עבור לתוכן

עזרה בבחירת רמקולים.

Featured Replies

פורסם

www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=124&art_id=68

קיצר זה קקה...

קודם כל לאיזה רסיבר אתה מתכוון לחבר את כל המערכת(בהשערה שהשימוש העיקרי שלך יהיה לסרטים וכדומה)?

יש מצב לרמקולים יד שניה?

ואם אתה מוכן לשלם יותר מהתקציב שקבעתה, אבל לא לקנות הכל ביחד(למשל קודם לקנות קידמיים+סנטר ואחרי זה לקנות אחוריים)?

יש מצב שמישהו יכול להביא לך מחו"ל(יבואה אישי) רמקולים(אומנם המ"ס מאוד גבוהה אבל את אבא שלי שחזר מחו"ל לא מזמן אפילו לא טרחו לבדוק אם הוא הביא משהו יקר ערך מחו"ל ואם אפשר לסחוט ממנו הרבה כסף)?

נ.ב

אני אומר מראש: יכול להיות שיתנו לך פה הצעות שחורגות מהתקציב (כמובן אפשר לקנות רמקולים בהדרגה).

רמקולים זה עסק יקר ובא עם הרבה דרישות(כמו למשל חדר עם אוקוסטיקה טוב) וזה ביזבוז לא קטן של כסף.

ורמקולים כמו האלה כמו שנתתה לינק אליהן רק מחזקים את האמרה "You Don't get something for nothing"- אל תצפה ש5 רמקולים ב3000 שקל יהיו טובים.

אם אתה לא רוצה להשקיע הרבה כסף ברמקולים או\ו אין לך חדר גדול עם אוקוסטיקה טובה אתה תמיד יכול ללכת על אוזניות איכותיות שיתנו לך איכות של רמקולים שעולים פי 7 יותר(בלי להגזים!)

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה...הרמקולים יהיו מחוברים לרסיבר של יאמהה rxv 540 השימושים יהיו כמובן לסרטים ולמוזיקה אבל אני שומע רוק מאטל וכו'

יש לי שני רמקולים מצויינים של מערכת שם פיוניר 110 וואט RMS מאוד איכותיים שאותם חשבתי לשים כאחוריים..וכן חשבתי על לקנות בהדרגה.

נתחיל עם קדמיים..איזה הצעות יש אבל נגיד עד....2000 עם חריגות של 300...

ולעתיד...איזה סנטר וסאב מומלצים גם כן ב2000 עם חריגות של 300..

פורסם

קדמיים, infinity primus 200 או JBL XTI20 או System Audio SA205 או איזה Tannoy שנכנס בתקציב.

פורסם
  • מחבר

יש מצב לקישורים למפרטים של הרמקולים או לאתרי החברות?

פורסם

יש מצב שלא תתעצל, תפתח שניה גוגל ותחפש בעצמך על פי השמות שנתתי?

פורסם
  • מחבר

הקדמתי אותך...שאלה נוספת אדון מנהל :) ...איך סוני ברמקולים? יש להם רמקולים טובים?

ואיך Tannoy MX3?

פורסם

סוני - לא איכותי, סתם עוצמתי.

tannoy mx3, רמקול ריצפתי לא רע בכלל, אני אישית מעדיף אחד מההמדפיים שהצעתי לך.

פורסם
  • מחבר

מדפיים יכולים לשמש כקדמיים? וטובים למוזיקה?

פורסם

בטח שכן, טובים למוזיקה? תלוי בטעם שלך, ותלוי ברמקול.

פורסם
  • מחבר

אני שומע בעיקר רוק רוק כבד מטאל וכו'..המדפיים יתאימו גם לסרטים וגם לסוגי מוזיקה שאני שומע?

פורסם

אני יכול להעיד בתור אחד ששומע בעצמו עם זוג מדפיים (primus200) מוזיקה שכוללת קלאסית, רוק ומטאל שהם נשמעים מעולה.

אני אישית מעדיף צליל יותר איכותי ומדוייק מאשר מנופח וחזק, ובתחום המחירים שאנחנו מדברים עליו, רק מדפייים לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שהמדפיים של טונוי טובים כלומר משהו בטווח המחירים שאני אמרתי?

פורסם

WTF?!

איך הוא יכול להגיד לך מה טוב לך?

צא מהבית, סע לחנויות ותאזין לרמקולים, קרייסט.

פורסם

אמרתי כללית, שבתחום המחירים הזה מדפיים יהיו יותר איכותיים מריצפתיים.

אגב, תלך לשמוע בעצמך זה הכי טוב, אני אישית יכול להגיד לך שטאנוי זה לא הסגנון שלי לפחות, אם כי הם טובים.

יש בתקציב שלך הרבה מאוד מדפיים מעולים, לך לשמוע אותם.

אגב, בנוסף לדגמים שציינתי קודם, תשמע גם את הMISSION M73, אמורים להיות גם טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים