עבור לתוכן

דיון| תוכנה נחמדה שעשיתי ב C# אשמח להארות, הערות והתרשמות :)

Featured Replies

פורסם

החלטתי לראשונה לפרסם תוכנית שעשיתי. בשפת C#.

מדובר בתוכנית נחמדה שנועדה בעיקרה, להקל על המשתמש להוריד ולהתקין את התוכנות הנחוצות למחשב [מי לא נצרך לזה אחרי פרמוט וכדו'..] + תוכנות שמתחילה היו לשימושי ושמתי אותם גם ברשימה שאולי יהיו לתועלת השאר.

הנקודה העיקרית בתוכנית, זה הפשטות והקלות להוריד ולהתקין , אפילו כמה תוכנות בבת אחת.

כמו כן, לתוכנית אפשרות להתעדכן אם אני מחליט להוסיף עוד תוכניות לרשימה. אז אין צורך בשום עדכון חיצוני רק בכפתור בתוכנה [שמוריד קובץ טקסט זמני], ואז הרשימה מעדכנת תוכניות חדשות לרשימה או גרסאות חדשות לתוכנה.

אשמח לחוות דעת, הערות, הארות, כל דבר.

יניב.

צילום מסך של התוכנית:

CYMERA_20140122_102019.jpg

להורדה:

הורדה+סיקור ב SorceForge : לינק

הורדה ישירה : לינק

נערך על-ידי YanivHaliwa

פורסם

אחלה רעיון אבל...

http://ninite.com/

פורסם
  • מחבר
אחלה רעיון אבל...

http://ninite.com/

ניניט אתר מעולה ושימושי. ואני לא נכנס כאן להשוואות.

רק אומר שהרעיון בתוכנה שהכל מתוך תוכנה חלונאית בלי להכנס לweb בכלל. וגם התוכנה בודקת איזה הורדות קיימות כבר במחשב. וגם זה התקנה אוטומטית אבל שנעשית על ידי התוכנות עצמם. שלפעמים עדיף מאשר התקנה עצמאית שקטה שאי אפשר לשלוט בהגדרות המותקנות. בנוסף כאן אפשר להוסיף תוכנות לרשימה.

פורסם

וגם זה התקנה אוטומטית אבל שנעשית על ידי התוכנות עצמם. שלפעמים עדיף מאשר התקנה עצמאית שקטה שאי אפשר לשלוט בהגדרות המותקנות.

לא ברור לי מה ניסית לומר כאן. אתה אומר שהתקנה אוטומטית עדיפה מהתקנה אוטומטית? זה נראה לי לא נכון, לא משנה מה עמדתך לגבי התקנות אוטומטיות :)

דווקא ninite בחרו את הדרך הנכונה: ההתקנה אכן אוטמטית אבל יודעת להגיד "לא" לדברים מעצבנים. בעצם הם עושים את כל הבחירות הנכונות בשביל 99 אחוז מהאנשים, ולא מציקים לך שתשגיח על ההתקנה. אם ההתקנה לא אוטמטית, אז הלכה חצי מהתועלת בכלי כזה.

היכולת להוסיף תוכנות מבורכת. אני חושד שזה דורש יותר מ-url ומחרוזת של שם התוכנה, אם רוצים שההתקנה תעשה "את הדבר הנכון" באופן אוטומטי. אולי בגלל זה ל-ninite יש מבחר מצומצם של תוכנות.

בכל מקרה בהצלחה! בהנתן תוכנת open source מקבילה בתכונות ובנוחות לתוכנה מסחרית (נדיר אבל קורה!), אני בד"כ מעדיף open source.

פורסם
  • מחבר
לא ברור לי מה ניסית לומר כאן. אתה אומר שהתקנה אוטומטית עדיפה מהתקנה אוטומטית? זה נראה לי לא נכון, לא משנה מה עמדתך לגבי התקנות אוטומטיות :)

דווקא ninite בחרו את הדרך הנכונה: ההתקנה אכן אוטמטית אבל יודעת להגיד "לא" לדברים מעצבנים. בעצם הם עושים את כל הבחירות הנכונות בשביל 99 אחוז מהאנשים, ולא מציקים לך שתשגיח על ההתקנה. אם ההתקנה לא אוטמטית, אז הלכה חצי מהתועלת בכלי כזה.

היכולת להוסיף תוכנות מבורכת. אני חושד שזה דורש יותר מ-url ומחרוזת של שם התוכנה, אם רוצים שההתקנה תעשה "את הדבר הנכון" באופן אוטומטי. אולי בגלל זה ל-ninite יש מבחר מצומצם של תוכנות.

בכל מקרה בהצלחה! בהנתן תוכנת open source מקבילה בתכונות ובנוחות לתוכנה מסחרית (נדיר אבל קורה!), אני בד"כ מעדיף open source.

ראשית תודה לך.

אני חילקתי בין התקנה שמטעם התוכנה להתקנה עצמאית שקטה.

הוספת התוכנות נעשית על ידי בלבד בהמלצת המשתמשים. בגרסה הבאה זה יהיה על ידי טאב של משוב שישלח אלי. ואם יתאים (שלא פוגע בזכויות יוצרים וכאלה) אכן אוסיף. והעדכון אצל המשתמש נעשה אוטמט ברשימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים