510p עם כרטיס מסך SLI .

התחלתי קצת לקרוא וראיתי שלאחר עדכון וינדוס 8.1 יש הרבה אנשים בעולם שחוו בעיות עם הSLI, כלומר יש אנשים שבהגדרות NVIDIA הראה להם שהכרטיס אינו זמין (השילוב של שני כרטיסי מסך)

צירפתי לכם תמונת מסך שממחישה את הנושא, כשאני פחתתי את ההגדרות ההגדרה הייתה על "הגדר ממש SLI כבלתי זמין".

העברתי אותו למצב "הפק ביצועי תלת מימד מרביים", ולאחר כניסה למשחק הרגשתי בשיפור.

רציתי לדעת האם הבעיה הזו היא מוכרת בקרב האנשים עם אותו הדגם/כרטיסי SLI.

*שאלהמאוד חשובה- האם ההגדרה שעשיתי, היא בעצם ההגדרה הנכונה? הכוונה שלי, אני לא רוצה שה SLI יעבוד באופן קבוע במחשב גם במצב וינדוס. מישהו אמר לי שה SLI מתחיל לעבוד רק כשהוא צריך. השאלה אם ההגדרה הזו היא בסדר ולא גורמת למחשב לפעול באופן אוטומטי עם SLI.

*בנוסף רציתי לשאול בנוגע לכרטיס עצמו, קורה לי כשאני נכנס למשחק אני רואה FPS נמוך בהגדרות MEDIUM לצורך העניין BF4 ברשת, וקורה לי שאני נכנס למשחק ולאחר 2 דק' הFPS קופץ, משמע ה SLI התחיל לעבוד. האם זה באמת כך? הכרטיס מסך השני מתחיל לעבוד רק לאחר מס' דקות או ברגע שהוא מרגיש שהמחשב מאומץ או שזה משהו שאמור לקרות כבר בתחילת הכניסה למשחק?

תמונה מצורפת: תודה רבה לעוזרים

[ATTACH=CONFIG]5092[/ATTACH]

פורסם

בנוגע לשאלה הראשונה

בנוסף לשני כרטיסי המסך 750M, יש לך גם ליבה גרפית מובנית במעבד עצמו שהיא בסיסית לתפעול וינדוס וכו'

בהגדרות של הכרטיס מסך NVIDIA אתה יכול לבחור מתי המחשב יעבוד עם המובנה INTEL ומתי עם ה"חיצוני" NVIDIA (הגדרות ה-SLI זה "תת-הגדרה" שלא קשורה לעניין מול הכרטיס מסך של אינטל).

בנוגע לשאלה השנייה.

זו בעייה בדגם עם SLI, תחפש בגוגל

sli stuttering y510p

ותבין שאתה לא לבד בעניין.

פורסם
  • מחבר

היי תודה,

האמת שלא כלכך הבנתי,

ההגדרה של SLI כזמין לא אומרת שהמחשב כל הזמן ישתמש ב SLI נכון? הוא באופן אוטומטי מפצל ומחשב איפה להפעיל ואיפה לא.

אם ההגדרה של ה SLI הייתה כבויה, גם במשחקים ה SLI לא היה מופעל.

ובקשר לתופעה השניה, שמעתי על זה וקראתי. אומרים שם שפשוט הכרטיס השני מתחיל לעבוד באיחור, דבר שיוצא לאג מסויים במשחק אבל הוא לא מורגש לאנשים שהם לא משחקים הרבה או לא גיימרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים