עבור לתוכן

התלבטות בין שני דגמים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, בשבועות האחרונים אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי שאמורה להתחיל ללמוד שנה א' באוניברסיטה בשנה הבאה.

לאחר חיפושים רבים התמקדתי על שני דגמים ספציפיים של לנובו:

Lenovo IdeaPad S310

Lenovo ThinkPad Edge E330

ההבדלים בינהם (מבחינת המעבד וכרטיס מסך ייעודי) ידועים לי אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום ביקורת על הS310.(כל מה שאני מצליח למצוא הוא ביקורות על הU310).

לסיכום, על מה מבינהם הייתם ממליצים?

מישהו יכול למצוא לי ביקורת על הS310 איפשהו? מישהו יודע מהם חיי הסוללה של הS310?

והנה השאלון, למקרה שתוכלו למצוא משהו אחר טוב יותר:

התקציב עומד על עד 3500 שקלים, אבל הצלחתי למצוא באיזור של ה3200 הרבה טובים.המחשב עומד להיקנות בארץ. עדיף קנייה של המחשב בחנות אמינה ולא בחצי חינם.

חשוב שיהיה למחשב מעבד intel core i-5 מהדור השלישי ומעלה.

* מטרות המחשב?

לימודים, אופיס, גלישה באינטרנט וסרטים* גודל המסך? 13.3" הבנתי שמאט עדיף.

* משקל רצוי? 1.8 ומטה!* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן! לפחות 5 שעות של שימוש באינטרנט וכתיבה באופיס.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מן הסתם

* Bluetooth? לא רלוונטי

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? באיזור ה500GB, אם יש אפשרות לSSD קטן יהיה מעולה!

* כונן אופטי? לא!

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, עדיף איכשהו ווינדוס 7 (אם תוכלו למצוא, מבורך).

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, Lenovo.

תודה לכולם, ערב טוב.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור?

פורסם
  • מחבר

יותר מ1000 צפיות ואין מענה?

פורסם

- למה לקנות עכשיו ולא בתחילת שנה"ל ? מחשבים ניידים מומלץ לקנות לקראת מועד השימוש שלהם.

- לא הבנתי את עניין ה"חצי חינם", כי זה לא משנה, כל עוד האחריות שאתה מקבל היא של מעבדה רשמית דרך היבואן הרשמי של המחשב (מומלץ גם שהאחריות תהיה ל-3 שנים), אז הכל טוב.

- ה-E330 לא הכי "מעוצב" שיש ולא דק במיוחד, אמנם טעם זה עניין אישי אבל כדאי שהיא תראה סרטונים/תמונות של המחשב קודם.

- ה-S310 עם זמן סוללה של כ-4-5 שעות, ה-E330 כ-6+ שעות (תלוי שימוש / WIFI).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים