עבור לתוכן

DELL U2312HM - משמיע רעשים

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב

כבר תקופה מסויימת שאני עוקב אחר התופעה ..

ושמתי לב לזה רק בזמן האחרון .. שהבעיה מגיעה מהמסך ! בהתחלה חשבתי שזה מגיע מהכרטיס מסך היה לי 580 GTX שהחלפתי ל HD7950 ( אבל זה היה יותר שדרוג בגלל BF4 והכמות זכרון שהוא דרש ) , בכל אופן.. הרעש הוא רעש של טייייי ( כמו רעש לבן ) .כמו במסכים הישנים CRT ששמים על HZ גבוהה יש רעש מוזר >> אז הורדתי ל 59HZ ועדיין יש את אותו רעש..:\

מה יכולה להיות הסיבה לכך ?

תודה !!

נ.ב

המסך שיש ברשותי בן שנתיים אולי .. יש טעם להפעיל אחריות ? יכול להיות שיבדקו אותו לא יעלו על זה , אתם יודעים , שבודקים בעיות פתאום אין בעיות חחח

*להחליף כבל ? אני עם DVI ..

צריך לקנות DP ...או משהו .. לא מאמין שזה יעזור ..

פורסם

הרעש מגיע כנראה מהשנאי של הספק כוח או של התאורה

אם הרעש התחיל רק מזמן מסויים זה אומר שמשהוא משתנה במעגל - יכול להיות קבל שמתנפח למשל. אם יש אחריות תן להם לבדוק את זה, שלא יקרה שהמסך נשרף בדיוק כשהאחריות נגמרת. אם אין אחריות פתח אותו ותציץ בעצמך על המעגל של הספק אם אתה רואה משהוא לא בסדר, במיוחד קבלים / סימני התחממות / חורים ברכיבים אלקטרוניים

פורסם

זה יכול להיות אפילו קבל שמשמיע ציוץ כזה.

אכן כדאי לממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

דברתי עם השירות של DELL ביקשו ממני OERDER NUMBER אם אני הצלחתי להבין אותה נכון , מספר בעל 9 ספרות שבהתחלה מתחיל ב 27 ...

אני לאיודע כל כך מה היא רוצה , נסיתי גם להיכנס לאתר שלהם ולפי ה SERVICE TAG או משהו לזהות את המוצר ..גם זה לא הלך ..

יש לי את ה SN של המסך .. אבל זה לא עוזר לי , את החשבונית איבדתי , את המסך קניתי לצערי ב KSP ..עכשיו לך תחפש תשובות ..

KSP = סרטן ! עכשיו צריך לשבור תראש ולבזבז זמן ודלק על השטויות האלה שאפשר לפתור אולי תוך רגע ..

מאחר ו KSP לא אחראיים לכל זה , והאחריות מגיעה מהצד .. לך תחפש אותם בסיבוב

פורסם

KSP אולי סרטן

אבל הבעיה היא אצלך, שלא שמרת את החשבונית ופרטי ההזמנה לפחות עד גמר האחריות.

ואחריות בדרך כלל נותן היבואן ולא החנות !

פורסם
יש לי את ה SN של המסך .. אבל זה לא עוזר לי , את החשבונית איבדתי , את המסך קניתי לצערי ב KSP ..עכשיו לך תחפש תשובות ..

KSP = סרטן ! עכשיו צריך לשבור תראש ולבזבז זמן ודלק על השטויות האלה שאפשר לפתור אולי תוך רגע ..

לא. אתה = חוצפן. על מה ולמה אתה משמיץ פה את החנות? הם איבדו לך את החשבונית? הם לא היו מוכנים לעזור לך בטלפון ודרשו ממך את הorder number?

בטוח, אגב, שלKSP יש את פרטי העסקה במחשב, ואם תלך אליהם, הם ככל הנראה יצליחו לשחזר לך את הקבלה או להעלות את פרטי העסקה, שאולי מהם אפשר להסיק את מספר ההזמנה.

כל זה בהנחה שלא שמרת במקרה את הקרטון של המסך, שכאמור, המספר מופיע עליו.

פורסם

אאל"ט יש חובה לשמור פרטי חשבונית 7 שנים אחורה

תפנה אליהם ותבקש מהם להמציא לך את הפרטים

פורסם

אני רק רוצה לציין בהערת אגב שלפני שנים (רבות) הופיע לי פס שלם של פיקסלים מתים ב- DELL 2407WFP (שקניתי בחנות PANDAS עליה השלום אאל"ט)

וגם אז מי שהעניק את האחריות היה היבואן ולא החנות,

ואם זה אותו יבואן, הם דווקא היו אז אחלה:

החליפו לי צ'יק צ'ק למסך חלופי, ועוד דגם חדש יותר (אך דומה מאוד) : 2408WFP DELL, שמשמש אותי עד היום ללא בעיות.

אז לטעמי מוקדם מדי להיכנס להיסטֵריה

ולא הבנתי איך לעזאזל החנוּת אשמה במה שקרה לך? היא בסך הכל מתווכת בינך ובין היבואן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים