עבור לתוכן

אשראי של לאומי קארד ללא עמלות מה הקאץ'?

Featured Replies

פורסם

https://www.leumi-card.co.il/he-il/Cards/Pages/LCFreeInt.aspx

הבנק שלי סירב לבטל לי דמי חבר חודשיים בגובה של כ- 20 ש"ח על כרטיס האשראי. בינתיים, מעדיף להמנע מלעבור בנק.

ולכן הזמנתי את הכרטיס הזה ואני צריך להפעיל אותו ולבטל את האשראי.

למישהו יש מושג מהן החסרונות של הכרטיס הזה?

כל מיני מבצעים הנחות ומועדונים זה לא מענין אותי.

פורסם

קשה לקרוא קצת בעצמך?

"הכרטיס אינו כולל הטבות שונות הניתנות לרוב למחזיקי כרטיס אשראי כגון: השתתפות במבצעים, חברות במועדונים, ביטוח נסיעות לחו"ל ו-Priority Pass."

פורסם

אין סיבה שיהיו לו חסרונות. הדבר היחיד שמופיע שם באותיות קטנות זה "הפטור מעמלות בכרטיס לאומי קארד FREE מותנה בצפייה בדפי הפירוט שמוצגים באינטרנט".

תברר מולם שבאמת מדובר בפטור מלא, ולא פטור לשנה / לשלוש שנים ראשונות בלבד, ושהפטור לא מותנה בסכום עסקאות חודשי מסוים.

תבדוק גם את מסגרת האשראי שהם מציעים, איך היא בהשוואה לזו של הבנק והאם היא מספיקה לך.

אם אתה רוכש הרבה בחו"ל, תבדוק את עמלות ההמרה ותשווה לאלה של הכרטיס הבנקאי (בכל מקרה קשה לי להאמין שיהיו לטובת הבנקאי ועוד בהפרש שיצדיק את העמלה החודשית הקבועה).

לגבי ההטבות שAccess Denied ציין, הן בכל מקרה לא קיימות בכל כרטיס, ומשתנות מכרטיס לכרטיס ומלבד ביטוח הנסיעות לחו"ל, גם מותנות בכך שתוציא כסף (ספק הטבות).

אין סיבה להחזיק היום כרטיס אשראי ולשלם עליו דמי חבר. כמעט כל אחד יכול למצוא סידור שבו הוא לא משלם על הכרטיס שלו. אם לא דרך הבנק, אז דרך חברת אשראי כמו זו שהזמנת ממנה. יש לי 4 כרטיסים שונים ועל אף אחד מהם אני לא משלם דמי חבר. ברגע שמישהו מנסה לגבות ממני דמי חבר, אני פשוט מבטל את הכרטיס ומחפש אחר במקומו (אם יש צורך).

נערך על-ידי QttP

פורסם

תקרת משיכת מזומנים בארץ ובחו"ל נמוכה (2500 ו-3000 ש"ח בהתאמה לכרטיס זהב).

לא ברור מה מסגרת האשראי שמקבלים.

"ההנפקה כפופה לאישור לאומי קארד ומותנית בהחזקת כרטיס אשראי ישראלי תקף" - אני מניח שזה תופס רק למועד ההנפקה.

ניסית לבטל את הכרטיס מול חברת האשראי? לפעמים הם ישירות יבטלו לך את דמי הכרטיס.

אתה לא יכול להצטרף למועדון כלשהו שנותן פטור מדמי כרטיס?

פורסם
תקרת משיכת מזומנים בארץ ובחו"ל נמוכה (2500 ו-3000 ש"ח בהתאמה לכרטיס זהב).
זה לא כזה נמוך. זה די סטנדרטי. כרטיסי פלטינום מקבלים יותר.
אתה לא יכול להצטרף למועדון כלשהו שנותן פטור מדמי כרטיס?
ייתכן שאפשר.

בכל מקרה, אני מאמין שעדיף כשיש כרטיס חוץ-בנקאי, יתר על כן, עדיף כשהוא הראשי. ככה אתה מרגיש יותר חופשי לעבור בנק בלי להסתבך עם החלפת הכרטיס, הוראות קבע וכו'.

עדיף גם כשיש איזשהו כרטיס בנקאי, שמאפשר לבצע פעולות במשוב (הפקדת מזומנים / צ'קים בעיקר), שלא ניתן לבצע עם כרטיס חוץ-בנקאי. בסניפים מסוימים ולאנשים מסוימים שעושים את זה לעיתים קרובות זה יכול לחסוך זמן רב יחסית לעבודה מול פקיד. אבל לא הייתי משלם על זה 20 שקל לבנק כל חודש.

פורסם

יש לי את הכרטיס כבר כ 3 שנים. אם אתה לא מעוניין בכל מיני הנחות ומבצעים מיותרים ולא משתמש באשראי מעבר למסגרת אשראי שנותנים לך אין יותר טוב מכרטיס זה.

ניתן למשוך כסף מכל כספומט עד 1000 ש"ח , ניתן לבצע רכישות בחו"ל וכו...

פורסם
זה לא כזה נמוך. זה די סטנדרטי. כרטיסי פלטינום מקבלים יותר.

אני עם כרטיס בנקאי (זהב) יכול למשוך 6000 בארץ, ובחו"ל משהו פסיכי בסגנון של 1000 דולר לשעה (לא זוכר בדיוק) כך שההגבלה בפועל היא מצד הבנק המקומי...

פורסם

המספרים שאתה מציין הם גבוהים משמעותית מהסטנדרט לכרטיס זהב, בנקאי או לא.

ניתן לקבל תנאים כאלה, ללא ספק, ואתה עדות לכך. זה תלוי לרוב בכמה הבנק מעריך אותך כלקוח, עד כמה המשכורת שלך גבוהה/יציבה וכו'.

פורסם

^ המספרים בארץ הם סטנדרט (בבנק הפועלים לפחות):

https://www.bankhapoalim.co.il/wps/portal/PoalimPrivate/products?WCM_GLOBAL_CONTEXT=Poalim%20-%20Content/poalimsite/sitearea_maintabs/sitearea_motsarimvesirutim/sitearea_creditcards/tchonotvitronotkolcartis&contentIDR=a79c6a804740f2889f1fbf0d6bb68e4c&useDefaultDesc=0&useDefaultText=0&proceed=1

לגבי חו"ל - אין לי מושג. מדובר בכרטיס עסקי, והתנאים הם ללא מיקוח מצידי.

פורסם

אוקיי, נראה שלא הייתי מעודכן. אכן מסתבר שנהוגה תקרת משיכה גבוהה משמעותית בכרטיסים בנקאיים, מאשר בחוץ-בנקאיים (בדקתי בבנקים נוספים). :)

פורסם
  • מחבר

בכלל לא קשה, קראתי וחפשתי מידע עליו בעצמי.

רציתי לשמוע גם מאנשים שמחזיקים בכרטיס הזה.

כרגע לא זקוק לתקרה חודשית הגבוהה יותר מ- 2000 ש"ח.

- - - תגובה אוחדה: - - -

עדיף גם כשיש איזשהו כרטיס בנקאי, שמאפשר לבצע פעולות במשוב (הפקדת מזומנים / צ'קים בעיקר), שלא ניתן לבצע עם כרטיס חוץ-בנקאי. בסניפים מסוימים ולאנשים מסוימים שעושים את זה לעיתים קרובות זה יכול לחסוך זמן רב יחסית לעבודה מול פקיד. אבל לא הייתי משלם על זה 20 שקל לבנק כל חודש.

זה בהחלט חסרון דיי גדול ולעתים אני מפקיד צ'קים ומבצע פעולות במשוב.

אני אנסה לברר דרך הבנק אם אני אוכל להוציא כרטיס בנקט ללא עמלות והאם הוא תופס במסוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים